Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hikaye yok ama offline oynayabilirsin
  • Oyunda kasmalar devam ediyor sanirim halen beklemedeyiz bi düzelse de alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline fiber kullanıp bağlantı problemi yasayan var mi? Dns değiştirerek girebiliyorum fakat dns lerde engelli oldugu icin internet gidiyor bir sure sonra

• Bu oyuna yeni başlayacağım.Forumda oluşan bir grup varsa beni de dahil eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

quote:

oyun grafikleri ms-dos gibi sakin para vermeyin 2 günlügüne steamda ücretsizdi kurdugum gibi sildim.

Epicte resolotionı fulleyip denediğine emin misin ?

evet aynen r9 290 vga var fps 20 civariydi ama grafikler super mariodan bile kötüydü çok ciddiyim şaka degil super mario kadar grafik yok oyunda.

Çok kanıta dayalı bir yorum olmuş .Burda almak isteyenler var çamur atıp gidicekmisin , bence gayet güzel grafikleri özellikle dinazorlar

Troolluyor ciddiye almaya gerek yok.bu arada oyun indirimde almaya gerek varmi?

Grupla oynanabilecek çok iyi bir oyun .Sıkacağını düşünmüyorum özelliklede diğer survival oyunlarına göre.Ekran kartınız yeterli ise kütüphanede bulunması gereken oyunlardan .

H1Z1 vs ARK. Hangisi alınır?

• Merhabalar.

Oyunu ilk çıktığı zamanlar test etmiştim ve ciddi optimizasyon sıkıntıları vardı. En son dx 12 haberleri falan çıktı da son durum nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun grafikleri ms-dos gibi sakin para vermeyin 2 günlügüne steamda ücretsizdi kurdugum gibi sildim.

Epicte resolotionı fulleyip denediğine emin misin ?

evet aynen r9 290 vga var fps 20 civariydi ama grafikler super mariodan bile kötüydü çok ciddiyim şaka degil super mario kadar grafik yok oyunda.

Çok kanıta dayalı bir yorum olmuş .Burda almak isteyenler var çamur atıp gidicekmisin , bence gayet güzel grafikleri özellikle dinazorlar

Troolluyor ciddiye almaya gerek yok.bu arada oyun indirimde almaya gerek varmi?

Grupla oynanabilecek çok iyi bir oyun .Sıkacağını düşünmüyorum özelliklede diğer survival oyunlarına göre.Ekran kartınız yeterli ise kütüphanede bulunması gereken oyunlardan .

H1Z1 vs ARK. Hangisi alınır?

Arkın normal modunu tercih ederim açıkcası .H1z1 battle royal modu güzel ama ark ada geldi o mod o kadar gelişmesede ilerde daha güzel olacaktır .Ark oyunu 1 sene içinde tamamlama sözüde vermişti sanırsam ark daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar arkadaşlar bugün 3 arkadaş oyuna başladık.Oyunu daha önce hiç oynamadık sıfır tecrübeye sahibiz oyun hakkında birçok sorumuz var.Birde uygun bir server arıyoruz hangi serveri tavsiye edersiniz. Skype -) Xianxin19 Steam:Overseer
  • Arkadaslar oyunu alali cok gecmedi genelde grup ortamlarinda iyi degilimdir ama bu oyun tek gercekten zorluyor. Ilgillenenler pm atsin konusalim :)

• number352 kullanıcısına yanıt
    Forumda oluşan bir grup vardı 7-8 kişiydik 1 ay felan oynadık sonra o grup ne oldu hiç bilmiyorum hepsi bıraktı sanırım bende şuan fifa 16 doğru yelken açmış bulunmaktayım ama yeniden bir grup kurulsa başlasalar bir serverda katılmak isterim arada bir gelip yardım ederim
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    Oyun hakkında çok olumsuz yorum okudum hocam Rust satın aldım bende oraya bekleriz Fifa16 yı nerden ne kadara satın aldınız?

• oyundaki en ideal ayarlar nedir, kasmaya halen çözüm yok mu?
  • 2 arkadaş aldık oyunu, robinson ve cuma stili takılıyoruz, her açtığımızda dımdızlak kalmamak için neler önerirsiniz? tahta evlerle uğraşmayın falan diyorlardı, ilk başlarda ne şekilde takılalım?
  • 2 arkadaş aldık oyunu, robinson ve cuma stili takılıyoruz, her açtığımızda dımdızlak kalmamak için neler önerirsiniz? tahta evlerle uğraşmayın falan diyorlardı, ilk başlarda ne şekilde takılalım?
  • arkadaşlar oyunu almak istiyorum yalnız tek başıma oyun çok olur diye arkadaş bir grup arıyorum var mı oynayan yardım edebilicek bir grup ta onlara katılıyım?
  • ARK mi Eldor scrool online mi yoksa Black desert mi ,çok kararsizim yardımcı olun beyler

• çok alakasız oyunlar yazmışsın hepsinden aldığın tat başka olur bence wildstar oyna hazır f2p olmuşken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyayhan -- 10 Ekim 2015; 10:52:32 >
  • Arkadaşlar nvdia 860m ekran kartı kullanıyorum, işlemcim i5 2,9 ve 8 gb ram var. En iyi görüntü ayarlarında ve fps en ii şekillerden kullanmak için hangi ayarlara çekmem gerke pcyi? şu anda 1400 çözünürlükte ve high ayarlarda oynuyorum fakat fps 25-20
  • Bende uzun süredir ara vermiştim tekrar başlamayı düşünüyorum.Yeni başlamış ya da başlayacak bi ekip varsa ulaşırlarsa beraber takılabiliriz.
  • beyler oyunda ve ana menüde installing mods diyor bir türlü kapatamadım nasıl olacak bu
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.