Şimdi Ara

Arkadaşımın başına gelen olay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Dün gece ben ve arkadaşımın başına gelen olayı anlatmak istiyorum. Bir kısmını beraber yaşadık bir kısmını da o tek başına yaşadı.
    Özet geçmeden uzun uzun anlatacağım.

Akşam arkadaşla takıldık cafe vs saat 1 gibi kalktık beni eve götürcek oda ordan eve gidicek. Yokuş var bizim burda aşağıya iniyoruz beraber bi yere geldik böyle yıkık bi yer var biraz da kirli biryer.. Bi kedi gördük sarılı beyazlı. Kuyrugu doguştan kısaydı bizede cok tatlı geldi sevelim dedik: kedinin arkası dönükken yüzünü görmeden önce sevmek istemiştik sadece. Pisi pisi dememizle yüzünü döndü ve size abartısız söylüyorum hayatımda gördügüm en cirkin kediydi. Ama öyle bir cirkindiki tüylerim diken diken oldu bize döndü ve aniden gözlerimin içine içine bakarak tısss yaptı ama ses cıkarmadan yaptı bunu. Ben zaten arkadaşı alıp Allaaahhhh bismillah diye bağırıp kaçtık. Sonra eve getirdi beni arkadaş. Ben eve geldim dedim gidince eve yaz bana whatsapptan. Tamam dedi: normalde cocugun gideceği yol hiç yoktan 30 dk sürer ama cocuk yanımdan ayrıldı 10 dk sonra mesaj yazdı bana.whatsapp konuşmamızı yazıyorum

X:ben a: ARKADAŞIM

A:..... Çok kötü birşey oldu
    X:Ne oldu lan?
    A:O kedide birşey vardı..
    X:tövbe bismillah ne alaka??
    A:eve giderken o kediye baktım gidip taş attım üstüne kediye hiçbirşey olmadı lan
    X:Nasıl yani anlamıyorum iyice anlatırmısın şunu
    A:Basbayağı kediye taş attım ve hiçbirşey olmadı , sonra bir anda buz gibi bir rüzgar esti ve kedi kedi arapça birşeyler söyledi bana sesi ince yaşlı bi kadın sesi gibiydi
    X:Ee şimdi napıyosun?
    A:Koşa koşa eve geldim asansöre bindigimde boğazımın kanadığını gördüm. Kendimi iyi hissetmiyorum.

Bunları söyledikten sonra gidip abdest alıp dua etmesini söyledim. Ne kadar doğru yaptık bilmiyorum ama kime anlatsam olmaz öyle şey vs vs dedi. Aranızda bu konu hakkında bilgili birileri varsa lütfen birşeyler söylesin: dün geceden beri çok korktum. Kedide 3 harfli olma ihtimali varmıdır? Yada kılıgına girme olayı vs?

Yani arkadaş bu kediye taş attı diye musallat olma durumu olurmu? Kediye taş atmış ama kediye hiçbişey olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dunya yalvarırcasına:

“Bırak beni!” dedi.

Svidrigaylov titredi, bu senli seslenişte deminkilere benzemeyen bir şeyler vardı.

“Sevmiyor musun beni?” diye sordu Svidrigaylov usulca.

Dunya başını olumsuz anlamda salladı.

Svidrigaylov umutsuzluk içinde fısıldadı:

“Ve… sevemezsin de? Hiçbir zaman?”

“Hiçbir zaman…” diye fısıldadı Dunya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Svidrigaylov’un ruhunda bir an süren sessiz ama korkunç bir çatışma oldu. Anlatılması zor bir bakışla bakıyordu Dunya’ya. Birden elini belinden çekti, döndü, hızla pencereye doğru yürüdü, arkası Dunya’ya dönük orda durmaya başladı.

Bir an ikisi de öylece durdular.

“İşte anahtar” dedi Svidrigaylov. Elini paltosunun sol cebine sokup çıkardığı anahtarı, dönüp geriye bakmadan arkasındaki masaya bıraktı. “Alın ve hemen gidin!..”

Israrla pencereden bakıyordu.

Dunya anahtarı almak için masaya yaklaştı.

“çabuk! çabuk!” diye tekrarladı Svidrigayov, hala arkası dönüktü. Yalnız, “çabuk”

sözcüğünde korkunç bir şeyler tınlıyordu.

Dunya bunu anlamıştı, anahtarı kaptığı gibi kapıya atıldı, kendini dışarı attı. Bir dakika sonra kanal boyundaydı; çılgın gibi X- köprüsüne doğru koşmaya başladı.

