okula gitmiş peder sormuş 20 gün demişler benimde 19 gün ama bizim arkadaşlar 25 gün diyor birde 22 gün rapor hakkı olanlar var??
up
25
bizimkiler neden 20 diyor kavga ettim şimdi.. salak salak konuşuyorlar arkadaşlarda 25 gün adamların 22 gün rapor hakkı oldu..
okula gitsem sorsam adamlar 20 gün diycekler??
24 gün raporlu akkın 19.5 gün özürsüz hakkın vardır.
benim rapor 19 devamsızlık 18 gün ama bizimkiler okula gitmiş devamsızlık ve rapor hakkı dolmuş demişler..
şimdi 1 de okula gidip bende sorcam bana 20 gün rapor hakkı diyebilirler bizimkiler tembihlemiş ise ne yapayım?? bizim arkadaşların rapor hakkı 22-24 gün??
arkadaşım benim bu sene lise bitiyor tüm devamsızlık muhabbetlerini bilirim senin toplamda raporlu raporsuz 44.5 gün hakkın var raporu 24 e kadar kullan özürlüyüde 19.5 ta bırak sorun olmaz.imkanı yok
aynen öyle toplamda 44.5 gün devamsızlık hakkın var 24 gün rapor verebilirsin 19.5 da özürsüz kullanabilirsin gerisi hep boş yani haberin olsun en doğrusu böyle okula gelin die öyle söylüyor olabilirler..
25 rapor,19.5 normal toplamda 44.5 gün devamsızlık hakkınız bulunmaktadır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme