Şimdi Ara

arıza kaydı ve ilgisiz teknik servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türknet kullanmaktayım 5-6 aydır kullanıyorum türk telekom taahhütümüz bitince buna geçtik türk telekoma hem internet hem telefon parası veriyorduk bunda hem kota yüksek hem 1000dk arama var taahhüt yok bide üstüne haliyle bitince geçtik beğenmessek iptal ederiz geçeriz dedim bidaha türk telekoma 2 güne kadar herşey çok iyiydi 2 gün önce internet hızım 2.70 megabite düştü ve lolde pingim 200 altına düşmüyordu 200 bile zor görüyordu aradım türkneti anlattım durumu tamam dedi ekiplere söyleyelim baksınlar dedi büyük ihtimal bakmadılar bile bugün aradılar önceden gelen internet hızım 6-7 megabit bu arada 5-6 aydır sorunsuz şekilde geliyor bu hız şuana kadar hiçbir problemi olmayan interneti saha dolabının uzaklıgından dolayı giden 3.5 megabiti nerede acaba hadi 3.5 megabiti geçtim o gecikme olmasa yine kullanayım ağzımı açmayım ama bu ping olucak gibi değil yani adama 4-5 senedir bu hızı alıyorum dedim yine aynı cevabı verdi bana çalışan oldugu için küfürde edemiyorum adama bu türk telekomun suçu sonuçta onlar sadece arada duruyolar bu arada 720 p dizi izleyebiliyorum 10 saniye bekleyince takılmadan izlettiriyor ama gel gelelim ping var şimdiye kadar olmayan birşey şimdi niye olmuştur bilen var mı şikayet edebileceğim bir yer var mı çözüm bulabileceğim böyle rezalet bi ping olamaz çıldırdım 2 gündür dizi izlemekten cigerim soldu

• modem arayüzündeki hat değerlerinizi atar mısınız
  • Tuna152 kullanıcısına yanıt
    DSL Bağlantı Süresi: 0 gün: 4 saat: 19 dakika
    Sistem çalışma zamanı: 0 gün: 5 saat: 34 dakika
    Geçerli Tarih/Saat: Fri Jan 1 05:34:36 UTC 2010
    PPPoE Bağlantı Süresi: 0: 3: 3:28
    DSL Bağlantı Oranı: 86 kbps/ 3620 kbps
    Sistem Kaynağı:
    - Merkezi İşlem Birimi Kullanımı:

14%
    - Bellek Kullanımı:

58%
    -DSL İndirme Bandgenişliği Kullanımı:

0%
    -DSL Yükleme Bandgenişliği Kullanımı:

19%

bunlar mı oluyor hat değerleri hakkında hiçbir fikrim yok
  • hattını 3 mbps ye sabitlemişler

snr değeri ve attenuation değerleri gerekiyor modem arayüzünden

tuketici.btk.gov.tr ye yaz

Türk Telekomda böyle bir şey olmadığını da özellikle belirt
  • 1-2 gün daha düzelmezse arayıp gelmiş geçmiş sövücem o zaman düzelticekler hızı tekrardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi görebildim mesajınızı mcrew belirtti zaten hat 3 mbps sınırında önceden hızım daha yüksekti diyorsanız kablolar zarar görmüş olabilir
  • Senelerdir aynı hızıalıyodum senelerdir kablolara bişey olmadıda şimdi oldugunu sanmam bide saçma olan bişey var yakınımda olan kutu varken niye 1.5 km uzakta olan hattan geliyor bwnim internetim ben bunu anlamıyorum çıldırmış durumdayım kanser oluyorum evde haksızlıktan başka bişey değil şu yapılan ağzımızı açmıyoruz diye düşürdükçe düşürüyolar hızı kesin bi sorun var kutuda ev içine baktm sıkıntı yoktu kablolarda vs yeni eve taşınana kadar sabrederim inşallah yada düzelir inşallah bu rezalet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam ISS ler ile uğraşması gerçekten çok zor.
  • Kesinlikle yardımcı olmuyolar hiçbir şekilde daha çok takoz koyuyo önüne robot gibi zaten çağri merkezi çalışanları senede 1 kere doğru düzgün biri denk geliyor birdaha arayacağim zaten çözene kadar arayacağim en sonunda biri yardımcı olmak zorunda kalıcak

• ping sorunu turk telekom kaynaklı.akşamları oluyor bazen.
    frankfurta pingin kaç ? bende 55ms şuan. turknet kullanıyorum.
    dün akşamlar 100 civarıydı. yurtiçi ping 50 civarıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 27 Ocak 2017; 12:56:5 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Benimde internet bozulmadan önce 55ti 60ı geçmiyordu şuan 300ündenaşşaği indiremiyorum

• 3 aydır TÜRKNET müşterisiyim. 75 mbps hız aldığımı söylüyorlar. Gündüz saatlerinde bazen 60 mbps alıyorum ancak akşam saatlerinde 3-6 mbps civarı hep hız. 3 aydır TÜRKNET ile bu sorunu çözmek için savaş veriyorum. Ancak kendi taraflarında her şeyin yolunda olduğunu sorun tespit edilmediğini ve sorunun modemde olacağını söylüyorlar. Modem sabah saatinde 60 mbps görüp akşam olunca kağnı hızına düşüyor. Sorunun modemimden olacağını ben de neredeyse ikna olmuştum verdiğim 3 aylık mücadelenin sonucunda. Ancak görüyorum ki herkese aynı yalanı söylüyorlar. TÜRKNET YALAN İLE BAŞLIYOR YALAN İLE BİZLERİ İŞLETİYOR. İlk ay ücretsiz yalanına da inanmayın. Her ay fatura kesiyorlar. Şikayetçi olunca da ön ödemeli çalıştıklarını daha kullanmadan faturanızı kestiklerini söylüyorlar.
  • Çok boş bi şirket türk telekomdanda beterler türk telekoma geçince anca düzelecek durum anladıgım kadarıyla bilerek yavaşlatılıyor internet sınıyolar beni gelmiş geçmiş ana bacı baldız nenesine sövüceksin gelip kabloları değiştirsinler işine gelen yeri değiştiriyor toki konutları ın önünde fiber optik kablo geçiyor ama bizim mahalleye uğramıyor 1 haftada komple bitirirler yapsalar altyapıyı ama nerde kim parasını harcıycak tek şey söylüyorum bunlara allah beter etsin bunları ekmeğe muhtaç kalsın yöneticileri ve ortakları para dişinda düşündükleri başka bişey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.