Şimdi Ara

ARKA KAPAK RESMI (IPHONE 5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de bu tarz resim satan bir yer gördünüz mü ?

Spingen de var ama Türkiye'de alma şansım var kabı bulmak kolay o sorun değil ama resim olarak ben bulamadım
     ARKA KAPAK RESMI  (IPHONE 5) ARKA KAPAK RESMI  (IPHONE 5) ARKA KAPAK RESMI  (IPHONE 5)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzelmis +Takip

• takip
  • takip
  • Kardesim bu tarz seyleri ebay, dealextreme, chinachip, aliexpress, amazon gibi sitelerden inanılmaz ucuz fiyatlara bulabilirsin bir de türkiyede almaya kalkarsan gerçekten fazlasıyla pahalı oluyor alisveris yardimci olabilirim

• Hacı, Kartal'da Baltacı iletişimde bu tür arka resimleri görmüştüm. Sorun şu ki hepsi pembiş pembişti. Bir hatun ya da ılık birisi için güzel olabilir de bizleri bozar. Belki yeni modelleri de gelmiştir, bilmiyorum. Ben göreli 3-4 ay olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fotoğrafcıdan 1tl ye çıkarıp kesip arkasına koyuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelaskinler var onlara da bakabilirsin

• gokceonur kullanıcısına yanıt

Bu videonun sonları doğru olan 2 resim cidden çok güzel hemde HD olması daha da bir güzel duruyor fiyat olarakda en fazla ne kadar olabilir ki hocam @gokceonur
    @MuratbanK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexi7 -- 27 Ocak 2014; 23:10:21 >

• alexi7 kullanıcısına yanıt
    Kardes ebay de ultra hybrid spg yi buldum 58 lira kargo dahil ancak soyle birsey var nexus 5 icin saticiya sordum iphone 5 icin de bulabilir miyiz diye cevabi yazarim sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Fannibal

Gelaskinler var onlara da bakabilirsin

K.bakmayın ama anlamadım gelaskinler nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Kardes ebay de ultra hybrid spg yi buldum 58 lira kargo dahil ancak soyle birsey var nexus 5 icin saticiya sordum iphone 5 icin de bulabilir miyiz diye cevabi yazarim sana

Spg nin 58 dediğiniz sadece resim mi yoksa arka şeffaf kapakla birlikte mi

İlana gore ikisi de "One piece case, comes with 2 graphics inserts to be used with case, Air Cushion Technology, SCRATCH RESISTANT COATING, Comes with 1 Japanese Base PET film protector" icinde 2 tane fotograf, bir kilit bir tane de ekran koruyucuyla gelir diyor

• quote:

İlana gore ikisi de "One piece case, comes with 2 graphics inserts to be used with case, Air Cushion Technology, SCRATCH RESISTANT COATING, Comes with 1 Japanese Base PET film protector" icinde 2 tane fotograf, bir kilit bir tane de ekran koruyucuyla gelir diyor

Iyimiş ama bu zamanda yurtdışı alışverişi biraz mantıksız malum dolar Euro aldı başını gidiyor

• Kardes Buldum! Hemde 23 lira ayni saticida

Buyur

ARKA KAPAK RESMI  (IPHONE 5)

• quote:

Kardes Buldum! Hemde 23 lira ayni saticida

Buyur

ARKA KAPAK RESMI  (IPHONE 5)

Tamda dediğim resimler teşekkür ederim hocam ama Ordan getirtmek sorun

Kardes eger risk alamam diyosan sana yardimci olmak adina ben getirteyim sen bana ver parayi zaten urunun gelmezse paypaldan disput acip parayi geri aliriz istanbul icindeysen elden veririm degilsen adres kismina senin adresi yazariz daha da elimden bisey gelmez sana yani :)

• quote:

Kardes eger risk alamam diyosan sana yardimci olmak adina ben getirteyim sen bana ver parayi zaten urunun gelmezse paypaldan disput acip parayi geri aliriz istanbul icindeysen elden veririm degilsen adres kismina senin adresi yazariz daha da elimden bisey gelmez sana yani :)

Pm attım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

quote:

Orijinalden alıntı: Fannibal

Gelaskinler var onlara da bakabilirsin

K.bakmayın ama anlamadım gelaskinler nedir ?

http://www.bunlardanistiyorum.com/Gelaskins-iPhone-5-Sticker?start=80 buradan bakabilirsin hocam çok kaliteli olduğu söylniyor ama ben de kullanmadım bilmiyorum

• Bazı reklamcılar da sizin istediğiniz resmi/yazıyı basabiliyorlar kılıfa. Kılıf kendilerinde de var. İstanbuldaysanız yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.