Şimdi Ara

Arkadaşlar ben bir cafe açmak istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam tam okumadım, yazılmışsa vs k bakma. şehirden şehre ve maddi durum bakımından bölgeden bölgeye değişir fakat öğrenci bol bir yerde olursa bu kafe vs. wifi insanları çok çekiyor.
    Günlük wifi şifresi değiştirin
    Masaları alırken masaya gömülü priz vs şeklinde bir şeyler yapın.
    masaya priz gömme dedim ya,
    Her masaya bir tablet göm, tablete de bir yazılım kurdur. Atıyorum siparişleri oradan yaoabilsinler.
    Sipariş almak için eleman tutmana gerek kalmaz, sadece servisleri götürmek için eleman olsa yetecektir. Ayrıca böyle ben sevmiyorum ortalıkta sürekli gezinen elemanları vs. yani özel hayatıma giriyor gibi oluyor hoşlanmıyorum. Birde şu var misal müzik konusu her saat gelen adamın müzik zevki farklıdır. O anda insanlar ne istiyorsa onu dinlesin, niye dükkan sahibinin zevkini dinlemek zorunda kalalım, her şarkı başlamadan tabletlere düşer 5 tane öneri, en çok istenen çalınır. Hem muhabbeti döner, bir farklılığı olur, hürriyetçilik iyidir.

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

Hocam aklıma gelen fikirlerden devam ediyorum. Beğenirsen kullanırsın.
    masaya priz gömme dedim ya,
    Her masaya bir tablet göm, tablete de bir yazılım kurdur. Atıyorum siparişleri oradan yaoabilsinler.
    Sipariş almak için eleman tutmana gerek kalmaz, sadece servisleri götürmek için eleman olsa yetecektir. Ayrıca böyle ben sevmiyorum ortalıkta sürekli gezinen elemanları vs. yani özel hayatıma giriyor gibi oluyor hoşlanmıyorum. Birde şu var misal müzik konusu her saat gelen adamın müzik zevki farklıdır. O anda insanlar ne istiyorsa onu dinlesin, niye dükkan sahibinin zevkini dinlemek zorunda kalalım, her şarkı başlamadan tabletlere düşer 5 tane öneri, en çok istenen çalınır. Hem muhabbeti döner, bir farklılığı olur, hürriyetçilik iyidir.

Dediğiniz çok iyi bir fikir çok teşekkür ederim.

Sigara ve dış mekan demişsiniz ben kendim için toprak çiçek işi için dedim hem güzel olur ilgi çeker yoksa sigarasız mekan işlemez

Masalarda priz ve garson çağırma mantıklı priz şart hatta.

Tablet olayı güzel siparişi seç gönder gelsin muhabbeti iyi olur asıl sizin dediğiniz muzikleri listelesin oradan müşteriler seçsin olayı çok güzel :) oda olabilir hatta olmalı çok güzel fikirler çıkıyor teşekkür ederim hepinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzell konu,
    var mı bir gelişme ?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.