Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
153.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam fakat biz biraz daha değişik bi yöntemle hallettik nasıl derseniz; İlk önce argentavisle kış bölgesinden base tarafına direwolf taşıyıp tameledik daha sonra kuşla direwolfu tekrar alıp kış bölgesine gittik ben arkadaşımı yukardan attım o kesti canımız azaldığında hemen yandaki normal bölgeye gidip canlarımızı doldurup geri geldik bu şekilde tekrarladık Biraz amatörce ve uğraştırıcı oldu ama sonuca ulaştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Teşekkürler hocam fakat biz biraz daha değişik bi yöntemle hallettik nasıl derseniz; İlk önce argentavisle kış bölgesinden base tarafına direwolf taşıyıp tameledik daha sonra kuşla direwolfu tekrar alıp kış bölgesine gittik ben arkadaşımı yukardan attım o kesti canımız azaldığında hemen yandaki normal bölgeye gidip canlarımızı doldurup geri geldik bu şekilde tekrarladık Biraz amatörce ve uğraştırıcı oldu ama sonuca ulaştık

Harbiden çile çekmişsiniz biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Benim oyun sürem 1000 saati çoktan aştı. Hala yapacak çok iş var.

Bu arada üssün son hali :

ARK: Survival Evolved [ANA KONU]

en iyi fps ayarı nasıl olmalı
    oyun içinden mi bişey yapmak lazım oyuna girişteki seçeneklerden mi?

Oyunun çalıştırma seçeneklerine -SM4 satirini ekleyin öncelikle. Bu Shader Model 4 ile çalışturır oyunu eski modeldir ama daha stabildir.

ayarları ise bu şekilde kullanıyorum :

resolution scale = 100
    World tile Buffer = HIGH
    View distance = MEDIUM
    Anti-aliasing = EPIC
    Post Processing = EPIC
    General Shadows = LOW
    Terrain Shadows = LOW
    Textures = HIGH

Ayrıca oyun içine girdiğin zaman

"r.shadowquality 0" komutunu TAB tuşuna basıp konsola girersen normalde tamamen kapatamadığımız gölgeleri tamamen kapatmış oluruz.

\SteamApps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config adresinde "gameUSERsettings.ini" dosyası var. Bazen adı "defaultgameUSERsettings.ini" olabiliyor. Bu dosyayı açıp şu satırı ekle :

"GroundClutterDensity=0.000000"

son olarak "\SteamApps\common\ARK\ShooterGame\Config" adresinde "defaultengine.ini" dosyası var. O dosya içinde en alt satıra şu kodları ekle.

[/Script/Engine.RendererSettings]
    r.MobileHDR=True
    r.AllowOcclusionQueries=True
    r.MinScreenRadiusForLights=0.030000
    r.MinScreenRadiusForDepthPrepass=0.030000
    r.PrecomputedVisibilityWarning=False
    r.TextureStreaming=True
    Compat.UseDXT5NormalMaps=True
    r.AllowStaticLighting=False
    r.NormalMapsForStaticLighting=False
    r.GBuffer=True
    r.GenerateMeshDistanceFields=True
    r.Shadow.DistanceFieldPenumbraSize=0.050000
    r.TessellationAdaptivePixelsPerTriangle=8.000000
    r.SeparateTranslucency=True
    r.CustomDepth=0
    r.DefaultFeature.Bloom=False
    r.DefaultFeature.AmbientOcclusion=True
    r.DefaultFeature.AutoExposure=True
    r.DefaultFeature.MotionBlur=False
    r.DefaultFeature.LensFlare=False
    r.DefaultFeature.AntiAliasing=1
    r.EarlyZPass=2
    r.EarlyZPassMovable=True
    r.ClearSceneMethod=1
    r.MSAA.CompositingSampleCount=0
    r.WireframeCullThreshold=5.000000
    ;PRIMAL - DS
    r.SSAOSmartBlur=0

Bu şekilde ben 80 fps ile oynuyorum görüntüde gayet iyi oluyor.

peki oyunu açarken normalmi açayım yoksa lowmemory nosky falan mı?

