Şimdi Ara

Sizce Hangisi Octavia mı? C4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu zamana kadar skoda octavia kullandım.Gayet memnunum .Şimdi yenilemek istiyorum arabayı .Kafamda iki araba var fiyatları yaklaşık C4 dizel olan 16 motor sedan olanı.Diğeri ise Octavia Ambiante.Benim için önemli kriterleri,
    Sağlam olması
    İç ve özellikle bagajının geniş olması
    Yakıt tüketimi
    tabiki diğer özelliklerde önemli ama benim için olmazsa olmaz kriterler bunlar.Bu kriterler göz önüne alındığında sizin seçiminiz hangsi olur?

• babamda yeni kasa octavia vardı satıp superb aldı ama benim gözüm hala octavia da
    o bagajı baska araçda bulamazsın özellikle camla beraber açılması sanki pick up gibi genişlik saglıyor bagajda
    iç konforu makam aracı gibi zaten konfor ve işçilik mükemmel bence
    c4 hakkında yorum yapamam ama ( hiç kullanmadım ) bana o kadarda klas gelmedi içinde direksiyona bi alışamadım ama teknoloji ve fiyatı gayet makul
    octavianın benzinlisi yerine c4 dizel yuksek kilometre yapıyorsanız tercih edilebilir

benim tavsiyem gene octavia olur ama kasası degişiyor sanırım ben eski kasayı daha çok seviyorum ama yeniside güzel gelebilir bir araştırın bence
  • octavia bencede gerekten cok güzel bi arac ambiante modelide baya full bi medel bide sis farı taktırmanı tavsiye ederim gercekten cok yakısıyo
  • C4 ü denemeden asla karar vermeyin..
  • Genel olarak Skoda Octavia;Citroën C4 karşısında daha başarılı bulduğum bir araç.C4'ün eğer dizel seçimi yapılmadıktan sonra hiçbir artısının olduğunu sanmıyorum.Octavia için sadece şu var;makyajlandı ama ülkemize gelmedi daha makyajlı kasası.Eğer sıfır alacaksınız bunu da gözönünde bulundurun ona göre bir tercih yapın derim.
  • Her türlü octavia..

Hem daha sağlam,hem daha geniş hemde daha konforlu bir araçtır.

Görünüş olarakta hoş bir arabadır.

OCTAVİA
  • octavia görünüş olarak daha iyi arkasında vw grup var sonuçta..
    ama bagaj önemliyse c4 sedan daha avantajlı gibi.. çok büyük bagajı var çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oktavia tartışmasız daha iyidir. c4 hiç bir özelliğiyle oktaviayla kıyaslanmaz. c4 değilde başka arabaları kıyasla.
  • c4 motor olarak çok büyük avantaja sahip, iç hacmi de octaviadan daha geniş, kesinlikle c4 derim.
  • sen naptın ya bagaj onemlıyse c4 sedanmı:)) octavia bagaj hacmı ıle un saldı duymamısın galıba:)

bu arad octavia 2006 kullanıcısı olarak herturlu octavia derim...fransızmı almanmı sence
    quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

octavia görünüş olarak daha iyi arkasında vw grup var sonuçta..
    ama bagaj önemliyse c4 sedan daha avantajlı gibi.. çok büyük bagajı var çünkü
  • Octi bagajı 560 litre, C4'ün ki kaç litre?

Octi'nin ki 40-50 litre fazladır bence, kafadan 1 valiz fark yapar.
  • arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ama octavia d segmentinde ve rakibi de passat değilmi c sınıfı araçla mukayasetkabul etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ama octavia d segmentinde ve rakibi de passat değilmi c sınıfı araçla mukayasetkabul etmez

Hocam bu tartışmayı başlatma.Bu araç Golf platformu üzerinde kurulu ve C sınıfı.Her ne kadar boyutları D'ye yakın olsa da.
  • Yardımcı olmak isteyen ve fikirlerini söyleyen bütün arkadaşlara teşekkürler.Her ne kadar octavia'Dan çok memnun olsam da Bursa!daki tek Skoda satıcısı Bozkurt Oto'nun hiç bir konuda yardımcı olmaması ve tavırları nedeni ile C4 1.6 dizel aldım.C4 kullananların bu sitedeki yorumları,Şentürkler'in her konuda yardımcı olması kararımda etkili oldu.Aracı teslim alınca değerlendirme yaparum artık.tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugiacar

Yardımcı olmak isteyen ve fikirlerini söyleyen bütün arkadaşlara teşekkürler.Her ne kadar octavia'Dan çok memnun olsam da Bursa!daki tek Skoda satıcısı Bozkurt Oto'nun hiç bir konuda yardımcı olmaması ve tavırları nedeni ile C4 1.6 dizel aldım.C4 kullananların bu sitedeki yorumları,Şentürkler'in her konuda yardımcı olması kararımda etkili oldu.Aracı teslim alınca değerlendirme yaparum artık.tekrar teşekkürler

Her ne kadar Fransız sevmesem de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugiacar

Yardımcı olmak isteyen ve fikirlerini söyleyen bütün arkadaşlara teşekkürler.Her ne kadar octavia'Dan çok memnun olsam da Bursa!daki tek Skoda satıcısı Bozkurt Oto'nun hiç bir konuda yardımcı olmaması ve tavırları nedeni ile C4 1.6 dizel aldım.C4 kullananların bu sitedeki yorumları,Şentürkler'in her konuda yardımcı olması kararımda etkili oldu.Aracı teslim alınca değerlendirme yaparum artık.tekrar teşekkürler

Dostum hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanamayı nasip etsin...
  • hayırlı olsun iyi bir tercih
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ama octavia d segmentinde ve rakibi de passat değilmi c sınıfı araçla mukayasetkabul etmez

Hocam bu tartışmayı başlatma.Bu araç Golf platformu üzerinde kurulu ve C sınıfı.Her ne kadar boyutları D'ye yakın olsa da.

Octavia D segmenti aracı değil....

Passat'ın dengi Superb var Skoda'da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 29 Aralık 2008; 18:32:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.