Şimdi Ara

Arka Arkaya Alkol Alınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gün arka arkaya alınmasının vücut açısından zararı var mıdır ? Elbet vardır diye düşünüyorum. 1-2 şişe değil 7-10 şişe arası.

Ayrıca bu biranın ağızda oluşturduğu kamaşma veya asidin oluşturduğu hafif bi gıdıklanma hissi alışma meselesi ile mi ilgili ? Ağız alkola alıştıkça bu yine hissedilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 11 Mart 2012; 21:58:05 >

• Up
  • İç koçum bişey olmaz ama bi zamandan sonra vücut üst üste içmeye alıştığı için hergün ister İçmeyince bi boşluk hissedersin. Sonra daima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 11 Mart 2012; 22:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot™

İç koçum bişey olmaz ama bi zamandan sonra vücut üst üste içmeye alıştığı için hergün ister İçmeyince bi boşluk hissedersin. Sonra daima

Hocam ben her gün içmenin derdinde değilim. Benim sevdiğim genelde kokteyl tarzı içeçekler. Bazen cinle meyve suları bile karışıyor

Bira 2. paragrafta yazdığım kamaşma ve asidin ağızda gıdıklanma hissi yaratması hoşuma gitmiyor. Bu durum ağzın alkole alışmamasından mıdır ? Ya da haftada birkaç sefer içen artık alıştığı için veya bu durumu bildiği için takmaması mıdır ?

• ben bir aydır her akşam içiyorum bi sıkıntısı olmadı arada gözlerim ağrıyor o kadar
  • Sadece alkol ise problem yok dostum

Birde bende kamaşma ve asidin ağızda gıdıklanma hissi yaratması gibi bir durum hiç olmadı ama sende de olmaz bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

ben bir aydır her akşam içiyorum bi sıkıntısı olmadı arada gözlerim ağrıyor o kadar

Bünyenin alışması ile ilgili o zaman. Bünye alkole alıştıkça içilen şişelerin sayısı da artıyor.
    Peki kamaşma ve asit olayı hakkında ne diyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

Sadece alkol ise problem yok dostum

Birde bende kamaşma ve asidin ağızda gıdıklanma hissi yaratması gibi bir durum hiç olmadı ama sende de olmaz bir süre sonra

Sadece alkol (bira) hocam. Yanında esrar filan yok hatta sigara bile yok.

İlk içişlerinizi hatırlıyorsanız o zamanlarda da mı olmadı ? Bira efesin
  • Sorun olmaz hatta cila olur devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Sadece alkol ise problem yok dostum

Sadece alkol (bira) hocam. Yanında esrar filan yok hatta sigara bile yok.

İlk içişlerinizi hatırlıyorsanız o zamanlarda da mı olmadı ? Bira efesin

biraz küçükken başladım çevremde müsaitti hatırlamıyorum .

Ama bira ise hiç problem olmaz kardeşim rahat ol.

Bu arada hep aynı yerden mi alıyorsun ya da hep aynı mekana mı gidiyorsun biranında bayatı olabilir haberin olsun

• quote:

biraz küçükken başladım çevremde müsaitti hatırlamıyorum .

Ama bira ise hiç problem olmaz kardeşim rahat ol.

Bu arada hep aynı yerden mi alıyorsun ya da hep aynı mekana mı gidiyorsun biranında bayatı olabilir haberin olsun

Bira dışındaki hangi içkilerde sorun olabilir hocam ve ne tür sorun olur ?

Bugün migrostan efes kutu aldım.
  • of of tekele gidesim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRmilitary.

Sorun olmaz hatta cila olur devam et

Cila derken ? Biraz önce başka bir sitede de cila kelimesi geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_erk92

of of tekele gidesim var

Gitmeden önce yorumda yap be kardeş Şu kamaşma ve asit olayına.
  • gastrit tarzı bişeyin varsa her gece miden kaynar.onun dışında içmeyi bildigin sürece bi zarar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

gastrit tarzı bişeyin varsa her gece miden kaynar.onun dışında içmeyi bildigin sürece bi zarar yok

Gastritim yok hocam. 2. paragraf hakkında ne düşünüyorsun ? Bizim kutuda mı sorun vardı acaba. Ağızda kamaşma ve asidin yarattığı gıdıklanma hissi.
  • Vodka kola
    Vodka cappy karışık
    Vodka redbull

Arkadas var biraz zengin zaten o olmasa bile 4 5 kisi içtiğimiz için fındık fıstık alkol meyve suları ucuza geliyor kisi bası

Gecen yaz vodka vişne yapıoduk

Yeminle rüyamda vişneler kovalıyordu o derece bezmistim

O günden beri vişne suyu veya vişne bile yemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz 1 hafta boyunca her akşam 1 şişe şarap içtim. Herhangi bir zararını kısa vadede görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Vodka kola
    Vodka cappy karışık
    Vodka redbull

Arkadas var biraz zengin zaten o olmasa bile 4 5 kisi içtiğimiz için fındık fıstık alkol meyve suları ucuza geliyor kisi bası

Gecen yaz vodka vişne yapıoduk

Yeminle rüyamda vişneler kovalıyordu o derece bezmistim

O günden beri vişne suyu veya vişne bile yemem

Vodka kola tatlı oluyor Sürekli bira yerine -tabi tercih meselesi- bu tarz kokteyller yapılabilir diye düşünüyorum. Bana benzeyen nadir içiciler için. Tabi abarttıldı mı biradan daha fazla çarpar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: TRmilitary.

Sorun olmaz hatta cila olur devam et

Cila derken ? Biraz önce başka bir sitede de cila kelimesi geçmişti.

Bol miktarda alkol alındıktan sonra üstüne bira vs. hafif alkollü şeylerin içilmesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.