• quote:

Normal çalıştır ama 4 gb altında ram varsa low memory ile çalıştır.
  • bikaç ay önce oynadığımda dinolar hiç saldırmıyordu bu defakinde 3 kere öldürdüler daha balta bile yapamamışken, oyundaki dinamiklerde değişim oldu galiba.
    oyun içindeki fpsyi çözdüm ama oyuna girerken ve çıkarken çok uzun bekliyor bunun çözümü var mı?

bide saçma bir durum var, gecenin köründe yanıyorsun diyor denize doğru gidiyorum donuyorsun diyor
    bu yanma donma olayı bugda mı,ciddiye almamak mı lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 20 Ekim 2015; 0:43:00 >
  • Pve 416'dayım, alamanlar sarmış dört bir yanı, boş bırakılmış devasa bir base buldum 3-4 dinozorlarını claim ettim, bu base'i de claim etme yok mu yahu :D
  • quote:

quote:

bikaç şey daha sormak istiyorum,
    1-tekli oyun açtığımda çok kasıyor online açınca kasmıyor ama budefada diğer oyuncular ve yaratıklar beni anında öldürüyor, servere girerken adında pvp yada pve yazmıyor saldırmanın olmadığı bir seçenek yok mu?
    2-girdiğim swden mi kaynaklı anlamadım karakter çabuk acıkıyor pişmiş et bile hızla bozluyordu,bozulmayı önlemek için buzdolabı mı şart?
    3-oyuna girerken ve çıkarken yükleme ekranları çok uzun sürüyor,bu herkeste mi böyle?
    4-her öldüğümde sıfırdan farklı bir swde mi başlıyorum yada oyuna bidahaki girişimde son charı nasıl bulabilirim?

türklerin olduğu pingi düşük ve beni öldürmeyecek bir sw var mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 20 Ekim 2015; 19:28:38 >

• quote:

quote:

quote:

1-tekli oyun açtığımda çok kasıyor online açınca kasmıyor ama budefada diğer oyuncular ve yaratıklar beni anında öldürüyor, servere girerken adında pvp yada pve yazmıyor saldırmanın olmadığı bir seçenek yok mu?
    2-girdiğim swden mi kaynaklı anlamadım karakter çabuk acıkıyor pişmiş et bile hızla bozluyordu,bozulmayı önlemek için buzdolabı mı şart?
    3-oyuna girerken ve çıkarken yükleme ekranları çok uzun sürüyor,bu herkeste mi böyle?
    4-her öldüğümde sıfırdan farklı bir swde mi başlıyorum yada oyuna bidahaki girişimde son charı nasıl bulabilirim?

Ben EU Offical PVE 418 sunucusunda oynuyorum.

PVE sunucularında seni sadece wild olan dinolar öldürebilir oda saldırgan olanları..

Oyuncular ve oyuncularin dinoları sana saldırmaz.

Bu oyunda açıkma aktiviteye bağlı. Offical sunucularda zıplarsan koşarsan çalışırsan dövüşürsen stamina harcarsın. Stamina geri dolmak için food ve water tüketir.Ne kadar çok stamina harcarsan o kadar çok acıkır karakterin.

Et çabuk bozulur. Etin pişmiş hali biraz daha uzun dayanır ama oda bozulur sonuç olarak. İlk başlarda buzdolabı yapamayacağın için "preserving Bin" yap. . Preserving bin içine taş ve flint'i havanda karıştırıp elde edilen spark power koy. İçinde spark powder olduğu sürece etlerini uzun süre bozulmadan muhafaza eder. Ama tabi refrigator çok ayrı bir seviyede uzatıyor süreyi. Onun için biraz ilerlemen lazım.

Evet oyunun yğkleme süresi idden uzun bazen sırf o yüzden oyuan girmek istemeidğim oluyor.

Her ödüğünde aynı serverda eğer yatağın yoksa rast gele bir yerde başlıyorsun. O sebepten evinin içine yatak koy ki öldüğünde o yatakta başla. Bilmediğin bir yerde öldüysen özellikle Offical sunucuda oynuyorsan ceset bulmak zor iştir

Bu oyunda ağır alman nüfusu söz konusu. Türklerin yoğun olduğu offical server çok nardir . Çünkü Türkler tembel ve kolaycılar. Offical zor geldiği için 20x 50x unofficla serverlarda oynamayı tercih ediyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben EU Offical PVE 418 sunucusunda oynuyorum.

PVE sunucularında seni sadece wild olan dinolar öldürebilir oda saldırgan olanları..

Oyuncular ve oyuncularin dinoları sana saldırmaz.

Bu oyunda açıkma aktiviteye bağlı. Offical sunucularda zıplarsan koşarsan çalışırsan dövüşürsen stamina harcarsın. Stamina geri dolmak için food ve water tüketir.Ne kadar çok stamina harcarsan o kadar çok acıkır karakterin.

