Şimdi Ara

arkadaş kız buldu bizi sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden gezdiğimiz arkadaş,fırsat bulunca yani kız bulunca sürekli onunla takılırdı,bi dahada bizi aramaz sormazdı
    ne zaman kızsız kalırdı o zaman bizi arardı gelirdi...taki kız bulana kadar bizle sık sık takılırdı...sonra yine kız buldumu bi dahada aramazdı...kız düşkünüydü

şimdi yaşı geldi,nişanlandı,hafta içi ne zaman boş kalsa hep onun yanında..insan bir gününüde bize ayırır...nişanlısı tamam onla takılcak..ama 1 gün bile bize ayırmazmı..3 ay oldu hala ne gelir ne arar ne sorar...sanki erkekleri gereksiz görüyor...

evli insanlar bile ara sıra kardeşini anasını babasını ziyaret eder,erkek arkadaşlarıyla ara ara takılır...ama bu böyle yapmıyor...gene kız düşkünü tarafı ağır bastı...

ama nişan atsın evlenmesin,bundan sonra ahhh takılır bizle...bir kere bile insan arayıp sormazmı...hep biz arıyoruz ortada yok...bari telefonada bakmasın

• Kardeş, yeni nişanlı adamın sürekli gezip tozduğunu sanma. Onlar şimdi ev kurma telaşında, düğün telaşında olabilir. Bir süre telefondan internetten görüşseniz de olur, eski bir arkadaşınsa bir anda kesip atmak olmaz... Bizim de başımızdan yeni geçti bu olaylar, 8 ay nişanlılık sürecinden sonra evlendim. Allah seni inandırsın 8 ayın her bir haftası dolu dolu geçti, belki 2 haftasını kendime, çevreme ayırabilmişimdir. Yok eşya bakmaya gidilecek, yok düğün için mekan bakmaya gidilecek vs bir sürü b*ktan işlerle uğraşıyorlardır muhtemelen... Zor işler zor... Ha arkadaşın her hafta nişanlısıyla gezip tozup fotoları facede gözünüze sokuyorsa ve sizi hiç arayıp sormuyorsa o başka... Ama normalde nişan ile düğün arasındaki zaman çoğunlukla evlilik hazırlığı ile heba oluyor.
  • yok gene aynısını yapıyor sabahtan akşama kadar kızın evinde boş boş oturuyor aradık umrunda deil,insan geçerken bi uğrardı
  • Bende de var bir kaç tane böyle kız bulunca yanımıza uğramayan yanımıza uğrasada telefondan kafasını kaldırmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam dogru olani yapmis bisey diyemezsin
  • anne babasıylada görüşmesinler madem
  • kolpalık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Siz irtibatı kesin kızsız kalınca yada sıkılınca illa geri döner siz onun bi tarafını kaldırmışsınız kızlarda olduğu gibi hatta bana sorarsan sizi arasa bile muhattap olmaki hatasını anlasın aklı başına gelir başka adammı yok takılacak.

• Ben, onun bu tavrının sizin eylemleriniz ile düzeleceğini düşünmüyorum. Zaten en başından beri böyleymiş. Yani adamın bir "erkek arkadaş" ve "kız arkadaş" anlayışı var. İşin içerisine karşı cins girince o partneri daha verimli kullanmaya odaklanıyor, adam erkek ve odak noktası bu. Aşk istiyorsa aşk yaşıyordur, ona iyi gelen budur. Yani "kız buldu" durumundan daha dolu olabilir adamın bu durumu. Aşk, öyle sandığınız gibi değildir. Siz işi çok yüzeyselleştirmişsiniz. Yaptığı tabi iyi değil ama bu durum onun sizi koyduğu yeri gösterir ve bu değişmeyecek. Herkes "kardeşim, kardeşim" diye gezmez, herkes erkek arkadaşı ön plana koymaz, adamın geleceği, birlikteliği, ilişkisi söz konusu. Bence bir kendi pozisyonunuzu sorgulayın. Hayatınızda birileri olsa sanki siz bu konuyu kafanıza takmazdınız.
  • salla onu
  • Arkadaşım,bunları kendisine söylesen daha yararlı olur bence.Gereksiz yere kendini törpüleme.
  • Ben olsam kız bulunca kızla takılırım.

Hem kız Pes biliyor futbol seviyor,maçlar felan de gidiyorsa anca halı saha buluşurdum arkadaşlarımla.

Merak etmeyin evlenince sıkılı sizle takılmaya başalr ama eşi izin vermez.
  • mal meydanda bunu biliyormuşsunuz böylelerine tekmeyi basacaksınız tam kılıbık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman gereksiz insan

• Madem kızlarla arası bu kadar iyi sanada bir tane ayarlasın sende yavaştan yolunu çizmeye başla ,ama bilirim erkek arkadaşlar bu konuda boş olur.
  • başka arkadaş bul
  • Böyle bi insanla bu kadar süre arkadaşlık yapman senin hatan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.