Arkadaşlar her zaman olmamakla birlikte, facebookta minichati açtığım zaman ve birisi bana yazdığı zaman çoğunlukla şöyle bir hata alıyorum, ve tamam dediğimde tüm sayfalar kapanıyor... Çökme kurtarıcısıyla bütün pencereleri tekrar açabilsem de motora bağlayınca, mini chati kapatana kadar aynı hatayı veriyor sürekli.. Bunu çözümü nedir?
Arkadaşlar sorun hala devam ediyor, konuşamıyorum kimseyle, acil yardım edin lütfen
Firefox için sağ click / özellikler / uyumluluk / görel temaları devre dışı bırak deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: iGroN
Firefox için sağ click / özellikler / uyumluluk / görel temaları devre dışı bırak deneyin
Hocam sağ click dediğin sayfa üzerineyse, özellikler dediğimde element özellikleri diye ufak bir pencere açılıyor ancak ufak bir metinden başka hiçbirşey yok, tıklanabilir sekme yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Hocam sağ click dediğin sayfa üzerineyse, özellikler dediğimde element özellikleri diye ufak bir pencere açılıyor ancak ufak bir metinden başka hiçbirşey yok, tıklanabilir sekme yok.
Daha açık yazıyim; Firefox iconuna sağ tuş yapın, özellikler en altta. Gelen ekranda uyumluluk sekmesi Altta çıkan bölümde windows sürümleri fark etmeksizin 256 renk maddesinin alt satırlarında Görsel Temaları Devre Dışı Bırak seçeneğini bulabilirsiniz İşaretli hale getirip deneyin
Peki hocam anladım, kısayoldan bahsediyormuşsun. Bakalım düzelicek mi, peki düzelirse ne kaybı yaşayacağım? Mutlaka bir eksikliği vardır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Daha açık yazıyim; Firefox iconuna sağ tuş yapın, özellikler en altta. Gelen ekranda uyumluluk sekmesi Altta çıkan bölümde windows sürümleri fark etmeksizin 256 renk maddesinin alt satırlarında Görsel Temaları Devre Dışı Bırak seçeneğini bulabilirsiniz İşaretli hale getirip deneyin
Hocam sorun devam ediyor, görsellikle bir alakası yokmuş demekki, aynı hatayı veriyor yine ara sıra, kapanıyor bütün sayfalar. Quick time player mı gerektiriyor acaba ama ne alaka? Herkste yüklü olmak zorunda mı bu program?
Hatayı veren programı ya tamamen kaldır , ya da temiz bir şekilde tekrar kur.
"QuickTime"
Yanlış aktarmışım Firefox için değil bu uyumluluk modunu Quick Time için yapılması gerekiyor. Eğer işaretli uyumluluk bulunuyorsa tamamen işaretlilerin hepsini kaldırarak deneyiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme