Çocukluk arkadaşım aynı mahallede oturuyoruz çocukluk arkadaşım dediğime bakmayın kardeşim gibi. beraber büyüdük aynı yaştayız. bazen o bizde kalırdı bazen ben onlarda kalırdım o derece yakınız. arkadaşım 21 yaşında böbrek yetmezliği var. çok hasta önceden az da olsa iyiydi ama şimdi durumu çok kötü. bazen bayılıyor saçları döküldü çok zayıfladı. yemek bile yiyemiyor artık. aylardır yataktan kalkamıyor. ziyaretine gittiğimde o halini gördüğümde paramparça oluyorum. artık üzülmemek için ziyaretine bile gitmek istemiyorum. geçen gün ziyaretine gittiğimde " Hoş geldin kanka nasılsın " dedi bende " iyiyim kanka sen nasılsın " dediğimde " ne olsun yakında öleceğim " dedi. o lafı duyduktan sonra kendime gelemedim bir daha. gözümden yaş geldi ama çaktırmadım ona. biraz muhabbet ettim eve geldim. çok çaresiz elimden bir şeyde gelmiyor. göz göre göre arkadaşım gözümün önünde eriyip gidiyor.. |
Arkadaşımın az bir ömrü kaldı.

-
-
Konuyu okuyunca dertlerimden utandım. Arkadaşın adına da çok üzüldüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biz de kendimizinkini dert sanalım
allah yardımcısı olsun arkadaşının
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Katiller de Ağlar
Bu mesaj silindi.Kardeşim Allah korusun daha ölmedi. İNŞALLAH iyileşecek ben iyileşeceğine inanıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
allah yardımcısı olsun arkadaşınınAmin hocam Allah razı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A5765A7F6
Konuyu okuyunca dertlerimden utandım. Arkadaşın adına da çok üzüldümElden bir şey gelmiyor malesef keşke imkanım olsa onu en iyi hastanelere götürüp tedavi ettirebilseydim..
-
Hocam böbrek yetmezliğinin bir çaresi yok mu?
-
Üzdünüz hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: AltioremHocam böbrek yetmezliğinin bir çaresi yok mu?
Var diye biliyorum hocam arkadaşım tek böbrekle yaşıyor.
-
Hocam tek böbrekle yaşamak sıkıntı ama yine de dikkat edilirse yaşanabiliyor diye duymuştum. Umarım iyileşir en kısa zamanda ölecek gibi kötüyü düşünmeyin hemen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AltioremHocam tek böbrekle yaşamak sıkıntı ama yine de dikkat edilirse yaşanabiliyor diye duymuştum. Umarım iyileşir en kısa zamanda ölecek gibi kötüyü düşünmeyin hemen.
Kendi ağzıyla yakında öleceğim diye söyleyince ne diyeceğimi bilemedim hocam. dediğiniz gibi İNŞALLAH iyileşir ve eski günlerimize döneriz.
-
Benim kendisine bu kadar üzüleceğim bir arkadaşım hiç olmadı. Umarım iyileşir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Benim kendisine bu kadar üzüleceğim bir arkadaşım hiç olmadı. Umarım iyileşir.Sağol hocam İNŞALLAH..
-
İnşallah en hakın zamanda sağlığına kavuşur -
Dua edin ona sürek moral verin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Baldbani
İnşallah en hakın zamanda sağlığına kavuşurAmin Allah razı olsun kardeşim İNŞALLAH..
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatDua edin ona sürek moral verin
Ediyoruz hocam sizde edin İNŞALLAH.
-
Rabbim şifa versin kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: pkblgn
Rabbim şifa versin kardeşimAmin kardeşim Allah razı olsun..
Konuyu okuyunca dertlerimden utandım. Arkadaşın adına da çok üzüldüm
|
42 yaşındayım , Siz gençlerin bırakın travmatik sağlık sorunları , moralinizin bozulmasına bile içerliyorum. Sokakta görüyorum ,20'li yaşlarda kızlar çocuklar cıvıl cıvıl , türlü heyecanların telaşında , Başta böbrek hastası genç kardeşime hayattan çare diliyorum , Umarım bir şey olur da çare tez çıkagelir ortaya , Sonra hepinize esenlik diliyorum , Ayağınız taşa dahi değmesin, Şans olsun hayatınızda , göz aydınlığı, afiyet olsun hayatınızda , Çok sevilin ,çok erdemli olun ... Ülkemin güzel güçlü insanları , keder sizden ırak olsun. |
Kardeşim Allah korusun daha ölmedi. İNŞALLAH iyileşecek ben iyileşeceğine inanıyorum. |
![]() allah yardımcısı olsun arkadaşının |
Allah şifa versin.
Ben de lösemi hastasıyım. 1,5 yıl önce tesadüfen öğrendim. Çok şükür yine de gayet iyiyim günlük hayatıma ve çalışmaya devam edebiliyorum. Ama genç kardeşlerim unutmayın ki ölüm mutlak bir gerçek ve dünyada kalan olmadı, olmayacak! Genç, yaşlı, çocuk farketmeksizin herkes bir bahane ile ölecek! Önemli olan bu geçici iradeniz henüz elinizdeyken şuurlu yaşamak, samimiyetle gerçek irade sahibi olan Rabbinize şükretmek.. "Bu dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Ahiret yurdu, gerçek hayattır. Keşke, bunun farkında olsalardı!" (Ankebut 29:64) |
CSB gibi geldi üyelik tarihinde bu tezi destekliyor
Ama yinede içimde saf ve temiz kalan bir parça adına geçmiş olsun demek istiyorum |

Katiller de Ağlar demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Ulan konu sahibinin mesajını okuyorum üzülüyorum, beğenilen yorumlara bir bakınca güldüm... Kara mizah diye diye ne hale geldik.. |
Benzer içerikler
- bimde çalışmak zor mu
- pttavm dolandırıcılığı
- nalet ne demek
- güvercin yumurtasını ellersen ne olur
- zevk suyu nedir gusül gerektirir mi
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X