Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PUNTO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DİZEL Mİ YOKSA TÜPLÜ MÜ ALMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizel alırsam bakım masrafları çok olucak sanırım,tüplü alırsam da aynı yakacak ama performans düşecek bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar yardımcı olabilecek ? sizce hangisi puntonun dizel ve benzinli servis bakımları fiyatları hakkında bilgi verebilecek var mı ?

• Bütçe nedir?
  • Dizel punto ile benzinli punto arasında bakım masrafı hemen hemen aynı olur, ayrıca dizel alırsanız vergi avantaj olacaktır. Lpg li araçta marka ne olursa olsun farketmez er ya da geç motorla ilgili sorunlar yaşarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • codemaster42 kullanıcısına yanıt
    bütçe 20 bin tl
  • Durace kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.peki punto dışında başka ne önerirsiniz 20 bin tl ye ?
  • az yakmıyor ve belkide size tamamen ters ama seat altea? Güvenlik paketleri çok iyi, uygun fiyatlı bulunabilir vs.

• Kuzenim 2008 siyah 1.3 multijet active plus puntosunu satiyodu boyasiz .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

Kuzenim 2008 siyah 1.3 multijet active plus puntosunu satiyodu boyasiz .

Kaça satıyor, nerede, km ne?
  • sağolun hocam ama punto tarzı alıcam kısmetse
  • fiyat nedir ?
  • Piyasası pek hareketli değildir ama gerçekten binmek için araç arıyorsanız mitsubishi colt 1.3 öneririm, yakıt tüketimi, iç mekan genişliği ve sorunsuzluk bakımından tam bir f/p aracıdır. O fiyatlarda rahatlıkla temiz bir colt bulabilirsiniz. Linkteki araç gerçekten temiz ve uygun görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-doktordan-yetkili-servis-bakimli-en-full-tertemiz-162383761/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk1990

fiyat nedir ?

20 bin civari diyor ama haziranda satacakmis.

• Ocak ayında 2009 Grande punto 1.3 multijet dizel aldım size tavsiyem dizel punto almanızdır ben genel olarak oldukça memnunum. 1.4 fire motor çekiş konusunda zorlanabilir özellikle araç sollarken rampa çıkarken araba yüklü iken çekişi düşer

• Ben dizel kullanıyorum bakım adına pek bir şey çıkarmadı gerçi araç geldiğinde daha 17 bindeydi.
    1.3 multijet tavsiye ederim hem az yakıyor,hemde motor atak.
    Puntodan tek şikayetim ön cam o da uzun boylu olduğum için ve berlingo rahatlığından ona geçtiğim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durace

Piyasası pek hareketli değildir ama gerçekten binmek için araç arıyorsanız mitsubishi colt 1.3 öneririm, yakıt tüketimi, iç mekan genişliği ve sorunsuzluk bakımından tam bir f/p aracıdır. O fiyatlarda rahatlıkla temiz bir colt bulabilirsiniz. Linkteki araç gerçekten temiz ve uygun görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-doktordan-yetkili-servis-bakimli-en-full-tertemiz-162383761/detay

adı yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk1990

dizel alırsam bakım masrafları çok olucak sanırım,tüplü alırsam da aynı yakacak ama performans düşecek bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar yardımcı olabilecek ? sizce hangisi puntonun dizel ve benzinli servis bakımları fiyatları hakkında bilgi verebilecek var mı ?

kardeş ben bunun 1.4 fire dinamic 2007 modelini almıştım. Ben beğenmedim sattım. içi dar, sürekli bir sorun çıkarıyor. Şuan 2003 peugeot 307 xt ye biniyorum. Çokta memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cono01

quote:

Piyasası pek hareketli değildir ama gerçekten binmek için araç arıyorsanız mitsubishi colt 1.3 öneririm, yakıt tüketimi, iç mekan genişliği ve sorunsuzluk bakımından tam bir f/p aracıdır. O fiyatlarda rahatlıkla temiz bir colt bulabilirsiniz. Linkteki araç gerçekten temiz ve uygun görünüyor.

adı yeter

adı yeter derken?

• O fiyatlara temiz dizel zor

• 20 bine temiz dizel bir punto bulmanız biraz zor.Olursa eski kasa punto olur.Puntonun benzinli fire motorunu 3 yıl lpg ile kullandım.Rutin lpg filtre değişimi dışında hiçbir sorun çıkarmadı.Performans olarak tatmin etmeyebilir ama çok kötü de değil.Yakıtı gayet ekonomik.Şu an ise multijet punto kullanıyorum.Yakıt performans sağlamlık yönünden dört dörtlük bir araç.190 nm tork 1105 kiloluk kasaya rahatlıkla yetiyor.Bana göre punto sınıfının en sağlam aracı.Bundan önceki puntomu ilçenin berbat yollarında ve tarlada 3 yıl kullandım ve hiç rot balansa ihtiyacım olmadı.Alt takımları çok sağlam bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 27 Nisan 2014; 12:12:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

Orijinalden alıntı: cono01

quote:

adı yeter

adı yeter derken?

colt

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.