Şimdi Ara

Arkadaşımın az bir ömrü kaldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
14.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayatın amacı ? hayatın nedeni ? hayatın sebebi ? aslında bunların hepsi insanın her şeyi insanlaştırma ihtiyacından geliyor sonuç varsa neden de olmak zorunda amaç varsa sonuç ta var olmak zorunda çünkü insana göre sonuç neden olmadan var olamaz aslında cevap basit bizim bir amaca veya nedene ihtiyacımız yok çünkü biz zaten sonucun kendisiyiz

• Söylencek bi söz yok.Umarım iyileşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42 yaşındayım ,

Siz gençlerin bırakın travmatik sağlık sorunları , moralinizin bozulmasına bile içerliyorum.

Sokakta görüyorum ,20'li yaşlarda kızlar çocuklar cıvıl cıvıl , türlü heyecanların telaşında ,

Başta böbrek hastası genç kardeşime hayattan çare diliyorum ,

Umarım bir şey olur da çare tez çıkagelir ortaya ,

Sonra hepinize esenlik diliyorum ,

Ayağınız taşa dahi değmesin,

Şans olsun hayatınızda , göz aydınlığı, afiyet olsun hayatınızda ,

Çok sevilin ,çok erdemli olun ...

Ülkemin güzel güçlü insanları , keder sizden ırak olsun.

• Allah şifa versin inşallah.

• Allah şifa versin herkese insallah en kısa sürede iyileşir hocam selamlar
  • gerçekten çok üzücü ne diyebilirim bilmiyorum ama bence yanında ol ve sık sık ziyaret et. evet bu seni üzebilir ama onu mutlu etmiş olursun ve ileride de gitmediğin için pişmanlık duymazsın.

• Allah-u Teale şifa versin hocam

• Allah şifa versin kardeşim

• CSB tek böbrek insanı o hale getirmez
  • Eğer arkadaşının "böbrek yetmezliği" dışında bir hastalığı yoksa bildiğin seni trollemiş. Yada sen bizi trollüyorsun. 1 Yıl hem periton hem hemodiyalize girmiş sonrasında da 9 yıllık nakilli bir hasta olarak söylüyorum. Böbrek yetmezliğinde hastalar diyaliz denilen işleme tabii tutulurlar. Diyaliz makineleri pis kanı alıp temiz kanı tekrar pompalar vücuda. Bir nevi böbrek gibi. Ve hastalar bu şekilde uzun yıllar yaşayabilir. (sağlıklı bir insandan daha az tabi.) Dolayısıyla yaşının da genç olduğunu düşünürsek böbrekten ölmesi çok olası değil. Başka bir şey varsa tabi orasını bilemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin kardeşim, umarım en kısa sürede iyileşir

• Dert diye kafaya taktigimiz çoğu şey bir baskasinicin ödül gerçekten be..

Allah şifa versin hocam. Büyük kötülükler ve ihanetler yapmamış her insan yaslanıp, hasta yatağında sevdikleriyle ölmeyi hak eder. Keşke genç ölüm olmasa. Umarım durumu iyileşir.

• Geçmiş olsun dostum, arkadaşın inşallah iyileşir ve dertlerinden kurtulur. Allah korusun vefat etse bile Allah bizi elbette birgün vefat edenlere kavuşuturacak.
  • Her derdin bir devası vardır. Allah şifa verir inşallah.

• Kimin daha evvel öleceği belli olmaz. 10 yillik nakilliyim bende ümitsizliğe kapilmayin

• Allah yar ve yardımcınız olsun.

• Umarım arkadaşınızın sağlığı tez zamanda iyileşir. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok. Bütün hastalara şifa versin allah
  • Madem kardesim kadar yakinim diyorsun neden kendi bobregini vermiyorsun?

• Bizimki de dertmiymiş
  • diyaliz ağır geliyordur, bir süre sonra daha iyi hale gelir ama umarım en kısa zamanda biri böbreğini verir, suyu bile hesaplayarak içiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.