• Konu dışı özel burası farkındamısın? Umarım aynı şey başına gelir ve inanmadıgına pişman olursun

• Svidrigaylov üç dakika kadar daha pencerenin önünde durdu, sonra ağır ağır döndü, çevresine

bakındı ve yavaşça elini alnına götürdü. Yüzü tuhaf bir gülümsemeyle çarpılmıştı, zavallı, hüzün dolu, cılız bir gülümsemeydi bu; umutsuzluğun gülümsemesi…

• Bitti mi?

• Alnına götürdüğü eline yavaş yavaş pıhtılaşmaya başlayan kan bulaşmıştı. Eline bulaşan kana öfkeyle baktı, sonra havluyu ıslatıp şakağını temizledi. Birden Dunya’nın fırlatıp attığı ve ta kapının oraya yuvarlanmış olan revolver ilişti gözüne. Gidip aldı. Üçlü, eski model, küçük bir cep tabancasıydı bu. İçinde iki kurşunla bir kapsül kalmıştı.

Bir kez daha ateşlenebilirdi. Biraz düşündü, revolveri cebine soktu, şapkasını alarak dışarı çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım konuyu kirletmesen burada ciddi birşey sordum illa yetkili kişiye şikayet mi edeyim

• Kedidir, herşey beklenir.

Olay örgüsüde çok ilginç. Sorgulamak gibi olmasın ama, arkadaşın seni neden eve getiriyorda senin evin ordan ayrılıyorsunuz, neden geldiği yoldan geri dönüyor? Hemen orda ayrılamazmıydınız?

Hadi onu geçtim, böyle bir şey yaşamış normal bir insan evladı o yoldan bir daha geçermi? Senin arkadaş ne ayak ki o yoldan geçtiği gibi birde kediye taş atıyor? Neyin kafası bu?

Ayrıca tam korku filmi-vari bir diyalog:

"A:..... Çok kötü birşey oldu
    X:Ne oldu lan?
    A:O kedide birşey vardı..
    X:tövbe bismillah ne alaka??
    A:eve giderken o kediye baktım gidip taş attım üstüne kediye hiçbirşey olmadı lan
    X:Nasıl yani anlamıyorum iyice anlatırmısın şunu"

"Aman tanrım john, o solomonun kontrol ettiği iblislerden biriydi!" Dese tam olurdu.

Biçimsiz kedi, yaşlı kadın sesi, arapça. Çok ucuz bir senaryo.

CSB

• Yahu ne diye csb yazayım allah allah insanı sinir ediyorsunuz ya! Bu tarz şeylerin niye yalanını atayım! Yaşadık ve doğru. Bir gün sizde yaşarsanız sizide görürüm. Birşey yaşıyorsunuz ve kimse inanmıyo hoş olmaz yani. Yalan borcumuz yok doğru ya doğru anlattım olayı. Ayrıca benden ayrıldıktan sonra aynı yerden gitmek zorunda cünkü evi oradaydı

• siren201 S kullanıcısına yanıt
    Kardeş, "yalan borcummu var" diyen kaç kişi gördüysem yalan söylüyordu.

Öteki taraftan, CSB yazanlar sırf zevkten yazıyorlar. Yani bir amaç olması gerekmiyor.

Herneyse, ben inanmadım kusura bakma.

• Tamam inanma. Kolay gelsin

• Merhaba kardeş. Bir kaç sorum olacak sonra devam ederim.

1- Arkadaşın Arapça konuşmayı biliyor mu?
    2- Biliyor ise o an kediyle karşılaştığı an Arapça'mı düşünüyormuş.
  • Hayır bilmiyor. Öyle birşey de düşünmemiş.
    Ama dediğine göre kedi bildiginiz konuşmuş. Ağzı hareket etmiş. Yemin et diyorum yemin ederim diyor neden yalan söyleyeyim diyor arkadaşta bu tarz şeylere inanmaz pek dalga geçer .. Kedi bildiginiz insan sesi yaşlı bir kadın sesi olarak arapça birşeyler söylemiş buna. Buda korkmuş hemen koşa koşa kaçmış. Eve gidene dek etrafta tek insan görmedim diyor anlayamadım. Ama musallat olmasından korkuyor şimdi. Kediye taş atmış ama üzerine değil yanına atmış hani sadede kaçırmak korkutmak icin

• ilonglife - devam et dostum aldın götürdün beni...
  • Üç harflidir kardeş. Allah korumuş elinizi ayağınızı yamultmamış. Bi hikaye duymuştum. Biri çocukken bi düğün görüyor. Cüceler halay çekiyor ateş etrafında. Çocuk da taş atıyor bunlara. Eli yamuluyor sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.