Kızın biriyle eşleştik biraz orada konuştuk sonra telegram geçtik. Uzun uzun yazmayayım benim profilde vücut yaptığım zamanlardaki foto vardı kız vücudu övüp durdu sonra telegramdan o foto attı ben ona yine vücut fotosu attım eski formlardan sonra kız tinderdan eşleşmeyi kaldırdı telegramdanda cevap vermiyor alla alla. Bu arada benim attığım fotolarda nudelik falan olay yok bildiğiniz tisortsuz foto. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tinderda başıma gelen ilginç olay

-
-
Mahkeme kağıdı gelebilir.
-
Sebep?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O tarz uygulamalarda partner sirkülasyonu yoğun olur kız şu anda başka biriyle beraberdir kesin. Ayrıca tinderdan nasıl kız bulabiliyosunuz ya? Kullanan oluyor mu cidden o tarz uygulamaları?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam eşleşme yakalıyorum da konuşmaları beceremiyorum. Ha bir keresinde buluşmuştumda ben beğenmedim.
Yani bu tarz uygulamaları kullanan kızlar var mı? Amaç ne oluyor peki kullananlarda?
disinda ne olabilir?
-
Hocam bu uygulamanın amacı tanışıp seks yapmak. Yurtdışında amacına uygun kullanılıyor deniliyor.
Türkiye'de değişik. Tindera üye olup amacı farklı olanlar kaydirmasin yazıyor mesela kezbanin teki. Ulan zaten uygulamanın amacı seks partneri aramak. Kimisi Instagram,Snapchat vs deki kullanıcı adlarını bırakıyor amacı takipçi kasmak. Bazıları kendi fotoğrafı yerine kuş kedi vs gibi fotoğraflar koyuyor. Bunlarda tanıdık görmesin diye kendini kamufle ediyor böyle. Bunları beğenmeye bile gerek yok. Eşleşeceksinde konuşacaksın sonra fotoğraf atmasını sağlayacaksın falan uğraştırıcı iş. O kadar uğraşacaksin sonra beğenmediğin bir tip gelecek yada tam tersi baya güzel birisi denk gelecek. Sürpriz yumurta bir nevi.
Ben balıkçı gibi arada olta atıyorum denk gelen olursa diye bir beklentim yok.
Bir kızın seks yapmak için bu tarz bir uygulamaya kesinlikle ihtiyacı yok. Kullananlar biraz sıkıntılı tipler olabilir.
Hocam değişik işler ya. Bir arkadaşım müzik uygulamasından bulmuştu mesela.
Hivdeki artışın sebebi belli oldu gibi
kanka kızlarla takılmaya başlamışsın
-
Arada hocam.
düşüyormu kanka kız buluşuuormusun
-
hocam kızın sana davranışı normal. bunu youtube'da video izlerken sıkılıp, yarıda bırakıp başka videoya geçmek gibi düşün. kızın sonsuz alternatifi var. senin olayda kız muhabbetin çeşitlenerek ilerlemesini istiyordu belki, hani sürekli yeni bir etkileyici konu gelsin konuşulsun gibisinden, sen ikinci kez vücut fotosu atınca kız anlık olarak seni sıkıcı bulmuş olabilir. hemen sonsuz alternatiflerinden başkasına geçiş yapmıştır.
günümüzde erkeklerin kafaları "compilation" denen "derleme" zorno'larda bulanır çünkü erkek beyni sürekli yeni videoya geçiş şansı yakalar. bunun kızlardaki karşılığı sosyal medya. kız instagramdan bi foto koysa akşama 10 tane dm alıyor zaten, ilgi açlığını fazlasıyla gideriyor. böyle olunca sen kızın gözünde daha "çöpe atılabilir" oluyorsun.
mesela compilation zorno'larda arada gelen biri çok hoşuna gider ama iki video sonra onu unutursun çünkü sürekli yenisi geliyo. kız için de sosyal medyada aynı durum var.
aynı kızla gerçek hayatta game yaparken tanışmış olsan kız seni o kadar çabuk gözden çıkaramıyor. çünkü gerçek hayatta kız öyle seri şekilde üst üste birsürü erkek bulamıyor. sanal uygulamalarda kıza resmen erkek yağıyor gökten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burdan sadece 1 kez buluştum
tinderdaki tipler genelde aynı anda çok fazla kişiyle görüşür.
daha cazip kişilerle görüşürken size zaman ayırmak istememiştir.
-
Zaten tipim kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X