Şimdi Ara

Fiat palio için müzik sistemi yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2000 model fiat palio 1.4 el aracım var (aslında babamın:)).Ben buna ses sistemi taktırmark istiyorum ama aracı deldirmekte istemiyorum şimdi bu orjinal hoparlörleri söküp oraya taktırcam galiba.Ama birkaç sorum var.

1-Takıcağım yeni hoparlörler büyük ihtimalle pioneer olucak 4 tane pionner (2x13cm + 2x10cm) bu ebatlarda bulabilirmiyim?
    2-Anfi gerektirirmi.
    3-Orjinal hoparlörlerin yerine taktırcağım için performansta kayıp olurmu?

Yardımlarınızı bekliyorum.

• performans kaybı yerıne tam tersı olur sesde duzelme kalıtelesme olur 4 kolon baglıycaksan anfıyede gerek kalmaz daha dogrusu gerek yok eger extra bagaja bass koyarsan anfı lazım olur
    10 cm pioneer TS-G 1002 İ 30 $
    13 cm pioneer TS-G 1302 İ 44 $ alabileceğin en iyi fiyatlar

www.elektrotuning.com
  • teyp orjınalmı kalcak yoksa warmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gk_han

teyp orjınalmı kalcak yoksa warmı ?

Hocam teybi bu ay alıcaz sony nin 230ytl modelini tam bilmiyorum.Yanında hoparlörleride alıcam ama benim baktığım yerde 10 cm lik ve 130cm lik sadece sony marka hoaprlör vardı pioneer bulamadım bende onalardan düşünüyodum ama pioneerr ler aklımı çeldi hemde fiyatlarıda uygun.Hocam bahsettiğiniz pionerr hop.. ları nerden bulabilirim acab?Sony nin sesini bilmiyoru önerirmisiniz sony?Yazmayı unutmuşum bir sorun daha var dikiz aynalarının tarafında sağda ve solda iki tanede tweeter var palio kullanan arkadaşlar bilir.İçi görünmüyo ama tweeter gibi duruyoalr:D bunların içinnide değiştirebilirmiyiz acava sökülcek gibi durmuyo gerçi ama paliocular bi yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 25 Aralık 2008; 14:01:11 >
  • hoparlorler konusunda ben bısey demıyım daha bılgılı arkadaslar war aklını celmıyım ama dıycegım sey o fıyata pıoneer alırsın bana gore sony den daha ıı
  • Evet değiştirebiliyorsun. Merak etme. Paliolarin o yeri bir çok arabada cok ariyoruz:D Componetlerden çikan tizlerin tam oturmasi lazım oraya.

Sony oto müzik sistemleri konusunda hiç sevmem. Sesinide begenmem. Teypleri bir derece iyidir de. Hoparlör olarak ucuz yollu bir anfi alın 2 takım 13 componet. Paliolarda 13 olmasi lazım. 10 değil. Pioneerlarin sesi yeterlidir ama belli bir seviyeden sonra tabiki yetersiz gelicek. Almişken Helix, Hertz, Focal gibi ürünlerin coaxieli alin. Fark edicektir.
  • Arkadaşlar elimde 2000 model fiat palio 1.4 el aracım var (aslında babamın:)).Ben buna ses sistemi taktırmark istiyorum ama aracı deldirmekte istemiyorum şimdi bu orjinal hoparlörleri söküp oraya taktırcam galiba.Ama birkaç sorum var.

