Bildiğim kadarıyla bonservisi Benfica'da hayvani bir forvet
Fatih Tekke düşünüleceğine Makakula daha iyi olmazmı ? Hem Fatih Tekke'nin Türkiye'ye gelmesi halinde ilk tercihinin Trabzonspor olacağını düşünüyorum.
Gerçi Güzel bir sistem otutturdu Ertuğrul Sağlam Sercan-Turgay Bahadır kimi zaman Batalla_Turgay Bahadır
Biri uçta oynuyor ötekisi arkasında geziniyordu Turgay Santrafor olmasına rağmen çok mücadele ediyordu. Makakula gibi bir santrafor gelirse bu sistem bozulur büyük ihtimalle
sercanla iyi bir ikili oluşturabilir.biri havadan biri yerden.ama şu var.cangele makukulayı çok iyi besliyordu.bursada ise bunu kim yapacak?volkan şen demeyin.volkan şen kanat.cangele ise serbest dolaşan bir adam.alırsa tabii bursa için çok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
sercanla iyi bir ikili oluşturabilir.biri havadan biri yerden.ama şu var.cangele makukulayı çok iyi besliyordu.bursada ise bunu kim yapacak?volkan şen demeyin.volkan şen kanat.cangele ise serbest dolaşan bir adam.alırsa tabii bursa için çok iyi olur
Batalla var Ozan İpek var Volkan Şen var En önemlisi duran topları ustası Ali Tandoğan var
Ki Ertuğrul Sağlam'ın 4 oyuncu transfer edeceğiz açıklaması var.
bir santrafor bir stoper bir sol bek birde orta saha. diye bekleniyor . Bence bu miktar artırılablir. Alternatif br kanat oyuncusu olarak .
Gelse iyi olurda adam Türkiye'de kalmak istemiyorum diyor
Tüm sezon boyunca istediğim bi adamdı Makukula.Sabah bi yerde okudum galatasarayda istiyormuş sanırım.
Makakula tek forvet oynayan takımlarda iş yapar. Bizim yapımıza ters bir oyuncu bence. Bizde forvet diye birşey yok yok neredeyse . O yüzden Fatih Tekke gibi orta sahada da oynayabilen oyuncular çok daha faydalı olur görüşündeyim.
Bence şuanda pahalıya satarlar makakulayı.. Fatih Tekke ise gelmese daha iyi.. Başka oyuncumu yok dünyada hep aynı isimler..