Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ŞAHİN Mİ LADA VEGA SPORT 16 VALF OLANIMI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
43.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmişte 2 kere lada aldım, 2 sini de pazara gittiğim an sattım. Son sahibi olma meselesi kocaman bir yalandır.
    Teknolojisi, çoooook daha yenidir.
    Donanımları çoooooook daha fazladır.
    Performansı çooook daha iyidir.
    Karizması (ortalık şahinci dolu olduğundan) çooook kötüdür. Bilen bilir.
    Tipi, göreceli bişey. Beğenen olur beğenmeyen olur.

www.limonsigorta.com
  • ladayı bilmem...

kuş grubunada aşırı derecede karşıyım ama, doğan slx tercih edebilirsin
  • bindin arabana gittin mekanda bişe içeceksin bi yere park edeceksin park edeceğin araba Şahin,Doğan,Kartal mı olması seni daha mutlu eder yoksa Vega mı
  • tabikide VEGA
  • yapmayın arkadaşlar bu nasıl bi karşılaştırmadır yaa....

tabiki lada sport
  • eğer arabamda konfor istemem, çok yaksın,gaza nekadar basarsam basayım fazla gitmesin,biraz hızlanınca yolla bağını kesip uçuşa geçsin,frene basınca durmasada olur nasıl olsa birgün hepimiz ölecez diyorsan şahin biçilmiş kaftandır hemen al.bu ülkede piyasaya ilk giren araba kuş serisi olduğundan hala toz kondurmayanlar çok ama artık uyanalım arkadaşlar.avrupada trafiğe bile çıkarmıyorlar artık bunları.müzelerdeki yerlerini almak üzereler,ülkemizde bu teknolojideki arabalr hala fahiş fiyatlara satılıyor,yani başkalarını artık çöpe attığı teknolojilere dünya para veriliyor,yazıktır.anlamadan bilmeden kötülüyor diyenler olabilir,çok arabam oldu ama hiçbir zaman kuş serisini düşünmedim bile,sonuçta can taşıyoruz,zenginde değilim devamlı benzin alayım,e birazda konforu hakettiğimi düşündüm.sonuç olarak uzak durdum.7-8 bin tl gibi rakamlara piyasada ne arabalar var klimasından abs sine kadar full.ama vega mı şahin mi diyorsan tabiki vega.

• bu karşılaştırmada tip hariç her konuda lada vega üstün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

bu karşılaştırmada tip hariç her konuda lada vega üstün.
    Şahinin tipinin neresi Vega'dan üstün anlayamadım göz var nizam var.Şahinin tek üstün yanı var oda daha çabuk satılması.
  • vega yeni olur derim yeni arabanın derdi olmaz abi şahin dediğin arabanın övülecek hiç bir tarafı yok lada hiç olmazsa az yakar onu herkes bilir. birde kendiminde ladaya karşı bir sempatisi var bizimde vardı yıllar önce sıfır samara almıştık 28 milyona sene 93 te... şahinin parçası ucuz diyenlerin ladaya göz atması lazım ladanın servislerine bakması lazım herşeyiyle lada derim bu karşılastırmaya özellikle soğuk havalardaki kalorifer performansına bakınız derim benim ford focus ondan geç ısınır garanti veririm arkadaşlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cEm-87

quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

bu karşılaştırmada tip hariç her konuda lada vega üstün.
    Şahinin tipinin neresi Vega'dan üstün anlayamadım göz var nizam var.Şahinin tek üstün yanı var oda daha çabuk satılması.

Şahini pazara götürür satarsınız ama ladayı daha yolda kaparlar 90 model hurda niteliğindeki samarama bile satmadığım halde talip çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkafa -- 10 Mayıs 2009; 15:06:22 >

• Gerçekten Anlam Veremiyorum
    1999 Senesinden beri Lada Samara kullanıyorum.
    Gerçekten Bize hiç bir zorluk çıkartmadı. Aldığımız Adamdan Allah razı olsun Arabaya çok iyi bakmış.
    Bizde aldığımızdan bu güne kadar, yağını ve bakımlarını zamanında yaptırdık. Çok şükür bir sorun ile karşılaşmadık. Tabiki İyi ustada burada bir faktör olarak nitelik taşıyor.

Lada almayı düşünen veya bu araba nedir diye merak edenler, kulaktan dolma bilgilerle helede Şahinciler ile konuşmalarını tavsiye etmiyorum. Türkiyenin ladacılarının buluştuğuwww.ladakulubu.com Klüp sitesinde sorularına yanıt aramalarını tavsiye ediyorum.
    24 Mayıs Pazar günü İzmit Maşukiyede Ladacılar ile toplandık. Muhabbetler ettik. Gelen arabalar arasında 3 tanede Vega vardı. Bende Samara olduğundan Vega'ya ilgim büyükte ve ilk defa orada bindim Vegaya.

Arkadaşlar gerçekten Muhteşem bir konfor'a sahip (samaradan sonra).
    Samara mı ? Şahin mi diye kıyaslasalar tamam diyeceğim karşılaştırma yapılır, fakat Lada Vega Sport mu yoksa şahin mi diye düşünenler büyük yanılgıya uğrarlar.

Lada Alan adam eğer maddi yönden sıkıntı çekmez ise 10 yıl arabasını satmaz. Lada'lar sevgiye sevgi ile yanıt verirler. Masraf çıkarmaz Ucuz parça fiyatları ile Kuş serilerinin parça fiyatları ile yarışır durumdadır.
    Ayrıca 1.6 motor klima hidrolik direksyon ve spor görünümü ile şahinden her ortamda üstündür.

