Şimdi Ara

arkadaşlar bow için str mi önemli int mi lütfen cevap verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu we buna benzer 50 tane konu wardır heralde
    pvpde guclu olmak ıstıyorsan str ac
  • bow accaksan 7 str 1 int hybırd ol bence hem hp n cok olur hemde mp den dolayı mag attack kazanırsn
  • YAAWWWW okçu dediiiin str olur madem int olcak eline yüksek magıcli bişi alsın ne biliimm kolay yatmamak için kalkan alsınn ama ok kesinlikleee tavsiyemi dineee
  • kardeş benim okçu str dayanıklıda gına geliyor kasarken en iyisi int bende söylemesi hem uzak koyarsın yaklaşıncada nuke
  • str
  • kesinlikle str bi de garment giyersen kolay kolay yatmazsın

benden sölemesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hybrid-Str olcaksın pvp önemli deil bence kasmak daha önemli illaki pvp hunter diosan fire-glaive bu kadar
  • walla bi okçum vardı 2 int bi str gidiyodum üstümde projektodu ama sen bunu yapma yanlıslarım olabilir:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchovy24

walla bi okçum vardı 2 int bi str gidiyodum üstümde projektodu ama sen bunu yapma yanlıslarım olabilir:D

projektor

Allah iyiliğini versin akşam akşam güldürdün

• full str kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

bow accaksan 7 str 1 int hybırd ol bence hem hp n cok olur hemde mp den dolayı mag attack kazanırsn

+99999 7str 1int yada 7str 2int git
    Cunku coldssan %90ihtimal cold olacaksın o zamanda cok zor öldüreceksın . bunun ııcınn 7str 1yada 2int güzel olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali000 -- 25 Şubat 2007; 0:20:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.