Şimdi Ara

Arkadaşlar Saçım Çok Dökülüyor Kel Kalcam Bu Gidişle :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler Saçım 2-3 Aydır Çok Dökülüyor...Kullanmadığım Şampuan Felanda Kalmadı Çogunu Denedim Ama Nafile.
    2-3 Haftadır'da Her Uyandıgımda Yastıkta Dolu Kıl Oluyor.Böyle Giderse Kısa Bir süre sonra kel kalabilirim.
    ne yapmam lazım ne kullancam ne sürcem saçıma bir türlü anlıyamadım :(

zeytin yağlı sabun mu kullanayım sadece ne yapayım lütfen akıl verin dökülmesin hiç yoktan 1-2 tane düşşün oda yeter...

• Git bir doktora görün vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.
  • Erkek tipi dökülmeyse etkisi kanıtlanmış 3 ürün var: Minoxidil, Finasteride ve Ketakonazol

Bunlar dışındakiler para kaybı dışında bir işe yaramaz bence...
  • Doktora git kan alsınlar . Sonra ilaç felan yazar sorun varsa . Olmadı minoxil yüzde5 al . Faydası var kesinlikle ama uzun süre kullan , bırakınca yeniden başlıyor .
  • başka var mı tavsie
  • ısırgan otu şampuanı
  • babanın durumu nasıl ayna gibiyse istersen münencin şeysi haşla ye :) dna zincrinleri değiştircek bi tekloniji yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

babanın durumu nasıl ayna gibiyse istersen münencin şeysi haşla ye :) dna zincrinleri değiştircek bi tekloniji yok.

babamda kel :D

arka tarafta var sadece üst ön boş amcalarımda öle çogu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

babanın durumu nasıl ayna gibiyse istersen münencin şeysi haşla ye :) dna zincrinleri değiştircek bi tekloniji yok.

babamda kel :D

arka tarafta var sadece üst ön boş amcalarımda öle çogu

tam dokulunce protez peruk takarsın babana sor kaş yaşında gitti tamamen diye 3 aşağı 5 yukarı o yaşlarda kalıcan oki.ilk başlar seyrekleşme donemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2011; 15:43:05 >
  • Şampuan kullanmayın. Benim saçımda kepek ve dökülmeler vardı. Marketlerdeki her şampuanı denedim, sonuç vermedi. Kepeği önleyecek diye saçlarımı da ölü gibi yaptı, parlaklığı gitti. Zeytinyağlı sabun kullanıyorum, ne kepek kaldı ne de dökülme. Saçlarım parladı. Yalnız marketten almayın, onlar da boyalı normal sabun. Pazarlarda zeytincilerde var. Oralardan alın, el yapımı ve orijinal olanlar, onlar.

Özet: Zeytinyağlı sabun 4ever
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.