Arkadaşlar, 3-4 gün içinde babam 2004 model opel vectra comfort bi araç almayı düşünüyor orjinal 100.000 km de 25.000 YTL ilk sahibiden kaza vs boya falan yok araç antalya da, bu araç ile ilgili tavsiye ve kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.. Bu araba alınırmı ? ne tavsiye edersiniz bu konuda görüşlerinizi bekliyorum, dostlar, tüm arkadaşlara selam ve saygılar.
yaklaşık 1.ooo ytl gibi bir indirim daha yaptırabilirseniz çok güzel olur.
eğer ki araç sıralı sistem lpg'li ise daha da iyi olur. fiyatına göre iyi bir araç;donanımı yeterli. motoru 1.6 olduğu için belki size düşük gelebilir ama alışınca sorun olmaz.
iyice kontrol ettirdikten sorunsuz denirse , deymeyin keyfine . Gayet konforlu donanımlı ve sürüşü güzel bir arabadır.
Bende düşünüyorum ama şu ana kadar tavanı boyanmamış kaputu değişmemiş bir vectra bulamadım :) Bide şayet 25 ödeyecekse baban 1-2 hesabı yapmadan 2005 model ini alsın. Hem mekanik hemde iç dizayn olarak çok artısını görecek.
Sanılanın aksine motorun kasayı taşıyamadığı gibi bir durum söz konusu değil
Arabadaki konforu 2007 corolla da bulamadım
sıralı lpg çok iyi uyum sağlayıp 175 krş yakıyor
gayet güvenli ve keyif veren bir araba
aslında ederinin çok altında satılıyor
abimin var o da satıyor tertemiz bir vectra lpgli 27,900 istiyor
arkadaşım sizin baktığınız vectra gümüş gri ise km düşük ise boyasız ise o parayı eder merak etme memnun kalırsın ama iyi bir ustaya muhakkak gösterin
quote:
Orjinalden alıntı: cowboy
Arkadaşlar, 3-4 gün içinde babam 2004 model opel vectra comfort bi araç almayı düşünüyor orjinal 100.000 km de 25.000 YTL ilk sahibiden kaza vs boya falan yok araç antalya da, bu araç ile ilgili tavsiye ve kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.. Bu araba alınırmı ? ne tavsiye edersiniz bu konuda görüşlerinizi bekliyorum, dostlar, tüm arkadaşlara selam ve saygılar.
kilometresine göre fiyatı fazla zaten 2.elde pek prim yapmayan bir otomobil nerdeyse corsa bile aşağı yukarı aynı para ediyor vectra ile, elegance olsa fiyat iyi derdim ama aynı fiyata daha düşük kilometrede vectra bulma şansın çok yüksek zaten piyasası aşağı yukarı bu zaten..
bana uygun gelmedi
kilometreye göre o fiyat yüksek biz passatı almadan önce 2004 45,000 km de vectrayı 24,500 e galerici bırakmıştı. tertemiz bi araçtı.
Fiyat yüksek gibi 1.000 - 1.500 gibi daha aşağıya alabilirseniz uygun olur gibi.. Bide Elegance serisi olsa çok daha güzel olur
24000 liraya 40 50 binde elegance bulmak pek mümkün değil arkadaşlar
100bindeki araç için 25bin YTL fazla gibi 23e falan alırsanız daha iyi olur.. kazasızsa bakımlarıda düzenli yapıldıysa rahatlıkla binilebilir ama bakımlarının düzenli yapılıp yapılmadığına dikkat edin çünkü vectranın servislerine düşerseniz ağır masraflar çıkabilir.. 1.6 motor olduğu için sakin kullanımlarda yakıt olarak sizi üzmez ama biraz performans isterseniz yakıt miktarıda artabilir..