Lada Vega Sport 100km'de 5.6 lt benzin tüketiyor.
    Lada samara 100km'de 6.6 lt benzin tüketiyor. (benim arabam kmde 20ykr yakıyor)
    Şahinde 100km yokuş aşağı boşta gitseniz anca bu değerlere ulaşırsınız.

Yorum sizin.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaptan69

VEGAYI KARŞILARTIRMAK ZATEN CAHİLLİK BEN 5 YILDIR VEGA 16V KULLANIYORUM 4 CAM OTAMATİK FULL ENJEKSİYON 95 PS BENİMKİ HEADERS LA 105 HP OLDU BUGÜNE KADAR STANDARY NE ŞAHİN NE DOGAN GECEBİLDİ BASTINMIDA 200 Ü DAYIYOR TIK YOK DAHA NE OLSUN ZATEN ARADA SINIF FARKI VAR

Sen doğan , şahin görmemişinn veya onlar seni dikkate alıp yarışmamışlardırr ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: niketya

ladadaki tipe bak tam yarış arabası.bide şahine bak ayçiçek yağına modifiye gibi görünüyor.

ARKADAŞLAR ŞAHİN Mİ LADA VEGA SPORT 16 VALF OLANIMI?

al bak şimdi bi özetleme yapalyımm

O vega yı subaru'Ya benzetmişleerr yani çakma bi modefiyevarr
    ama Şahinin kendine özgün bi tipi varr kendine özgün bi hasta kitlesi var şahine ne taksan yakışırr her arabada böle bir bünye yoktur

• quote:

Orjinalden alıntı: EL_MARIACHI

bindin arabana gittin mekanda bişe içeceksin bi yere park edeceksin park edeceğin araba Şahin,Doğan,Kartal mı olması seni daha mutlu eder yoksa Vega mı

wla böle bi durum karşısında bi güzel jantlı boyası temiz bir şahin hafiften yere yakın bak bakalım ladanın yüzüne bakarmı ordakiiler
  • konu 1 senelik ama diğer aynı ikilemde kalan arkadaşlar için söylüyorum kesinlikle lada vega 1.5cc 16 v 95 olanlarından alın.
    eğer daha modelli istiyosan, euro4 normlu motora sahip 1.6cc 16v olanlarından tercih edin.

• adamlar subaruya benzetmişler doğru.şahinide sallama yapmışlar.dostum sadece ön kapotun altına bakın aradaki fark gayet açık ve net.biri 16V 4 nokta enjeksiyonlu üstten çift egzanterikli.diğeri karbiratörlü.naha neyi savunuyorsunuz.model farkıda cabası.vegayla şahin değilde samara ile şahini karşılaştırsanız neyse.

mantıklı olun....
  • şahin değilde doğan seçeneği olsa doğan derdim.hid. direksiyn otomatik cam bilmemne konfor cart curt diye donanım dediğiniz şeyler doğandada mevcut.bizde 95 şahin var.benzinli.orjinal olduğu için burda 8 bin tl veren var ama daha satmadık ve ilk sahibiyiz.eğer bu arabalara bakımını yapıp adam gibi kullanırsanız sizi yolda asla bırakmaz.gayette rahat bi araçtır 14 senedir biniyoruz bu arabaya daha bi kere rahatsızlık yaşamadım.14 senedirde arıza nedeniyle yolda kaldığımızı hatırlamıyorum.ayrıca bastıkça gitmez hemen hawalanır tabiride bana göre yanlıştır.180 kadran olan şahinimiz 150 160 km gibi hızlara gayet rahat bi şekilde gelmekte ve 150 ile giderken her an hawalanacak gibi bi his vvermiyor.ama 160 a geldiğinde işler değişiyor
  • @niketya Kus serisini yerden yere vurmussun be kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! €MR€ !! -- 29 Haziran 2009; 18:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakisikli_135

Sen doğan , şahin görmemişinn veya onlar seni dikkate alıp yarışmamışlardırr ;)

dostum bende lada vega var şu resimlde gördüğün şahin 2001 benimkide lada vega 200 model 8valf 2. vitesi tam doldurmadan 3e attım sonra dikize baktım.. bence hiç ladayla kapışmadan bu yorumu yapman çok yanlış..

eğerki biraz dikkat edersek karbürator sistemi il enjeksiyon sistemi arasındaki farkı kullanımda sezeriz.. en bakımlı şahini getir bakmlı bir vega kesinlikle 3. vitese geçtiğinde boy farkı oluşturacaktır.. şahinde kullandım.. arka itişli olması karbüratörlü olması bnm için dezavantaj veganınsa enjeksiyonlu olması ön çekişli olması avantaj 4 cam otomatiğinin olması içeride yarı bilgisayar olması az yakıo olması performanslı olmasıda cabası.. 6 milyara gidip 94 şahin alacağma temiz bir vega alırım yolda görüğüm her şahinide tokatlarım.. ha kezada öle yaptım.. broadway sprig şahin uno bunlar plakamı okudular ama bi gerçek var oda flaş gerçeği hiç kullanmadım ama çok temiz bi flaş vegayı arkasına almayı başardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exchicco -- 4 Ekim 2009; 20:44:15 >

• ula kaç senelik konuyaptığım yorum hala geçerli araba bana rahat gelio ladada bildim kadarıyla pek rahat bi araba deil ama şahinden az yakar seri falan fişman dorudur ama yinede lada almam ama şahinde almam başka bişi alırım yinde çok severim kuş serisini halada keyifle binerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.