Bildirim
Arkadan itişli japon araçlarından anlıyan arkadaşlar ve 2.el piyasasını bilenlerden yardım istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütce nedir ? Amac nedir ? Neden arkadan itişli japon arabası? _____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right] -
Bütçe 8000 ytl civarı,
amaç alınıp modlanıp drift için kullanılıcak
Arkadan itişli japonlar ucuz oluyor ve eli yüz tutulur oluyor diye istiyorum_____________________________ - -
Drfi yapıcaksanız lazım olanlar
Amortisor
Fren balatası
Lastikler
Paranız artarsa
Jantlar
Daha güzel amortisorler
Debrijay balatası
Bunlar bitti hala para war
I/H/E yani hava filtresi egzost headers
Şimdi 8000 ytlye gidip sadece amortisor alıp parayı bitirebilirsiniz
8.000 ytl içinde arabanın fiyatının olmadıgını düşünürsek
200sx im olsa birde 8K olsa alıcaklarım
Kei Office suspansiyor bulamassam ki bulamam Tein SS yada KW variantJ
Ferraro balatalar DS2500 lerdi galiba cadde için uygun olanlar
Birde fren hortumu alabilirsin markanın ahım sahım farkı olacagını sanmıyorum
Lastik için yurtdısındaki forumları tavsiye ederim lastik konusu sana kalmıs durumda
Paran hala warsa camber ayarlı amorstisorler alabilirsin
Alıcagın arabanın yaslı oldugunu varsayarsak rot larını değiştirebilirsin tamamen keyiften
Motor için ise yapman gereken egzost filtre
Drift vidolarındaki izlediğiniz 350 600 hp lik 1000kg lık arabalar bu işin F1 arabaları gibi
Drift için ihtiyacın olan motor gücü ve pahalı parcalar değildir bu sebepten ahım sahım seyler gerekmez
Tamma cok paranız war ise 4K lık amortisor alabilirsiniz ama gerek yok
Bu arada arabayı almadan once sizin yerinizde olsam ulkemizde acılan drift kurlarına katılırdım keza
Drift yapmak dısarıdan cok eglenceli gozuksede donmek helede amceıyken kontrolsuz donmek
Fazlası ile bas agrısı uyku yapar
Son olarak aklıma gelmişlken birde koltuk ve direksiyon lazım koltuk olarak bucket sitil olmalı yanı bunlar kova kolduk sırtı ayalanmıyor
Oturuyorsun kıpırdamıyorsun direksiyon olarak ta 350 ytl lik momolar değil
Gine momo olur ama hafif momolar diyeyim prodrive ın direksiyonları yada keys nardi hosuma gider ama stil olarak ralli direksiyonu diyeyim
Neden derseniz hafif olsun keza yorulursunuz
Koltuk aldıysanızda bir tanede 5 noktalı emniyet kemeri alırsınız takata olabilir pahalı gelirse sparco prodrive kısacası bilindik bir marka tercih edersiniz işte_____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right]
-
Teşekkürler fakat ben araç soruyordum 2.el uygun birşey
malzemeleri seçmemde aracı alınca yardımcı olsanız
_____________________________ - -
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
Teşekkürler fakat ben araç soruyordum 2.el uygun birşey
malzemeleri seçmemde aracı alınca yardımcı olsanız
Arac olarak ben S13 200sx alırdım
Aslında ulkemızde S14 ler daha populer ama ben S13u daha cok begenıyorum
Yanlız S13 ler 4 bijondur yeni nesli jantların uyması için 5 bijona cevirici aparat almanız lazım
Bunn dısında S14 ten farklı cok fazla değildi
SR motoru olan bir S13 bulabilirmisiniz elinizdeki paraya sanmıyorum
Ama CA motolarda bence SR motorlar kadar bu arabalara yeni oturmus birini tatmin eder keza
SR motorlar S13 lere bolt-on a yakın sekilde takılınabiliniyor
Ayrıca S13.5 diye aratırsanız S13 e 99 model Silvia yani S15 far camurlu tampon kaputunu takanları gorurusunuz araba cok guzel hale gelıyor
Komple boyle bir değişimin fiyatıda 3500 yada 2500 dolar gibi birseydi_____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right]
-
S13.5 ülkemizde bulunuyormu? _____________________________ - -
quote:
S13.5 ülkemizde bulunuyormu?
