Şimdi Ara

Arkadaşlar İnfaz ve Koruma Memuruyum Sorularınızı Yanıtlayabilirim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
355
Cevap
4
Favori
45.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darbeden dolayı içeri girenlerin muameleleri nasıl oluyor?
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    tüm konuyu okudum ben hocam konu sahibi cevaplamiş. pkk feto vs. hic farketmiyor hukumlu hukumludur dolandiriciliktan da girse terorden de girse tecavuzden de girse hukumluye yonetmelikler ve talimatlar disinda ekstra bi islem yapilmiyrmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirlerine kayıyolarmı
  • Hocam ezel izlediniz mi? Orda mesela ramiz dayinin olaylarini az cok biliyorsaniz o sekilde bir seyler oluyor mu merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

tüm konuyu okudum ben hocam konu sahibi cevaplamiş. pkk feto vs. hic farketmiyor hukumlu hukumludur dolandiriciliktan da girse terorden de girse tecavuzden de girse hukumluye yonetmelikler ve talimatlar disinda ekstra bi islem yapilmiyrmuş.

Sağolun hocam peki yönetmelikte onlara karşı bir işkence varmıymış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 27 Aralık 2016; 19:27:41 >
    Yok hocam o işler eskidendi. Ben de branşim geregi bu islerle alakaliyim. Insan kanun onunder her zaman insandir. Avrupa birliği sartnamelerine uymaya calisan bi ulkeyiz insan haklarina aykiri uygulamalar yapilmiyor artik devlet kurum/kuruluslarda. Bu cezaevi olur cocuk yetistirme yurdu olur her yerde boyle. Ama filmlerden ve gecmisten olusan algilardan dolayi tabi boyle dusunuyoruz hâla.

• trivela67 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu ciddimi yazdınız yoksa benimle testismi geçiyorsunuz?
    Arkadaşlar İnfaz ve Koruma Memuruyum Sorularınızı Yanıtlayabilirim
    Böyle suçlulara bu yapılmasın demiyorum ama söylediğniz şey ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 27 Aralık 2016; 19:48:22 >
    Illegal olarak yapilip gorulmemis gibi yapilan olaylar bunlar hocam ben ciddi yazmistim. Her isin istisnasi var demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

Illegal olarak yapilip gorulmemis gibi yapilan olaylar bunlar hocam ben ciddi yazmistim. Her isin istisnasi var demek ki

Haklısınız hocam yanlış anlamayın size bir lafım yoktu cevaplarınız için teşekkür ederim keyifli forumlar.
    kisisel algilamadim hocam hic onemli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Prison break izlede nasil kaciliyomus gör. Yakinda gelcem hapise kogus agasini kacircam babam olur kendisi

Dediğiniz gibi öyle şeyler dizi ve filmlerde oluyor. O fikrinizden de ciddiyseniz vazgeçin sonuçları ağır olubilir.

Bir soru.icerde 10 yil yatip disari cikan bir insan,ciktiginda yemek yatak isinma vs gibi seyler icin kac lira borclu olarak cikiyor.devlet taksit yapiyor mu

• Yere düşen fetöcüleri ne yapıyorsunuz ?
  • Senin baktığım bölüme daha çok hangi suçlardan geliyorlar terör , vatan hainliği filan mı yoksa hırsızlık dolandırıclık filan mı ?

• mahkum bakıcılığı diğer adı.cezaevinde askerlik yaptım
  • ''imkanlar dahilinde en iyi yemekleri çıkarmaya çalışıyoruz.''

istisnasız her seferinde şunu yazmana ayar oldum. suçlu ulan o suçlu! suçlu olduğu için orada o hapiste. suçlu olduğu için orada cezasını çekecek. sen kendi ellerinle aman ben en iyi yemekleri çıkartayım paşam keyfini sürsün diye düşünürken senin düşündüğün o suçlu herif kim bilir hangi aileyi perişan etti, kızını öldürdü , yaraladı , astı kesti çaldı. polyannacılık oynamayı bırakın. biraz gerçekleri görün. '' ama onlarda insan '' diye birşey tanımıyorum, tanınmamalıda zaten. hapishane lan orası işte neyin kafası bu? her türlü pisliğin psikopatın keşin katilin ÇOCUK SAPIĞININ teröristin o değersiz ömrünü süründürüceği yer. neymiş beyimiz en iyi yemekleri çıkarmaya çalışıyormuş. çıkar aslan çıkar, sen iyi yemekleri çıkar. hatta elinden gelirse git kendin servis yap. zaten verdiğin cevaplara bakıyorumda sende o kapasite var. böyle devam et sen aferin. @vedat.ersin

• quote:

Orijinalden alıntı: VONMOGER

quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Amerikada adamlar deli gibi vücut geliştirme yapıyor hapishanede bizde niye boş boş volta atıp saz çalıyorlar . Kitap okuyorlar mı yoksa ot gelip balya gitmeye devam mı ?

Kurumlarda spor salonu, halı saha, tiyatro salonu ve kütüphane bulunur. Haftada belli gün ve saatlerde bu imkanlardan durumlarına göre yararlanabiliyorlar.

Nasıl girebiliriz burda yaptığım çoğu şeyi yapabiliyormuşum oh hemde bedava

Orada alınan insanın özgürlüğü aslında.

Kalk denildiğinde kalkıyor, yat denildiğinde yatıyor. Kapalı bir ortam. Düşüncelere dalıyorsun, o düşünceleri gerçekleştirme ihtimalin olmadığını öğreniyorsun gibi.

Üstelik bunlar ağırlaştırılmış şartlarda mı bilmiyorum, ağır suçluların bu kadar imkanı olduğunu da düşünmüyorum.

• Gay.ilişki oluyomu

• Şu arkadaş sizin oralarda mı?

Arkadaşlar İnfaz ve Koruma Memuruyum Sorularınızı Yanıtlayabilirim
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    Şaka yaptım zaten manyak değiliz herhalde

• trivela67 kullanıcısına yanıt
    Olabilir, benim demek istediğim sosyal hizmet uzmanı diye bir kadronun olmadığı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.