Şimdi Ara

Arkadaşlar ben bir cafe açmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde nakit param yok ama 50 bin tl eden bir arabam var. Kredisi bitmek üzere 2017 ye kadarda birikim yapacağım 100 bin lira civarı olur tahminimce.

Aklımda alkolsüz bir mekan var. Çünkü içkinin kar marjı örnek verirsek kahveye göre daha düşük. İçkiyi belli saatlerde satarsın ama kahve hep içilir gibi. Kahve burada örnek oldu sadece buraya takılmayalım.

Aklımda ufak bir bahçesi olan bir mekan var bahçeyi istememdeki sebep kendim orada çiçek yetiştirmek istemem o benim için ekstra olacak.

Taş plak konsepti var aklımda mesela müşteri geliyor siparişi veriyor taş plak koleksiyonu kutumuz önüne geliyor arasından bir plak seçmesini istiyorsunuz hangisini çalmamızı istersiniz misali.

Küçük bir kitaplığım olsun istiyorum zamanla büyüteceğim.

Farklı fikirlerim var ama şuan aklıma gelmedi geldikçe yazarım.

Sizce bu fikirlerim iyimi kötümü sizin aklınızda neler var.
    Yada finansal açıdan altından kalkabilirmiyim.

Görüş ve önerileriniz benim için değerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.
    http://www.koniks.com/forum_default.asp

Kafenin adını böyle koy içeride yarı çıplak bagyan ya da erkek fark etmez çalıştır zenginsin xd

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • Ben senin yerinde olsam kitaplık koymam çünkü okumayan bir toplum olarak kitaplar öyle duracak. Sana tavsiyem gazete yada dergi koyman. Örneğin haftalık mizah dergisi ama 20tl. İyi reklam yaparsan oraya dergi okumaya bile gelirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 8 Mayıs 2016; 19:03:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yere okumayan toplum yakıştırması yapmayalım millet, Kadıköy moda veya Nişantaşında açarsan kitaplıklı bir cafe gayet gelip herkes okur, Nişantaşında oturduğumdan biliyorum, konsepteki cafelerde kitap okuyan çok

''insanlar ölünce cennete gideceklerini söylüyorlar ama bunun doğru olduğunu sanmıyorum, biri öldüğü zaman, o kişi insanların kalbine doğru yolculuğa çıkar. anılarda yaşamaya devam eder. ama eninde sonunda anılarda kaybolacak. bu yüzden insanlar ayrılırken arkalarında bir şeyler bırakmak isterler. böylece diğerleri tarafından unutulmazlar. bu yüzden asla unutmayacağız.'' - Kaito
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

Anlamadığım şey bir diğer müşteri başka bir plak isterse ne olacak

Abi zaten taş plak bulmak sıkıntı elimizdeki plakları verecez seçecek işte

Orijinalden alıntı: Konuyu Hortlatan Adam

Ben senin yerinde olsam kitaplık koymam çünkü okumayan bir toplum olarak kitaplar öyle duracak. Sana tavsiyem gazete yada dergi koyman. Örneğin haftalık mizah dergisi ama 20tl. İyi reklam yaparsan oraya dergi okumaya bile gelirler.

Kitaplık aslında şöyle birşey için kitap okumak isteyen müşteri burada rahatça okuyabilirimi farketsin gibi düşündüm

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

Her yere okumayan toplum yakıştırması yapmayalım millet, Kadıköy moda veya Nişantaşında açarsan kitaplıklı bir cafe gayet gelip herkes okur, Nişantaşında oturduğumdan biliyorum, konsepteki cafelerde kitap okuyan çok

Hocam hatay iskenderunda düşünüyorum ben çok para kazanayım istemiyorum uzun ömürlü olsun kemik müşteri kitlem olsun yeter bana

-Beni çaylamak için fırsat kollamayan garsonlar.
    -Bangır bangır saçma sapan müzikler olmasın.
    -Romantizm diye loş ışık konseptinin moku çıkmasın.
    -Wifi olsun.
    -Yicekler atıştırmalık ya da karın doyurucu olsun(ulan tabağa bir maydanoz bir lazanya bir de ketçapla şekil ypaıyolar 40 lira diyolar)
    -Balkon ya da sigara içilebilir bir alan olsun öbür türlü mekanın önü duman altı oluyor.

Orijinalden alıntı: Arranger.

Burada daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.
    http://www.koniks.com/forum_default.asp

hocam o mesaj sayısını dogrumu görüyorum

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

quote:

öyle değil,

örneğin biri hadise isterken diğeri tarkan dinlemek isterse ne olacak?

Yaşadığınız yerdeki insanların dışarı çıkıp birşeyler içme kültürü varsa ve sizede rakip olacak birisi yoksa tutmamasının imkanı yok bence.

Bide bir öneri yapayım her masaya garson çağırma hesap isteme butonu konursa farklılık yaratılabilir.

Kitaplık başlangıçta küçükte olsa olur. Baktınız ilgi çok kısa sürede yenilemeye gidebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: dawras

İstediklerim:
    -Ucuz fiyatta bira.
    -Çok kişinin oturabileceği toplantı masası hatta priz olursa dadundan yenmez.
    -Beni çaylamak için fırsat kollamayan garsonlar.
    -Bangır bangır saçma sapan müzikler olmasın.
    -Romantizm diye loş ışık konseptinin moku çıkmasın.
    -Wifi olsun.
    -Yicekler atıştırmalık ya da karın doyurucu olsun(ulan tabağa bir maydanoz bir lazanya bir de ketçapla şekil ypaıyolar 40 lira diyolar)
    -Balkon ya da sigara içilebilir bir alan olsun öbür türlü mekanın önü duman altı oluyor.

Hocam çok teşekkür ederim bu tarz yorumlar daha çok bir şekillendiriyor fikirlerimi.

Orijinalden alıntı: lookback

Açacağın yere bağlı , ortama bağlı.
    Cafeler de daha çok ünililer takılır bütçeleride en az olan kesimdir GENELDE.

Ünili artık o kadar fakir değil ben bir çorbayı 2 arkadaş içip karnımız doysun diye 2 ekmek yediğimizi bilirim çorba yanında :)

Bende çok büyük kazançlar istemiyorum güzel ve daimi bşr mekanım olsun.

Hani lüx yerde bir gün oturursun 50 ödersin başka gün aynı şeyi yersin 70 olur başka gün 40 olur.

Ama benim mekanım kahve hep 5 lira aynı kahve 20 lira misal olarak mobil olduğumdan pek anlatamamış olabilirim ama kemik düşüncem bu

Orijinalden alıntı: THECERN

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

quote:

öyle değil,

örneğin biri hadise isterken diğeri tarkan dinlemek isterse ne olacak?

Winamp tan çalmadığımız için sırasıyla olduğu kadar çalacagız birde hadise tarkan falan örnek dimi :)

Hocam dedikleriniz mantıklı ama masada garson çağır hesap iste sistemini gördüm ben pek beğenmedim belkide 10 kere basıp yarım saat garson gelmemesindn kıllandım zamanında :) çalışıyordu zil çalıyor bastıgında :)

Uniboard sistemini bilmiyorum bir anlatırsanız sevinirim.

• hocam küçük bahçe demişsin orayı da kendine ayırmışsın. anladıgım kadarıyla kapalı mekan olacak. bu da demektir ki orası 0 çeker. sigara içmeyen birisi kafeye tek başına oturmaz 3-4 kişi arkadaş grubu gezer ve illa birisi de içiyodur sigara. bu nedenle senin mekan tercih edilmez

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.