Şimdi Ara

Ardunio başlangıç için bir set alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlangıç için bir ardunio seti alacağım. Kodlama bilgim var aynı zamanda c ve C++ öğreniyorum dolayısıyla ardunioyu kolayca öğrenebilirim yani ortalara doğru birazda zorlayacağım o yüzden çok basit malzemelerden çok olsunda istemiyorum. Yani alacağım sette 50 tane led olupda sensörler az olsun istemiyorum. Bu şekilde ortalama 120-200 arası bir set önerebilirmisiniz 




  • setlerin içeriğini zengin tutabilmek için, ardunio'yu ucuz olanlarından seçiyorlar. gerçekten arduino'yu zorlamak istiyorsan, set olarak değil, ayrı ayrı almanı öneririm.

  • ESP32 al. Arduino desteklidir ve güncel teknoloji içerir. WiFi ve Bluetooth bağlantı sağladığı için uzaktan kontrol var. Uzaktan kontrol çok önemli. İşlemcisi güçlü olduğu için kamera bağlantısını bile rahatça kaldırır.


    Ek modülleri teker teker seç al. Hatta modülleri önce incele, yapılmış projelerine bak, seç ve sonra al.


    Hemen alınabilecek modül olarak röle olabilir. WiFi ev otomasyonu yaparak başla, evdeki lambayı cep telefonundan aç kapa gibi mesela.

  • HakanEr78 H kullanıcısına yanıt

    Ama başlangıç için çok ileri seviye olmazmı o. Çünkü daha + yı - yemi bağlayacağımı bile bilmiyorum

  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Ucuz olan yani CH chipli olanın normal arduinodan farklı olmadığını söylüyor birçok kanal. Bunun sebebi ticari kaygılar mı sizce ?
  • saasc S kullanıcısına yanıt

    temelde farklı değil ama, giriş çıkış akım kapasiteleri farklı olabiliyor. arkadaş zorlayacağını ima ettiği için, bu öneriyi yaptım. aksi halde bu arduinolar da hayli iş görür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 11 Kasım 2020; 20:41:28 >
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Merhabalar,


    Forumlarda bazen, arduino ve robotik konulara ilgi duyan arkadaşları görmekteyiz. Bizlerde bu konulara merakı olan arkadaşlara katkı sağlamak için tanıtım amaçlı sınırlı sayıda online kurs eğitim promosyonu düzenledik.


    Arduino ve robotik konularda eğitim amaçlı hazırlanan online kurslarımızdan faydalanmak isteyen arkadaşlar olursa lütfen bilgi versin. Görsel içeriğe sahip ve eğitici kurslarla ilgili sınırlı sayıda promosyon düzenlenmiştir.


    Sizlerden ricamız, eğer arduino ve robotik konulara merakınız var ve bilgi edinmek istiyorsanız.

    Lütfen https://www.facebook.com/Robotegitimlericom-100285501756120 sayfamızı ziyaret ederek messenger üzerinden bizlere ulaşınız. Facebook hesabı olmayan arkadaşlar info@robotegitimleri.com email'i üzerinden bizlerle irtibata geçebilirler. Herhangi bir sorunuz olduğunda lütfen bilgi veriniz. Herkese iyi hafta sonları diliyoruz.


    Saygılarımızla,


    www.robotegitimleri.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotegitimleri -- 17 Kasım 2020; 19:36:16 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.