Şimdi Ara

ARKADAŞLAR KAFAYI SIYIRCAM FORUMda bi sorunmu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim daha önceden bi üyeliğim vardı onunla giriom adımı ve şifremi sora tamama basıom ama beni tanımıo yani şifre ve adımı girmeme rağmen gene sağ üst köşede gene giriş ve şifre yası bu neden oluo şimdi nası girdin die sorarsanız yeni üyelik aldım onay kodu na onay verdim ve foruma geç tuşuna bastıom öle oldu yani şimdi siteyi kapayıp gene yeni üyeliğimle girmee kalksam yine olmucak

bu arada ben pc ye format attım bununla ilgili bi sorun olmuş olabilirmi internet ile ilgili bi ayarmı gerekio acaba nası bişe başka pc dede deneyemedim arkadaşlar ne olur yardımcı olur dünden beri kafayı sıyırmak üzereyim

• arkadaşlar gerçek üyeliğim bu yeni aldığım üyeliğime gele onay mailine giriom tekrar onay veriom sora site beni tanıo üyeliğiniz zaten onaylandı yasıo saora foruma geç diomk yeni üyeliğimle foruma geçio bende çıkış diom sora eski üğyeliğimi yasıom tanıo ama normal olarak girdiğimde olmuo yukarıda yasdığım şeyler başıma gelio neden olmuo acaba arkadaşlar bi yardım lütfen
  • taşıyalım konuyu
  • Adminlere mesaj at baksınlar üyeliğinin durumuna...
  • yok artık cpu anakart ramle ne ilgisi var şimdi bunun
  • attım ama daha bi cevap yok admin derken mod lar dimi

ayrıca internet ayarlarımla ilgilibi sorun yoktur dimi çünkü başka forumlara sağlıklı bi şekilde girebiliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: egulova

yok artık cpu anakart ramle ne ilgisi var şimdi bunun

bi ilgisi olmöadığını biliyorum ama hiç bi yerde ilgilenmiyorlar bende buraya açtım böyle bişe başına gelirse görürüm ben seni o zaman biras anlayışlı ol ben elimden geleni yaptım pm lerimide attım ama bi cvp gelmedi bende buraya açtım konuyu ve bi kaç yere daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Eylül 2006; 17:55:11 >
  • Bu sabah öğlene kadar giremedimdi bende. belki serverle ilgili bir sorundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunun benimki ile aynımıydı acaba
  • yok, login olabiliyodum, ana konu başlıklarını görüyordum, konulara girince database hatası veriyordu.
  • yok hayır benim sorunum yukarıda yazdığım gibi formattan önce bu sorun yoktu format attım bu sorun oldu sora 2. bir format attım yine olmadı acaba forumlarda dolaşmak için ayrı bir ayarmı gerekiyor diom ama başka forumlara sağlıklı bi şekilde girebiliyorum neden olabilir acaba
  • İlginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qal

yok, login olabiliyodum, ana konu başlıklarını görüyordum, konulara girince database hatası veriyordu.

Aynı durum bendede war 2 gundur ara ara yaşıyorum.Deli oluyorum

Http:500 error cart curt..
  • bendede bugün oldu şöyle düzeldi

araçlar /internet seçenekleri/gelişmiş/tarama/

açıklayıcı http hata iletilerini gösteri kapatın

istendiğinde yükleme özelliğini etkinleştiri internet explorer için açın.

bu işlerden fazla anlamam bunları yaptım şimdilik düzeldi bilgisayar mühendisi arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.