Şimdi Ara

Arkadaşlar İnfaz ve Koruma Memuruyum Sorularınızı Yanıtlayabilirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
4
Favori
45.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurumlarda infaz ve koruma başmemurları ile memurları dışında sayman, ambar memuru, teknisyen, katip, sosyolog, psikolog, sağlık memuru, öğretmen, aşçı gibi görevliler var. Sosyal hizmet uzmanı kadromuz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Areyouradyo

quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

quote:

Orijinalden alıntı: Areyouradyo

Jandarmalarla aranız nasıl kötü davranıyorlar mı emir veriolarmı

Jandarmada ki arkadaşlar dış güvenlikten sorumlu biz ise iç güvenlikten. Onların bize veya bizim onlara kötü davranma gibi bir durumumuz yok, sürekli iş gereği görüşüyoruz ve bağlantılı çalışıyoruz, emir derken?

Yani jandarma komutanı var mı varsa rütbesi ne emir komuta zimciri var mı

Jandarma içeride olmaz, emir komuta durumu söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: devulations

Fetöcülere ve diğer terör örgütüne mensup hainlere ne tür işkenceler uyguluyorsunuz

Onların cezalarını mahkemeler verecek hocam, işkence, eziyet gibi durumlar söz konusu değil.
  • 2300 demiştin galiba bu miktar ne kadar yükselebiliyor?
  • Kimseyi kırmadan doğruları anlatmaya çalışıyorum teşekkür ederim.

Bu tür yayın yapanlar için bir ekmek kapısı çünkü, böyle yapımlarda o kurumda çalışanların adı bile geçmez, bir tarafta 50.000 kişilik bir ekip, diğer tarafta 150.000 kişiden de fazlası. Çıkarları kalabalık olan gurupla örtüşüyor.
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    İmkanlar el verdiği sürece tek kalıyorlar, ağırlaştırılmış müebbetler ölene kadar içeride kalmıyor bir sınırı var, başka dosyası yoksa 35 yıl sonra çıkıyorlar.
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Hükümlüleri suç guruplarına göre sadece koğuşlarını ayırıyoruz, davranışlarımızda değişiklik yok, olayı şahşileştiremeyiz.
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam, haklısınız, kolaylıklar dilerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devulations

Fetöcülere ve diğer terör örgütüne mensup hainlere ne tür işkenceler uyguluyorsunuz

Onların cezalarını mahkemeler verecek hocam, işkence, eziyet gibi durumlar söz konusu değil.

Anladım hocam teşekkürler cevap için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

quote:

Hem okuyup hem çalışma olabiliyor ama öncelik kurumdur, çalışma saatlerini aksatmadan okula devam edilebilir.

hocam bi de yanlis anlamazsan birsy sorcam. Onceki msjlarinizda vardiyasiz olarak mesaili yani 8-17 calistgini soylemissin. 14.27de msj atiyorsun. Bildigim kadariyla mesaiye girerken (ögle aralari haric) telefon kullanamiyorsun? 8-17 calisan ikm arkadasim var ordan biliyorum.

Bizim kurumda idari bina duyarlı kapıdan önde geliyor, cep telefonu ile giriş yapabiliyoruz. X-ray cihazı ve duyarlı kapıdan içeri girilemiyor yasak malzemelerle.
  • vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    Çok merak ettim mahkumlar eğer aralarında sigara bağımlısı olan varsa sigara içme imkanı varmı aldırabiliyolarmı alabiliyolarmı ?

Hep düşünmüşümdür yarın bi gün hapse düşsem acaba sigara yokluğu çekermiyim diye

• Achilles. kullanıcısına yanıt
    Bu yanıtı, yanıtlamasam yanlış anlaşılacağı için veriyorum, hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suphanakca

Gardiyan mısın yani?

"Gardiyan" değil, İnfaz ve Koruma Memuru. Bu tanımdan pek hoşlanmıyoruz. Detaylı bilgi ise aşağıda.

T.C. Resmi Gazete 13 Ağustos 1984 Pazartesi Sayı : 18488 Karar Sayısı : 84/8311. Ekli cetvellerde sınıfı, unvanı, derecesi ve sayısı gösterilen kadroların 190 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenmesi ve mevcut kadrolara ilave olarak ihdas olunan kadroların ilişik kararda belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması; mezkur Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 2 nci maddesi hükmüne göre, Bakanlar Kurulunca 18/7/1984 tarihinde kararlaştırılmış ve Adalet Bakanı Mehmet Necat Eldem imzalı Bakanlar Kurulu Kararı ile 1984 yılında İNFAZ VE KORUMA MEMURU tanımı kullanılmaya başlanmıtır.

Anladım gardiyan yani

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    7 yıldır hiç rastlamadım. Önce o şiş in içeri girmesi lazım, imkansıza yakın.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Uyulması mecbur olan tek şey talimatlardır hocam, otomobil genelden biliyorum seni sen bari yapma.
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Kurum içindeki kantin yine kurum tarafından işletiliyor.
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Haftalık 300 tl alışveriş yapma hakkı var, kantinden alınabiliyor.
    sosyolog dediginiz sosyal calismaci olmasin hocam? bizim kadro adımiz o. Calisan mezunlar da oldugunu biliyoruz. Hatta su an guncsl 57 tane cte ilanimiz var psikologlarin haricinde ?

Hahaha Tamam sormadim say

• haberci var mı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.