Şimdi Ara

Arkadaslar Ps3 aliyorum YardiM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,haftaya okulum bitiyor insallah yazinda gelmesiyle konsol almaya karar verdim.xbox ve ps3 arasinda kaldim ama daha onceki konsolumda ps2 oldugu icin playstation'dan sasmamanin en iyisi oldugu kanaatindeyim.Hali hazirda ps2 var ama bayagi eskittim onu hemde modasi coktan gecti,zaten yazdan yaza oyun oynayan birisiyim.

Simdi en ucuz ve guvenli olarak nereden alabilirim.Ankara/sihhiye de oturuyorum.Hack/cip gibi olaylari kesinlikle dusunmuyorum.Birde hangi oyunu ilk olarak almami onerirsiniz.Cevaplariniz icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 17 Haziran 2011; 21:04:31 >

• Ps3 cok iyi bir secim. Her zaman ki gibi diyiyorum ki Media Markt yada Electro World. Oyun olarak cok var. Ilk olarak Uncharted yada Killzone serisini alabilirsin. Hayirli olsun.
  • ilk oyun olarak fifa yada killzone3 / cod black ops almani öneririm seni en az 3-4 ay idare eder.
  • Fps: Bad Company 2
    Tps: Red Dead Redemption al daha sonra Uncharted 2 ile değiştirirsin veya bütçe müsaitse 2sini al
    Spor: Fifa 11

Hangisini ilk önce alayım dersen Red Dead Redemption derim
  • PS3 ü alır almaz yanında God of War 3 ü almalısın ps3 ün başyapıtlarından bi oyun
  • xbox alma online multiplayer paralı ama para veririm diyorsan xbox al. PS3 alırsanda yanında oyun verilen bir paket al.

ilk alınacak oyunlar :
    Spor : nba2k 11 ve fifa 11
    Fps: battlefield bad company 2
    ama gow 3 ve red dead redemption da iyi. nasıl tür sevdiğine bağlı
  • Tesekkur ediyorum yorumlariniz icin arkadaslar,yarin elektroworld'e bir bakayim.rdr ve gow bu ikisini alabilirim.
    Sormak istedigim bir diger konu ise,kapida odeme yapabilecegim sekilde internetten oyun alabilecegim bir site var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 17 Haziran 2011; 21:10:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lutfen yardim xbox 360
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk olarak alman gereken 3 oyun kıllzone 3, uncharted 2 ve god of war 3 tür..
  • Adam ps3 playstation bölümünde ps3 mü xboxmı diye konu açmış. Kim xbox der burda şimdi?
    Birde God of war collection ve 3ü derhal almalısın (şiddetle tavsiye ediyorum) birde rdr al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Tesekkur ediyorum yorumlariniz icin arkadaslar,yarin elektroworld'e bir bakayim.rdr ve gow bu ikisini alabilirim.
    Sormak istedigim bir diger konu ise,kapida odeme yapabilecegim sekilde internetten oyun alabilecegim bir site var midir?

konsoldünyası
  • Cok sagolun arkadaslar,soylediklerinizi not ettim yarin hallediyorum bu isi.
  • Yazılanlara bakma, gran turismo 5 al yeter
  • bencede tanınmış ve müşteri hizmetleri iyi olan bir yerden al ilk oyun dersen pes yada fifa türü bişi al genelde iki kol veriyorlar zaten bir arkadaşınla rahat rahat oynarsın ben futbol oynamam dersen 2k11 de olabilir.Eğer tek başıma oynamak istiyorum dersen gt5 ,uncharted cod 4 mw2 gibi seçenekler var .uncharted için ise bence 2. seriden 1. oyundan başla ve konuyu anlayarak oyna
  • PS3 bence de çok doğru bir seçim. 1 ay kadar önce ben de xboxumu satıp ps3 aldım. CFW vardı benim makinamda ilk aldığımda. Şuan orjinal olarak oynuyorum ki kesinlikle orjinali tavsiye ederim.(Online oyunun verdiği zevki hiçbirşey vermiyor :) )

Oyun olarak da ;
    FPS: Killzone 3 (Online şiddetle tavsiye ediyorum :) )
    TPS: Uncharted 2
    Yarış: Grand Turismo 5
  • sakın killzone 3 alma ilk önce killzone 2 al çünkü killzone 3 daha güzel olduğundan killzone 2 yi oynarken zevk alamazsın geri dönüp 2yi alırsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

sakın killzone 3 alma ilk önce killzone 2 al çünkü killzone 3 daha güzel olduğundan killzone 2 yi oynarken zevk alamazsın geri dönüp 2yi alırsan

evet bencede bu tavsiyeye uymalısın
  • halloldu mu hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.