bide aracı en az 3-4 sene bincekseniz alın çünkü vectra satarken zor satılabiliyor.. 1 sene sonra aracı değiştiririz diyorsanız golf astra focus gibi elden kolay çıkabilcek araçlara bakın
Yakın zaman önce babamın arkadaşına aldık vectra design edition 2005 model 56.000kmde servis bakımlı vede fiyat düz 25.000 lira gayette güzel bir araç rengide zeytin grisi denilen renkten değişen sadece sol ön çamurluk idi oda ufak bir sürtmeden göçmüş resimleri vardı serviste biraz daha araştırılırsa daha az km yapanları bulunabilir mesela şu alttaki aracın neredeyse aynısını aldık biz http://www.sahibinden.com/2005_vectra_1_6_editionWQQaXQQ8299645WQQpXQQdisplayitem
Yakın zaman önce babamın arkadaşına aldık vectra design edition 2005 model 56.000kmde servis bakımlı vede fiyat düz 25.000 lira gayette güzel bir araç rengide zeytin grisi denilen renkten değişen sadece sol ön çamurluk idi oda ufak bir sürtmeden göçmüş resimleri vardı serviste biraz daha araştırılırsa daha az km yapanları bulunabilir mesela şu alttaki aracın neredeyse aynısını aldık biz http://www.sahibinden.com/2005_vectra_1_6_editionWQQaXQQ8299645WQQpXQQdisplayitem
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar araca iyice yetkili serviste baktırdık zaten herşeyi çıkıyor serviste bide babamın orada kendi ustalarıda baktı detaylıca, araçta en ufak bi boya yada parça değişimi yok tamamiyle orjinal çizik bile yok garajda kalmış ve adam çok titiz bakmış, zaten araç Antalya'da ve genellikle uzun yol yapmış, ordu mensubu rütbeli bi abi sahibi oda sıfır alacağı için satıyor zaten ilk sahibi. aslında banada ilk bakışta 100.000 km çok geldi ama istanbulda şehir içinde 50.000 yapmış şehir içinde dur kalk yapmaktan yıpranmış bi araçtan uzun yolda 100.000 yapmış araç herzaman iyidir. arabanın genel ve ağır bakımları yapılmış + lastikler yeni değişmiş şimdi arkadaşlarımın verdiği linklerdeki araçların ya 1-2 parça boyası yada mutlaka değişeni var, 1.000 lira düşük olsun diye başka araç alıp daha fazla bakım vs masraf çıkacağına böyle test edilmiş ve sicili temiz bi araç bulmuşken başkasını aramaya gerek görmedik açıkçası, salı günü satışını alacağız kısmetse hayırlısı artık, yorum yapıp görüşlerini esirgemeyen siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim, saygılar.
hayırlı olsun arkadaşım. çok güzel ve konforlu bir araç... performansı d sınıfındakiş bir araca göre yetersiz ama konforu herşeyi unutturuyor...
quote:
Orjinalden alıntı: cowboy
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar araca iyice yetkili serviste baktırdık zaten herşeyi çıkıyor serviste bide babamın orada kendi ustalarıda baktı detaylıca, araçta en ufak bi boya yada parça değişimi yok tamamiyle orjinal çizik bile yok garajda kalmış ve adam çok titiz bakmış, zaten araç Antalya'da ve genellikle uzun yol yapmış, ordu mensubu rütbeli bi abi sahibi oda sıfır alacağı için satıyor zaten ilk sahibi. aslında banada ilk bakışta 100.000 km çok geldi ama istanbulda şehir içinde 50.000 yapmış şehir içinde dur kalk yapmaktan yıpranmış bi araçtan uzun yolda 100.000 yapmış araç herzaman iyidir. arabanın genel ve ağır bakımları yapılmış + lastikler yeni değişmiş şimdi arkadaşlarımın verdiği linklerdeki araçların ya 1-2 parça boyası yada mutlaka değişeni var, 1.000 lira düşük olsun diye başka araç alıp daha fazla bakım vs masraf çıkacağına böyle test edilmiş ve sicili temiz bi araç bulmuşken başkasını aramaya gerek görmedik açıkçası, salı günü satışını alacağız kısmetse hayırlısı artık, yorum yapıp görüşlerini esirgemeyen siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim, saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme