Şimdi Ara

Arkadaşlar İnfaz ve Koruma Memuruyum Sorularınızı Yanıtlayabilirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
4
Favori
45.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Das experiment diye bir film var izleyebilirsiniz. Bu konunun da tamamen algı yönetmek için açılsığını düşünüyüorum. Gardiyanların (veya memurların farketmez) mahkumlara karşı açık bir şekilde güç avantajı var ayrıca türkiyede yaşıyoruz. Gerçekte olanların bu arkadaşın anlattığı gibi etik ve disiplinli olmadığını biliyoruz

Haklısınız bu konuyu bazı yanlış bilgileri düzeltmek amacıyla açtım. Güç avantajımız olmazsa bu kurumları yönetemeyiz. Kurumlarımız artık çok farklı keşke içeriyi size birebir gösterebilsek.
  • Ramazanasci R kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeli olarak göreve başladım 2010 yılında, 2011 yılında kadroya geçtim.
  • Rüşvetçilerde misin? İtiraf et.
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Neden bu mesleğe başvuru yaptığımı sordular, Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul'da, şehirdeki yangınları gözetlemek için yapılan kuleyi sordular, bu soruya yanlış yanıt vermişim zaten Galat Kulesi yanıtını vermiştim ama Yıldız Kulesiymiş. Kurtuluş Savaşı sonrası Atatürk Türk Milletini öven bir çok söz söylemiştir bunlardan birini bizim için yorumlar mısın diye sordular. Savaş kazanıldıktan sonra Atatürk Ne Mutlu Türküm Diyene demiştir, ne mutlu Türk olana dememiştir, savaşta etkisi olan herkesi Türk kabul etmiştir diye yanıtlamıştım. Hatırlayamadığım bir kaç soru daha var, en son çıkarken bize söylemek istediğin bir şey var mı dediler, işsiz olduğumu ve bu işe ihtiyacım olduğunu söyledim. Nasip oldu kazandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Wiggle

Rüşvetçilerde misin? İtiraf et.

Kendinden emin olan bir vatandaş, devlet görevlisi bu tür iğrenç davranışlarda bulunmaz, ayrıca bu soruyu bu uslupla yüzyüzeyken birine sorsanız alacağınız tepkiler çok daha farklı olur, insanlar bu şekilde itham edilmez.
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    OOO gardiyan beni hücreye mi atacaksın yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

OOO gardiyan beni hücreye mi atacaksın yoksa

Komik değilsin evlat git pc de oyununu oyna, Davids reisi de kaldır avatarından sana pepe falan yakışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    Bana açıklama yapmayın, soru sor dediniz sorduk.
    Hayır asla almam diyeceğin yere, öyle bir serefsizlik yapmam vatanıma ihanet etmem, suclunun parası altında gururumu, görevimi ezdirmem diyeceğine kendinden emin vatandaş yapmaz bunu diyorsun. Sen kendinden emin bir vatandaş mısın onu da söyleseydin?

Ne tepkisi alacağım hocam, aldıgım tepkide gerceklik bir yana yapay olarak verilecek bir tepki olacak. Para için cogu kez herseyi yapıyor. Bu ülkede ne müslümanlar var faizle para döndüren, tefecilik yapan. Sözde hepsi müslüman bes vakit namazını kılar falan. Adamlar dinini bile paraya değişirken sen görevini değişiyor musun diye sormam o kadar da seni şaşırtmamalı. Sanki rüşvet almayanların oldugu bir ülkede yasıyoruz da ben size rüşvet alıyor musunuz diye sorup hakaret ettim. Türkiyenin bir gerceği bu. Alınmanıza gerek yok. Herkesin bir fiyatı vardır hocam. Devlet memurları rüşvet yiyor bu bilinen bir gercek. Sadece görev başında değil el altından alıyorlar. Şahit olduğum bir çok olay var.

Rüşvetçimisin diye de başka türlü sorulmaz kardesim. Ne diyeyim?
    Pardon "İNFAZ KORUMA MEMURU" bey acaba göreviniz sebebiyle birilerine kolaylık saglamak için belli bir para karşılığı görev kurallarınızı birilerine kaşı esnetiyor musunuz diye mi sorayım.?
    Diyelim sordum. Sanki doğru cevap verecek misin ki...

• Savcı çok gelip gider mi? Onlarla diyaloğunuz nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Cephane odası gibi bir odanız var mı?
    Olası bi isyan durumunda kullanmak için?

