Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÇOK FENAYIM ÖLÜYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabah bir kalktım midem bulanıyo kalkmamla midemdekileri çıkarmam bir oldu sonra kahvaltı ediyim dedim 2 lokma bişey yedim odaya geldim yine kusacağım geldi tuvalete gittm hem kustm hemde ishal olmuşum çok kötü hiçbirşey yiyemiyorum direk yediklerim geri çıkıyor galiba midemi üşüttüm ne yapmamı önerirsiniz?

• b*kun rengi yeşilimsiyse zehirli hisal olabilir yemeği zor yersin suyu bile zor içersin hemen doktara görün
  • tabiki de doktora git.. hatta serum bile verebilir hastaneye yatırabilir ishal ciddi bi şey hele yanında kusma da varsa
  • Nane Limon. Mühteşem İkili
  • tuzlu su iç bol bol tuz meselesini abartma ama azcık ekle yada eczanelerden temin edilebilen paket tozlar var tuz mineral içerikli al bol bol tüket
  • bol tereyağlı iskender yersen gücün guvvetin yerine gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

arkadaşlar sabah bir kalktım midem bulanıyo kalkmamla midemdekileri çıkarmam bir oldu sonra kahvaltı ediyim dedim 2 lokma bişey yedim odaya geldim yine kusacağım geldi tuvalete gittm hem kustm hemde ishal olmuşum çok kötü hiçbirşey yiyemiyorum direk yediklerim geri çıkıyor galiba midemi üşüttüm ne yapmamı önerirsiniz?

başında dönüyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dun benim verdigim abazan karisimini yapan adamsin sen e normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImDeli_16

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

arkadaşlar sabah bir kalktım midem bulanıyo kalkmamla midemdekileri çıkarmam bir oldu sonra kahvaltı ediyim dedim 2 lokma bişey yedim odaya geldim yine kusacağım geldi tuvalete gittm hem kustm hemde ishal olmuşum çok kötü hiçbirşey yiyemiyorum direk yediklerim geri çıkıyor galiba midemi üşüttüm ne yapmamı önerirsiniz?

başında dönüyormu

• quote:

Orjinalden alıntı: RemoteShoulder

dun benim verdigim abazan karisimini yapan adamsin sen e normal

• bi novaljin diklorin karışımı igne sonrasında sıcak bi ortam bak gör bişiyin kalıyomu
  • Hamilesin
  • ImDeli_16,IuFuKI,lıılDevilDevlııl .... Atın bunları dışarı
  • doktora gitsene buraya niye soruyorsun koca karı tavsiyesi için mi?
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash17

bi novaljin diklorin karışımı igne sonrasında sıcak bi ortam bak gör bişiyin kalıyomu

4/5 sene once popoma vurulmustu, sivinin vucuduma girdigi an ile alnimdan 4/5 ter akti, basim dondu ciglik attim midem bulandi, 10 dk sonra normale dondum,
    bu ilac piyasadan kaldirildi
  • Leblebi + Kola. %100 çözüm.
  • ben de aynı durumda idim geçtiğimiz yaz. 1 hafta ishal ve kusma. iyileşirim diyordum olmadı. sonrasında sabaha karşı 4 gibi acile gittik eniştem saolsun güle oynaya bıraktı hastaneye. hastaneye bi girdik bütün doktor ve hemşireler uykusuzluktan canavara dönüşmüş. 75 cl voltareni bi dayadı hemşire popodan hem de kalın iğne ile öyle bi acı olamaz. tüm bacağım uyuştu. sonrasında çıktık hastaneden çıkar çıkmaz son bi kez kustum hastane bahçesine. eve gelene kadar iyileştim sonra sabaha kadar enişte ile sigar içtik sohbet ettik. 1 hafta da 10 kilo verdim ama. o sıralarda kuşadasında ishal salgını vardı. otellerin kanal atıkları denize karışıyoprmuş. sanırım onun kurbanı olduk biz de

• quote:

Orjinalden alıntı: anil92

quote:

Orjinalden alıntı: splash17

bi novaljin diklorin karışımı igne sonrasında sıcak bi ortam bak gör bişiyin kalıyomu

4/5 sene once popoma vurulmustu, sivinin vucuduma girdigi an ile alnimdan 4/5 ter akti, basim dondu ciglik attim midem bulandi, 10 dk sonra normale dondum,
    bu ilac piyasadan kaldirildi

yok hala var ben arada bi çaktırıyom hasta olmasam bile beton gibi dolaşıyom ortalıkta yorulmak bilmio vücudum hasta oldugumdada vurdurdum 10 dkkada bi ter boşaldı vücudumdan canavar gibi oldum ondan sonra...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.