Et çabuk bozulur. Etin pişmiş hali biraz daha uzun dayanır ama oda bozulur sonuç olarak. İlk başlarda buzdolabı yapamayacağın için "preserving Bin" yap. . Preserving bin içine taş ve flint'i havanda karıştırıp elde edilen spark power koy. İçinde spark powder olduğu sürece etlerini uzun süre bozulmadan muhafaza eder. Ama tabi refrigator çok ayrı bir seviyede uzatıyor süreyi. Onun için biraz ilerlemen lazım.

Evet oyunun yğkleme süresi idden uzun bazen sırf o yüzden oyuan girmek istemeidğim oluyor.

Her ödüğünde aynı serverda eğer yatağın yoksa rast gele bir yerde başlıyorsun. O sebepten evinin içine yatak koy ki öldüğünde o yatakta başla. Bilmediğin bir yerde öldüysen özellikle Offical sunucuda oynuyorsan ceset bulmak zor iştir

Bu oyunda ağır alman nüfusu söz konusu. Türklerin yoğun olduğu offical server çok nardir . Çünkü Türkler tembel ve kolaycılar. Offical zor geldiği için 20x 50x unofficla serverlarda oynamayı tercih ediyorlar.

cevaplar için sağol
    bugün cidden sinir oldum, oyuna girdim 3defa gözümü açtığım anda yaratıklar beni çiğnedi 4.denemede uyandım iki adım attım arkadan bi oyuncu geldi önce bayılttı sonra öldürdü
    neyseki 4.denemede 1saat falan ayakta kaldım ama baktım birileri chatleşiyor dedim bunlarda beni harcar çıktım o swden :)
    unoffical swlerde sıkıntı olur mu pingle ilgili yada chatle ilgili, bide neden single açtğımda oyun kasıyor online açınca kasmıyor anlamadım.

• Singil da kendi pc nin bütun kaynaklarini kulanirken onlinda sadece grafikler size ayit kisaca boyle

• arkadaşlar son güncelle ile oyunu açamıyorum şu şekilde uyarı veriyor kapanıyor nedeni ne olabilir.

The eu4 shooter game has stopped

bu uyarıyı alınca yaptıklarımı anlatayım kısaca

oyunun dosyaları güncelledim birkaç kez ama yine aynı hatayı verdi.
    oyunu sildim tekrar yükledim oyun açıldı oyunu kapattım tekrar açtıgımda güncelleme yaptı uyarıyı tekrar almaya başladım

ekran kartı güncellemesi yaptım aynı
    nvidia 850m kullanıyorum bu arada

yardımcı olursanız sevinirim.
  • swye girmeden pvp mi pve mi nasıl anlarım, çoğunda yazmıyor.
  • quote:

swye girmeden pvp mi pve mi nasıl anlarım, çoğunda yazmıyor.

Tüm PVE sunucularında PVE ibaresi özel olarak bulunur. Eğer yoksa PVE PVP karışıktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu oyuna grupça başlayalım mı veya beni yanına alabilecek var mı?
    Oyunda deneyimli sayılırım.Eskiden oynuyordum fakat format atınca(toptan temizleyeyim demiştim) oyun silindi ve bende tekrar yüklemeye üşenmiştim.Geçen oyuna gelen yeni şeyleri görünce tekrardan başlayayım dedim...

• eğer doğruysa kasımın ilk haftası performans güncellemesi gelecek. kasım ayı içerisinde de dx12 güncellemesi çıkacak. oyunu tekrar oynamak için bu yamaları bekliyorum

Week of Nov 1:
    - Custom RP-oriented Recipe/Cooking System (including Skill-Based results)
    - Giganotosaurus!
    - Sword & Shield
    - Key Lighting Memory & Performance Optimization
    November:
    - Creature "Fur" pass
    - Snow, Swamp, and Tek Caves, Boss Arenas / Game Progression, and "Boss Wars" Ascension
    - DirectX12 Mode for Windows 10! Approximate +20% perf
    - Specific Representative "on-ground" meshes for all dropped items
    - Random GPU Driver crash fix: TrueSky
  • harika bir haber inşallah performans düzeltmeleri gerçekten bir işe yarar.
  • Beconlardan çıkan discount codeların son kullanma tarihi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 31 Ekim 2015; 4:26:38 >
  • Beraber oynamak isteyen varsa gelebnilirim.

Bir muddet oynadıktan sonra ara vermiştim.
  • Arkadaşlar arma 3 epoch modu ve h1z1 gibi hayatta kalma oyunlara sahibim bu oyunuda cok ovuyorlar alsammi hazir indirimde var karar veremedim birde optimizasyon sikintisi var deniyor o nedemek bende gtx 970 var sikinti cikarmi saygilar

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.