S13.5 bulamassınız aslında S13.5 demek
S13 araclara S15 aracların far tampon camurluklarının takılması yanı 91 model arabayı 99 model kardeşinin gorunumu wermek
Tr de hersey war belki S13.5 da wardır ama ne kadar olur satılık olurmu bılmem_____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right] -
Bi ara bende çok araştırdım almaya niyetlenir gibi oldum ancak ne kadar araştırma yaptıysam temizine masrafsızına rastlamak samanlıkta iğne aramaya eş değer birde bu araçların (S14)bir çoğu ülkemize otomatik şanzuman olarak gelmiştirki bu durumda drift yapmayı pek mümkün kılmaz 200 sx yerine sana ae86 yı tavsiye ederim _____________________________ Alet vtec değil savaş açıyor sanki... Bir honda kullanıcısı -
Temiz bir S14 bile bulunamıyorken AE86 nasıl bulunsun :))
Kardeşim bütçe biraz düşük geldi bana,S13 de zor bulursun gibi bu bütçeyle..Temiz bir Opel Manta ile de güzel yanlanabilir ama temizini bulmak zor iş bu tip araçların..Diğer aklıma gelen araçlar da 92-93 Honda Prelude ve Nissan NX Coupe ama bu iki araç arkadan itişli miydi tam hatırlayamadım şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: son_samuray
Bi ara bende çok araştırdım almaya niyetlenir gibi oldum ancak ne kadar araştırma yaptıysam temizine masrafsızına rastlamak samanlıkta iğne aramaya eş değer birde bu araçların (S14)bir çoğu ülkemize otomatik şanzuman olarak gelmiştirki bu durumda drift yapmayı pek mümkün kılmaz 200 sx yerine sana ae86 yı tavsiye ederim
_____________________________ Atiyba Auto
-
AE 86 buldum bugün ama turbosunu çalmışlar bide durumu haraptı esenlerde araç.
Bakalım..._____________________________ - -
quote:
Orjinalden alıntı: atiyba
Temiz bir S14 bile bulunamıyorken AE86 nasıl bulunsun :))
Kardeşim bütçe biraz düşük geldi bana,S13 de zor bulursun gibi bu bütçeyle..Temiz bir Opel Manta ile de güzel yanlanabilir ama temizini bulmak zor iş bu tip araçların..Diğer aklıma gelen araçlar da 92-93 Honda Prelude ve Nissan NX Coupe ama bu iki araç arkadan itişli miydi tam hatırlayamadım şimdi
quote:
Bi ara bende çok araştırdım almaya niyetlenir gibi oldum ancak ne kadar araştırma yaptıysam temizine masrafsızına rastlamak samanlıkta iğne aramaya eş değer birde bu araçların (S14)bir çoğu ülkemize otomatik şanzuman olarak gelmiştirki bu durumda drift yapmayı pek mümkün kılmaz 200 sx yerine sana ae86 yı tavsiye ederim
ae 86 yı sx e oranla nerdeyse yarı fiyata toplayabilirsin_____________________________ Alet vtec değil savaş açıyor sanki... Bir honda kullanıcısı
-
quote:
AE 86 buldum bugün ama turbosunu çalmışlar bide durumu haraptı esenlerde araç.
Bakalım...
AE 86 larda benim bildiğim kadarı ile aşırı besleme yok sonradan yapılmıştır_____________________________ Alet vtec değil savaş açıyor sanki... Bir honda kullanıcısı -
quote:
ae 86 yı sx e oranla nerdeyse yarı fiyata toplayabilirsin
O dediğiniz japonyada olacaktır keza 200sx ulkemizde aslında 2.el parcası olsun hurdası olsun daha cok seceneği olan bir araba
Yukarıdaki araclar arasında en rahat toplanıcak araba S13 tür bence
_____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right] -
S13 var izmirde ama satılık değil satılsa ben alacam
_____________________________ -
hocam ne isiniz var dandik japon arabalari ile. alin bi e30 325 coupe bakin keyfinize
_____________________________ -
Hala bakıyoruz yokmu önerisi olan? _____________________________ - -
Drift japon denildiği zaman akla makul ölçülerde 2 araç gelir sx ve ae 86 dır ki elinizdeki bütçe ile alınabilecek en iyi aracın ae 86 olduğu iddasındayım modlandığı zaman çok başarılı sonuçlar alınabilmekte _____________________________ Alet vtec değil savaş açıyor sanki... Bir honda kullanıcısı -
Bütçen oldukça kısıtlı 8000 ytl ye hem araba hemde toplama işi bayağa zor olur gibime geliyor. _____________________________ -
quote:
Drift japon denildiği zaman akla makul ölçülerde 2 araç gelir sx ve ae 86 dır ki elinizdeki bütçe ile alınabilecek en iyi aracın ae 86 olduğu iddasındayım modlandığı zaman çok başarılı sonuçlar alınabilmekte
AE86 astarı yuzunden pahalıya gelir
Bir kere Ae86 da illaki güc istiyorsan engine swap işine giriceksin buda temizinden bir 10 milyar demek F22c fln alırsan ucuz yollu
Ben hala S13 taraftarıyım araba en azından ülkemizde adetli sattı we parcası war cıkması war vur kır toplarsın hemen
Ayrıca S13 gorsel olarak 86 dan daha güzel ve alımlı bence ayrıca araba turbo giriş seviyesi modifye olarak bakarsan werdiğinle aldıgın AE86 ya gore yuksek olucaktır
Tabi kişinin bileceği iş ama 8000 ytlye araba alınmaz alınsa sigortalanmaz sigortalansa benzin konmaz benzin konsa modlanmaz
temiz bir 200sx için 20 ila 50 milyarı gozden cıkarmanız lazım
_____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right]
Benzer içerikler
- michelin primacy 5
- gates triger seti yorumları
- egea 1.6 e torq
- kia sportage mı hyundai tucson mu
- şahıs şirket üzerine araç almak
- passat üretimi durdu mu
- en az yakan arabalar
- ford explorer
- zeekr 7x türkiye fiyatı
- iki zamanlı motor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler