Şimdi Ara

Gold Pre. ve Trinayla İlgili Lütfen Cevap Verebilecekler Yorum Yazsın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bronz pre. bitmesine 3 gün kaldı ve maddi olarak hiçbi yararını göremedim ve gold. pre almaya karar verdim ama kendimde bu konuda biraz araştırma yapma isteği duydum bazı sorularım var eğer bilenler cvp verebilirse benim gibi bilmeyip merak edenlerde yararlanabilir ;

1-Gold Premiuma 25 dolar vereceğimize 20 dolara silvr pre. alırım diye düşünen varmı(yani aralarında cok bişey yok anlamında)
    2-Gold Premium alınca gelicek olan Trina sadece bir charımıza mı gelicek yoksa her serverda mı gelicek nasıl olucak?
    3-Gold Premium alınca gelen K.C.(KnightCash) ile neler alınabilir nelere yeter veya üstüne para verip K.C almak gerekirmi?
    4-Gold Premiumun silver premiumla arasındaki fark nedir ?
    5-Gold Premium alınca gelecek olan cash 2 parca Valkyrie almaya yeterlimidir ?
    6-Gold Premium alınca bedava olarak sadece trina mı gelir ?

Arkadaşlar eğer bu sorularıma cvp verebilecek arkadaşlar cıkarsa mutlu olurum çünkü ciddi ciddi pre. almayı düşünüyorum şimdiden herkese teşekkürler

• Gold / Silver fark etmez... KESN kodlarını ya da click and buy vs vs Premiumu hangi serverdan aldıysan Trina o servera gider..

Gold ile silver arasında pek fark yok..kilitleyebiliyorsun gold premium ile itemleri

satış : market@oyunmarketim.com
    www.oyunmarketim.com

Tarık Vural
    Edirne - Nokta İnternet Kafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother-II -- 3 Şubat 2007; 16:06:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfPoweR

Arkadaşlar benim bronz pre. bitmesine 3 gün kaldı ve maddi olarak hiçbi yararını göremedim ve gold. pre almaya karar verdim ama kendimde bu konuda biraz araştırma yapma isteği duydum bazı sorularım var eğer bilenler cvp verebilirse benim gibi bilmeyip merak edenlerde yararlanabilir ;

1-Gold Premiuma 25 dolar vereceğimize 20 dolara silvr pre. alırım diye düşünen varmı(yani aralarında cok bişey yok anlamında)
    2-Gold Premium alınca gelicek olan Trina sadece bir charımıza mı gelicek yoksa her serverda mı gelicek nasıl olucak?
    3-Gold Premium alınca gelen K.C.(KnightCash) ile neler alınabilir nelere yeter veya üstüne para verip K.C almak gerekirmi?
    4-Gold Premiumun silver premiumla arasındaki fark nedir ?
    5-Gold Premium alınca gelecek olan cash 2 parca Valkyrie almaya yeterlimidir ?
    6-Gold Premium alınca bedava olarak sadece trina mı gelir ?

Arkadaşlar eğer bu sorularıma cvp verebilecek arkadaşlar cıkarsa mutlu olurum çünkü ciddi ciddi pre. almayı düşünüyorum şimdiden herkese teşekkürler

1-)gold pre ile silver pre arasında item olarak fark yok sadece gold pre alırsan itemlerini kitleyebilirsin bir miktarda fazla exp gelir
    2-)Gold pre alırken oyuna girmen gerekir trinayı hangi serverda kullanacaksan orada gold pre çek preminum alınca trina inventorye düşer sadece 1 trina hakkın var preyi hangi serverda alırsan trina orada inventoryne gelir o yüzden oynadığın serverda al pre yi
    3-)gelen cashler ile power up store dan istediğin scrollu fiyatına bakarak alabilirsin buff,ac,sw,dex,attack sc vs...
    4-)1de yazmıştım sadece item kitleme ve bir miktar daha exp farkı var
    5-)valkyrie armorlardan kafalık 500 cash gövde 1000 cash dir gold pre ile 1000 cash gelir
    6-)1000 cash ve trina gelir cashler ile scroll alıp oyunda pazar kurup satabilirsin

Scrolları satmak için +60 olman gerekir yoksa pazara koyulmaz scrollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 3 Şubat 2007; 16:06:11 >

• Gold la silver arasında 2 fark var , gold da itemleri kilitliyebiliyorsun ve %30 exp fazladan alıyorsun.. Silverde itemleri kitliyemiyorsun ve %20 exp fazladan alıyorsun.. Trina aldıgın servere gider. Ayrıca hediye olarak 1000 cash gelir. Buda sadece 1 adet valkyrie e yeter. Power up storeden gelen cash ile neler alabilecegine bakabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • kardeş ilk soruna cvp,ikisde aynı ama gold % 30 exp bonus verio.diğer verdikleri aynı
    2-bu soruya cvbım yok
    3-kardeş buff scroll ac scroll attack scroll alırsın.Cash ile shell alırsın.
    4-tek fark % 30 exp bonus
    5-tüm takım çekersin üstüne ama cash kalmas
    6-gelir istersen sen de alırsın bir trina 1500 cash
  • bekle sana siteden bişi yolıycam kesin anlarsın
  • http://www.knightonlineworld.com/bronze_premium.php AL BURDA HERŞEY YAZIYO

(Siteden veya oyundan ) Bronz Premium: $8.95
    (Sadece oyunda) Gümüş Premium: $19.95
    (Sadece oyunda) Altın Premium: $24.95

BRONZE
    %20 EXP Puan Bonusu
    Yüksek item düşme olasılığı
    Öldükten sonra düşük EXP kaybı
    NPC'lere yüksek fiyattan satış imkanı
    Item tamirlerinde %50 indirim
    Özel Haritalar ve teknikler (çok yakında)
    Her gün 24 saat bağlanabilme kolaylığı

GÜMÜŞ (SILVER)
    %20 EXP Puan Bonusu
    10 Dolar değerinde Knight Cash BEDAVA *
    15 Dolar değerinde Trina BEDAVA

GOLD
    %30 EXP Puan Bonusu
    10 Dolar değerinde Knight Cash BEDAVA *
    15 Dolar değerinde Trina BEDAVA
    GÜVENLİĞİNİZ için item sealing (eşya kilitleme)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iisi bırakın naytı
  • ( O YOLLADIĞIM YAZILAR SİTEDE YAZIYO DU YUKARIDA Kİ LİNKE TIKLA AYNILARI YAZAR)

TEŞEKKKÜR ETMENE GEREK YOK CNMM
  • OLM SEİNN İNGİLİZCEN KAÇ NOTUN YANİ O Bİ KERE NAYT DEİLL KNIGHT
  • Hepiniz cok saolun cogunu bilmiyodum mesela trinanın sadece goldda geldiğini sanırdım bunu ögrendiğim iyi oldu
  • peki bronz un bitmesine 1 gün war üstüne gold alabilirmiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.