1-Takıcağım yeni hoparlörler büyük ihtimalle pioneer olucak 4 tane pionner (2x13cm + 2x10cm) bu ebatlarda bulabilirmiyim?
    2-Arabanın orjinal hoparlörde 15WK yazıyor yeni alcağım yüksek olsa sorun olurmu?
    4-Ve Taktırcağım hopalörde bass olması şart yani böle bi imkanım varmı ?
  • arkadasım elinizdeki araca amfisiz bassız düşünüyorsanız yapabileceginiz en iyi şeyleri söyleyim. bendede palio 1.4 el var.
    araçta nerelerde hoparlör var ?

arka pandizot oval kolon - ön kapı cepleri 10 luk hoparlör - ayna ayar kısımlarında ufak tweeter var. şimdi şöyle yapabilirsin.
    kesinlikle pioneerden şaşma bu birincisi.
    ben teyibi 2300 ub aldım ve 400 watt pioneer kolon aldım gayet güzel ses veriyor. ön ceplerde xplod var yeterli geliyor.
    sana tavsiyem pioner teyp al hatta 1400 indirimdeydi mediamarktta- yada güzel bir teyp al olay teypte başlar çünkü.
    arkalara 400- yada 550 watt pioneerler var hoparlörler onlardan al memnun kalırsın.
    maddi durumun varsa ön cepler içinde 10 luk pioneerlerden al. ille tweeter (çok tiz) istiyorum dersende 90 liraya pionerin en baba tweeterları var onlardan al
    ön tarafa 13 cm hoparlör takamazsın söylemedi deme.
    pioner 10luk ların fiyatı 90 lira civarı.
    ama arkaya kesinlikle pioner oval hoparlör al 400 wattlıklar çok güzel kuvvetli bas varmış gibi ses veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeJb

Arkadaşlar elimde 2000 model fiat palio 1.4 el aracım var (aslında babamın:)).Ben buna ses sistemi taktırmark istiyorum ama aracı deldirmekte istemiyorum şimdi bu orjinal hoparlörleri söküp oraya taktırcam galiba.Ama birkaç sorum var.

2-Arabanın orjinal hoparlörde 15WK yazıyor yeni alcağım yüksek olsa sorun olurmu?
    4-Ve Taktırcağım hopalörde bass olması şart yani böle bi imkanım varmı ?

1- takıcagın yerleri zaten söyledim önlere 10cm arkalara oval hoparlör.
    2- arabann orjinalini boşver sen. önce teyp alarak başla. 4*50 teyp al. (pioneer 1400 indirimdeydi mediamarktta kaçırma hemen al)
    3-performans derken? zaten performansı iyileştirmek için takıyorsun hiç kayıp olur mu canavar gibi ses alırsın.
    4- pioneer oval dediğim şu. bu basları mükemmel vuruyor.
     Fiat palio için müzik sistemi yardım lütfen.

ovallerin hepsinde bas vardır. eger senin aracının arka pandizotunda yer yoksa hoparlöre göre pandizotu kesip yer açarsın, kablo yoksa bi kablo çektirirsin olur biter. zaten önlerde kendi kabloları var arabanın dandik hoparlörlerini çıkartıp yeni pionerlerini takıcan olay bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

quote:

Orjinalden alıntı: gk_han

teyp orjınalmı kalcak yoksa warmı ?

Hocam teybi bu ay alıcaz sony nin 230ytl modelini tam bilmiyorum.Yanında hoparlörleride alıcam ama benim baktığım yerde 10 cm lik ve 130cm lik sadece sony marka hoaprlör vardı pioneer bulamadım bende onalardan düşünüyodum ama pioneerr ler aklımı çeldi hemde fiyatlarıda uygun.Hocam bahsettiğiniz pionerr hop.. ları nerden bulabilirim acab?Sony nin sesini bilmiyoru önerirmisiniz sony?Yazmayı unutmuşum bir sorun daha var dikiz aynalarının tarafında sağda ve solda iki tanede tweeter var palio kullanan arkadaşlar bilir.İçi görünmüyo ama tweeter gibi duruyoalr:D bunların içinnide değiştirebilirmiyiz acava sökülcek gibi durmuyo gerçi ama paliocular bi yardım lütfen

