Şimdi Ara

Arkadaslar Eskisehirdeki kalabak suyunun arabasinin sesinden ciddi anlamda rahatsilz oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapmaliyim nereye sikayet edebilirim benden baska kimse rtahatsiz olmuyor mu yahu?

• Aksine hoşuma gidiyor. Kalabak su dıdıdıdıttt
  • abi bizim milletimizde sese gürültüye gelemiyor ya.çarşamba pazarı bile taşındı ses gürültü yüzünden.niye rahatsız oluyorsun.o sucu böyle çalacak başka çaresi yok..
  • Hocam cevap yazacaktım da başlığı okumak beynimin yanmasına sebep oldu o nasıl başlık yahu.
  • Aynen benimde çok hoşuma gidiyor sizde hiç bir şeyden memnun olmuyorsunuz yahu.
  • Dar gelirliliğin alemi yok gidin evinize ses yalıtımı kuvvetli pencere taktırın.

Şaka bir yana ne zamandır duymuyorum o sesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer-guana

abi bizim milletimizde sese gürültüye gelemiyor ya.çarşamba pazarı bile taşındı ses gürültü yüzünden.niye rahatsız oluyorsun.o sucu böyle çalacak başka çaresi yok..

Ne demek oyle calicak birader her bisey satan son ses muzik acsaydi bu sehrin hali ne olurdu ses kirliligi denen bisey var konusurken az biraz mantikli konusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalabaağk suuuuuuğ, dıdı dıdı dıığt
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL

quote:

abi bizim milletimizde sese gürültüye gelemiyor ya.çarşamba pazarı bile taşındı ses gürültü yüzünden.niye rahatsız oluyorsun.o sucu böyle çalacak başka çaresi yok..

Ne demek oyle calicak birader her bisey satan son ses muzik acsaydi bu sehrin hali ne olurdu ses kirliligi denen bisey var konusurken az biraz mantikli konusun

Allah aşkına o son ses müzikmi
    öyleyse sen son ses müzik duymamışsın,mantık diyorsun ama o ses az çıksaydı millet sucunun geleceğini nerden anlayacaktı??

• Yıllardır duyuyorum artık alıştım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL

quote:

Allah aşkına o son ses müzikmi
    öyleyse sen son ses müzik duymamışsın,mantık diyorsun ama o ses az çıksaydı millet sucunun geleceğini nerden anlayacaktı??

Niye sucunun geldigini herkesin anlamasi mi lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz çocukken aygaz dı dı dıt vardı
  • Her teyze sırtında 19lt damacanayla eve gelebilirmı? Hazır kapısına gelmiş almak istiyor. Hanı oyle gürültü yapacak kadar biseyide yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterTrain -- 21 Kasım 2011; 19:34:02 >
  • overlok makinesi ayağınıza gelmiyor mu sizin? sadece su mu?
  • Memlekete gidince tatil zamanı, Eskişehirde olduğumu hatırlatan seslerden biri. Onun için kalacak!
  • o sese kurban ol sen

• bir kalabak sucunun sesi bir de uçakların sesi Eskişehirin olmazsa olmazıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizzy

Her teyze sırtında 19lt damacanayla eve gelebilirmı? Hazır kapısına gelmiş almak istiyor. Hanı oyle gürültü yapacak kadar biseyide yok.

Ciddi anlamda bilmedigim icin soruyorum eskisehirdeki sucular arayinca dairene kadar cikarmiyorlar mi suyu?
  • Kalabak suyunun kendimi bildim bileli gezdiğini düşürsek, eski insanlarda geleneklerini terketmelerini istemek daha zordur. Bu da bir gelenek haline gelmiş.
  • birde eskişehirli olmayanlar için bu araba neyin nesidir anlatsanız hiç fena olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.