Şimdi Ara

ARDREAM PRİEST SKILL SECİMİ YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar benım 59 lvl priest ardream charım war diezde dd25 fp helmet +dd 32 kalkan +8 fp (15hp) set war takıları daha ayarlıcam benım skıllerim ardreamda nasıl olmalı buff+healmi--debuff+heallmi--heal+debuffmu veya sız daha iyisini bilirsiniz bana yardım edin

• 1920+parasite açık olsun yeter
  • Debuf+Heal Olucaksan Sc Lerini Alman Lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

Debuf+Heal Olucaksan Sc Lerini Alman Lazım.

+ 316546894
  • int olcagin icin fazla atak yapmazsin geride kalirsin herhalde.bence heal ol.yan skilli olarak buff secme cok kotu olur bi ise yaramaz cunku onun icin gerisini debuff'a ver partynin isine yarar
  • debuff olursan saglam adamlarla kasarsın saglam clan bulursun
    diezde S>dual 7 shart Satılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

1920+parasite açık olsun yeter

Senın Dediğin 55 Lwlda Oluyo ( Çunku Ben Yapmıştım ) Geri Kalanı da Neyi Açmak Istersen Wer Isteren 30 Taşı Aç Ust Clan Rezzerı Ol Benım Gıbı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ßuff a 57 ye kadar ver geri kalanı rez yap 43 skıll oluyo yanı paradıse acılmıyo ama 43 e kadar debufda skıllerı kullanabilirsen Str prest ol (fp Dd işini görmez yane)
    elinde +7 ii 'de varsa sırtın yere gelmez.

Aresde bi arrdream pestı gormustum boyle yapmıstı ve vıdeo superdı
  • diezdeysen human ve karus olmana göre değişir çünkü bizim humanların beyninden zoru var helaerların değerini bilemiyorlar özürlü bebeler bu yüzden buff debuff en iyisi diez için ama karussan heal debuff olursun np nin ağzını burnunu kırarsın çünkü karuslar böyle heal debuffı buldumu sıraya girerler
  • 57 buff
    36 heal
    3 holy (Malıce ıcın)
  • sürekLi bırlıkte takıldıgıın saglam adamlar warsa 1920 heal aç gerısını debuffer yap daha gsl olur
    ama oyunda takıldıgın adamlar pek saglam degılse bufffer olup townda oturmayı düşün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prerogative -- 24 Eylül 2007; 19:38:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

ßuff a 57 ye kadar ver geri kalanı rez yap 43 skıll oluyo yanı paradıse acılmıyo ama 43 e kadar debufda skıllerı kullanabilirsen Str prest ol (fp Dd işini görmez yane)
    elinde +7 ii 'de varsa sırtın yere gelmez.

Aresde bi arrdream pestı gormustum boyle yapmıstı ve vıdeo superdı

senın deiğin lafa bakarsak ßu adamda cure olmıycak healda olmıycak
    Sen oNa priest mi diyon yani
    Healsız priest oLuRmu ????????????
  • 60 ol cz de townda otur daha fazla np gelsin 1500buff 300ac
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.