Cephane değil ama hazır kuvvet diye bir 10 kişilik ekip var, bunların giysileri bizimkilerden farklı, kask, çelik örme eldiven, kalkan, jop, göğüs dirsek ve bileklerde koruma gibi. Büyük bir olay olursa bu ekip müdahale ediyor.

Büyük olay oldu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Wiggle

Bana açıklama yapmayın, soru sor dediniz sorduk.
    Hayır asla almam diyeceğin yere, öyle bir serefsizlik yapmam vatanıma ihanet etmem, suclunun parası altında gururumu, görevimi ezdirmem diyeceğine kendinden emin vatandaş yapmaz bunu diyorsun. Sen kendinden emin bir vatandaş mısın onu da söyleseydin?

Ne tepkisi alacağım hocam, aldıgım tepkide gerceklik bir yana yapay olarak verilecek bir tepki olacak. Para için cogu kez herseyi yapıyor. Bu ülkede ne müslümanlar var faizle para döndüren, tefecilik yapan. Sözde hepsi müslüman bes vakit namazını kılar falan. Adamlar dinini bile paraya değişirken sen görevini değişiyor musun diye sormam o kadar da seni şaşırtmamalı. Sanki rüşvet almayanların oldugu bir ülkede yasıyoruz da ben size rüşvet alıyor musunuz diye sorup hakaret ettim. Türkiyenin bir gerceği bu. Alınmanıza gerek yok. Herkesin bir fiyatı vardır hocam. Devlet memurları rüşvet yiyor bu bilinen bir gercek. Sadece görev başında değil el altından alıyorlar. Şahit olduğum bir çok olay var.

Rüşvetçimisin diye de başka türlü sorulmaz kardesim. Ne diyeyim?
    Pardon "İNFAZ KORUMA MEMURU" bey acaba göreviniz sebebiyle birilerine kolaylık saglamak için belli bir para karşılığı görev kurallarınızı birilerine kaşı esnetiyor musunuz diye mi sorayım.?
    Diyelim sordum. Sanki doğru cevap verecek misin ki...

Kendimden emin bir vatandaş olduğum için öyle yazdım zaten, bu tür şeyler o kadar vasıfsız ve rezil şeyler ki konusunun içinde bile bulunmak istemiyorum. İnsanlar farklı farklı, en alttaki memurdan en üsttekine kadar bu tür davranışlar olabiliyordur belki kimsenin günahını almak istemem, Allah hidayet versin böyle yapan varsa. Bazı şeyleri belirli kelimelerle anlatmamış olmam o şekilde düşünmediğim anlamına gelmez, bak ne güzel yazmışsın "Öyle bir şerefsizlik yapmam, vatanıma ihanet etmem, suçlunun parası altında gururumu, görevimi ezdirmem" diye.

Dışarıdan göründüğü gibi olmayan bir sürü insan var, birini yargılarken sadece o kişinin davranışlarına bakarak bağlı bulunduğu olguyu karalamamak lazım, kusursuz olan İslamdır, müslümanlar değil.

Sizin sorunuzu önceki iletilerde sordular, rüşvet alan var mı diye, geneli sordular, tek kişi kapsanmadı ama siz direk benim şahsıma sordunuz soruyu, benim bu şekilde yanıt vermemin sebebi, meslek gurubumuzun artık bu tür şeylerle, önyargılarla anılmaması gerektiği içindir, değilse bizim abdestimizden şüphemiz yok.

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Bu tür olaylar arada bir olur, bazen büyük bazen küçük.
  • bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    Genelde haftada bir veya iki kez gelir gider. Görev gereği konuşursak o kadar.
    aynı soruları defalarca cevaplamamak için iyi olur.
    Yangın gözetleme kulesi
    Bugün İstanbul üniversitesi Beyazıt kampüsünde bulunan Beyazıt yangın kulesidir. Yıldız kule adını hiç duymamıştım

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kusura bakmayın, Bayezit kulesi olacak sanırım.
  • Açık cezaevleri daha sakin ve güvenli oluyormuş dogrumu acaba
  • ya bu hapisteki generaller fetoden alinan suclular birbirinin bokunu yiyormus zehirlenmek ve tahliye olabilmek icin dogrumu?
  • Lütfen yeni meslektaşlarınıza ve jandarmaya avukatların aranamayacağını telkin edin.Cidden her seferinde izah etmek hoş olmuyor.

• Böyle birşeye denk geldin mi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.