Şimdi Ara

Arkadaşlar bi bakın facebookumuz hacklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abimle benim facebooklarımız hacklendi ama öyle sıradan bi hacklenme değil şöyle anlatıyım.

Benim telefona mesaj geldi saat 15 35 de windows chrome üzerinden facebooka girildi diye. Açıkçası pek önemsemedim abim yada bi arkadaşım girmiştir diye.
    Sonra bi feyse giriyim dedim telefondan giremedim şifrem değişmiş . Şifremi unuttuma tıklayınca tanımadığım bi msn geldi. şöyle bişey d************d@ sonu da fr ile bitiyo yani yurtdışı kökenli ben basit bi şakadır falan dedim sonra hotmaile giriyim dedim olmadı giremedim. hotmaili de çalmışlar. sonra abimi aradım önce dalga geçti onunkini de hacklemişler ama abim hotmailde bazı önlemleri iyi aldığı için onunkini kurtardık facebookdan mesaj gelmiş onunkinide milanodan hacklemişler arkadaşlar sizce ne oluyor ?

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• profesyonelce hacklenmiş hem facebookumu hem msnimi hackelmişler ve şimdi de arkadaşlar beni göremiyor silmiş hesabı ve mesajlara girince de benim attığım mesajlar spam diye silinmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER NE ALDIM BAKSANIZA Bİ
    5 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar lütfen bi bakın
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

hackleyen buyuk ıhtımal vpn,proxy gıbı ıp degıstırme kullanık kı polıse gıdınce ısler uzasın dıye,

napıyım sizce ? polise mi gidiyim facebook 24 saat süre verdi 24 saat sonra hesabını yeni parola ve şifreyle kullanabilirsin dedi ama ben bunu yapanı bulmak istiyorum

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

Öncelikle sakin olmalısın ve polsii aramamılın ararsan tüm oyun verilerini silebilirler
    Sonrasında sakin bir şekilde cep telefonunu masanın üstüne koy .
    Sonrasında milano baş konsolosluguna git ve onlara böyle bişey oldugunu söyle ama sakın polise gitmesinler sakın yoksa oyun verilerin silinebilir

ya hocam dalga geçmeyin facebooktan hiç oyun oynamadım ve yaşım 18 yardım etmenizi istiyorum sadece çalan adamın mailin sonu fr ile bitiyo fransadan alınmıyo mu bu mail

• quote:

Orijinalden alıntı: matesis1

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

hackleyen buyuk ıhtımal vpn,proxy gıbı ıp degıstırme kullanık kı polıse gıdınce ısler uzasın dıye,

napıyım sizce ? polise mi gidiyim facebook 24 saat süre verdi 24 saat sonra hesabını yeni parola ve şifreyle kullanabilirsin dedi ama ben bunu yapanı bulmak istiyorum

polıse gıdıceksın o halde, polıs o ıp yı kullanan sırketten mahkeme kararı ıle yerel ıp felan ıster

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• Anneminde facebook ve msn adresi hacklenmiş.Bunu nasıl yapıyorlar fikri olan varmı ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.