Bildirim
Arkadaşımın aldığı ayakkabı (SS)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rengi olmamış, açık mavisi ve bileksizini de ben alacağım. -
bu ayakkabıları bizim burdaki tiki kaykaycılar giyiyo -
fakirmisiniz ya converse ne? -
Bu tip ayakkabılar birazda giyenin tipine tarzına bakıyor. Birinde görürsün hoşuna gitmez bir başkasında çok hoşuna gidebilir. Bence güzel ayakkabı bende aynı tip siyah vans lar var kumaş,kot,şort herşeyin altına güzel gidiyor -
bkz: Bir arkadaş ekolü...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
fakirmisiniz ya converse ne?
Ayakkabi DC. Cogu kaykaycilar bunu giuer, ayrica fiyati sandiginiz kadar ucuz degil en ucuzu 130 liraya gordum ben.
Ben bu tip ayakkabılardan hoşlanmıyorum hiç tamam zevk meselesi fakat diğerleri neden hoşlanıyor bilmiyorum. Yani neyini beğeniyorlar?.. -
quote:
dostum biraz görgüsüzce olucak ama 160 TL den 90 TL ye inmişti öyle aldı arkadaş. -
Ustune para verseler giymem.
quote:
Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter
quote:
dostum biraz görgüsüzce olucak ama 160 TL den 90 TL ye inmişti öyle aldı arkadaş.
Nerden aldi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gayet güzel . -
Güzel bence güle güle giysin. Nerden ne kadara almış bilgilendirsin bende alabilirm? -
quote:
Orijinalden alıntı: Theogonia
quote:
Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter
quote:
dostum biraz görgüsüzce olucak ama 160 TL den 90 TL ye inmişti öyle aldı arkadaş.
Nerden aldi?
LİMANGO'dan hatta bende 250TL lik bir ayakkabıyı 134 TL ye aldım dün de hediye çeki dağıtıyordu limango + kargoyla falan 131 TL ye indi benim ayakkabının konusunun linki burda ama üzgünüm ki converse kampanyası bitti
http://resim.donanimhaber.com/m_61125484/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61152092
-
Bu Coverseler çok kalitesiz. Verilen parayı hiç haketmiyor. -
-
quote:
quote:
Ayakkabi DC. Cogu kaykaycilar bunu giuer, ayrica fiyati sandiginiz kadar ucuz degil en ucuzu 130 liraya gordum ben.
DC görmesek, kaykaycı görmesek inanacağız. Üzerinde kocaman Converse logosu var ayakkabının. -
yaş 15 ten aşağıysa güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: break99
quote:
quote:
DC görmesek, kaykaycı görmesek inanacağız. Üzerinde kocaman Converse logosu var ayakkabının.
Fail oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X