paliocular yardım lütfen dedin beni orda bitirdin. konu sonundaki mesajlarımı önce bi oku oraya yazdım ama tekrar bahsedeyim. o kısımda yani aynanın ayar yerinin oldugu siyah plastikte tweeter var yanlız, onu sökmek için kapı içini sökmen gerekli onuda nasıl sökersin kapı kolunun altında bir tane kapı açma yerinin altında bir tane kapının alt tarafında 2 tane vida var onları sökeceksin. ondan sonra alyanla kapının büyük vidasını sökeceksin bu işlemi yaparken CAM YUKARDA OLMAYACAK. cam aşagıda olacak. söktükten sonra rahatlıkla o siyah kısmı çıkartabilirsin. yeni tweeterlerini oraya baglayıp silikonla tutturacaksın. eger kırarsan, yada tırnakları bozarsan sakın korkma, tweeterları bagla elinle ittir oturrur yerine kapıyı düzgünce topla.topladıktan sonra içine bas silikonu camı açık bırak siyah kısımı kapıya saglam şekilde bantla silikon kuruyunca bantları çıkart. o zaten yapışmış olacak. benim başıma geldi ordan biliyorum.

pioneer hoparlörleri hepsiburada dan alabilirsin mediamarkttan veya büyük teknoloji marketlerinden alabilirsin. en uygun satan mediamarkt şu anda. piooner teyp ile pioner kolon çok güzel uyuşur. sony asla ve asla tavsiye etmem. pioneer varken sony nedir. diger mesajlarımıda oku yeterince bilgi verdim. sormak istedigin olursa özel mesaj atarsın.
    kolay gelsin.

• NOT : PALİO İÇİN ORJİNAL TEYİBİ ÇIKARTIP YENİ TEYP TAKACAK OLAN ARKADASLAR , ESKİ TEYP KÜCÜK YENİ TEYP BÜYÜK, YENİ TEYPLER TAM YERİNE OTURMUYOR ARKADA PLASTİK Bİ KISIM VAR ARABANIN ONU RAHATLIKLA KIRABİLİRSİNİZ. MERAK ETMEYİN HİÇ BİR SORUN OLMAYACAK. O SADECE DİGER TEYİBİN DÜŞMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN YAPILMIŞ BİRŞEY. NOT PİONEER TEYPLERDE ARACINIZIN ANTEN KABLOSU PİONEER TEYBE OLMAYACAKTIR BUNUN İÇİN HERHANGİ MALZEME SATAN BİR YERDEN PİOONER TİPİ JAK GİRİŞİ İSTERSENİZ 5 TL KARŞILIGINDA RADYONUZU DA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

arkadasım elinizdeki araca amfisiz bassız düşünüyorsanız yapabileceginiz en iyi şeyleri söyleyim. bendede palio 1.4 el var.
    araçta nerelerde hoparlör var ?

arka pandizot oval kolon - ön kapı cepleri 10 luk hoparlör - ayna ayar kısımlarında ufak tweeter var. şimdi şöyle yapabilirsin.
    kesinlikle pioneerden şaşma bu birincisi.
    ben teyibi 2300 ub aldım ve 400 watt pioneer kolon aldım gayet güzel ses veriyor. ön ceplerde xplod var yeterli geliyor.
    sana tavsiyem pioner teyp al hatta 1400 indirimdeydi mediamarktta- yada güzel bir teyp al olay teypte başlar çünkü.
    arkalara 400- yada 550 watt pioneerler var hoparlörler onlardan al memnun kalırsın.
    maddi durumun varsa ön cepler içinde 10 luk pioneerlerden al. ille tweeter (çok tiz) istiyorum dersende 90 liraya pionerin en baba tweeterları var onlardan al
    ön tarafa 13 cm hoparlör takamazsın söylemedi deme.
    pioner 10luk ların fiyatı 90 lira civarı.
    ama arkaya kesinlikle pioner oval hoparlör al 400 wattlıklar çok güzel kuvvetli bas varmış gibi ses veriyor.

Çok sağol kardeşim önler 10 luk tmm Bnm teyibim zaten var kamasonic die şimdi onunla idare edeyimde sonra yenilerim yine ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.