Şimdi Ara

ARDA TURAN MİLLİ GURUR DEĞİLDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

ARDA TURAN MİLLİ GURUR DEĞİLDİR

(En Son Oy Tarihi: 20.4.2018)
Giriş
  • Beyler arda futbolcu felan değildir. futbolcu değilden kastım yanlış yerlere çekilmesin bizim ligde iş görür.

arda turan tamamen bir sponsor transfedir türk futbol tarihinin en büyük şişme bebeklerindendir lassa ve beko 35 m euro transfer ücretini cebinden ödemiştir. yoksa hiçbir insan bana mevcut sezonunda 2 gol atıp sezon sonu astronomik fiyatla barcelonaya transfer olmasını açıklayamaz

buna verilen değer hamit ile nuriye zerre verilmedi demekki bu iş iktidara yakın olmakla oluyormuş.

BANA BU SEZON ŞU KADAR GOL ATTI NEYMARI GEÇTİ FELAN DEMEYİN BARCELONA GİBİ BİR TAKIMIN İLERİ HATTINDA TEKERLEKLİ SANDALYELİ VATANDAŞ KOYSAK GENE GOL ATAR

GÖRÜŞLERİ ALALIM

• HAA BU ARADA simit sarayı reklamlanlarında çok iyi rol yapar hakkını yemeyelim
  • arda milli gurursa nuri şahinin heykelini yapılması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl sonra YETENEK SİZSİNİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

arda milli gurursa nuri şahinin heykelini yapılması gerek.

hamit kader maçına sağ bek çıktı realde be eyyyyyy rezil türk basını buna manşet bile atmadın
  • Milli gurur mu değilmi tartışılır ama ülkece bu adamı hepimiz bağrımıza basmışız.Sanki ülkede yapılan herşey bu adam mutlu olsun diye yapılıyor.Yarışma yapılıyor fırt Arda çıkıyor herkes övüyor falan,basketball all stara bile katıldı.Acaba bu adamın ölümcül bi hastalığı falan var da mutlu mu etmeye çalışıyoruz anlamadım ki
  • Kahinat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Milli gurur mu değilmi tartışılır ama ülkece bu adamı hepimiz bağrımıza basmışız.Sanki ülkede yapılan herşey bu adam mutlu olsun diye yapılıyor.Yarışma yapılıyor fırt Arda çıkıyor herkes övüyor falan,basketball all stara bile katıldı.Acaba bu adamın ölümcül bi hastalığı falan var da mutlu mu etmeye çalışıyoruz anlamadım ki

cevap cümlemde saklı 'bu işler demkki iktidara yakın olmakla oluyormuş'
  • Öyle ya da böyle bi dünya devinde oynayan tek fulybolcumuz o yüzden kimse konuşmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Kahinat

düzeltildi saolasın
  • Herkesi susmaya davet ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her firsatta iktidarı yalayan, egolu tavirlarla ona buna gider yapan, milli macta tepki gordu diye maci birakan adamdan milli gurur falan olmaz.

Milli gurur dedigin Aziz Sancar'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

Öyle ya da böyle bi dünya devinde oynayan tek fulybolcumuz o yüzden kimse konuşmasın

nuri hamit rüştü reçber sürsürü bağlarspordamı oynadı ??

pardon iktidara yakın değildiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Her firsatta iktidarı yalayan, egolu tavirlarla ona buna gider yapan, milli macta tepki gordu diye maci birakan adamdan milli gurur falan olmaz.

Milli gurur dedigin Aziz Sancar'dir.

çok doğru yorum ayriyetten arda adam değildir
  • "Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar." sözünün bir başka versiyonu sanırım
  • Evet diyor diye saldırın bakalım

• Arda Turan'ın şuana kadar gördüğüm tek iyi olayı geçen gün Akdeniz anemili evladı olan bir annenin yardım sesine Instagram dan cevap vermesi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anton Maupassant

Evet diyor diye saldırın bakalım

ne alakası var. benim dedemde evet diyor ben dedeme saldırmıyorum ne saçma bi yorum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercogturk

quote:

Orijinalden alıntı: instance

Öyle ya da böyle bi dünya devinde oynayan tek fulybolcumuz o yüzden kimse konuşmasın

nuri hamit rüştü reçber sürsürü bağlarspordamı oynadı ??

pardon iktidara yakın değildiler

Şu andan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Arda Turan'ın şuana kadar gördüğüm tek iyi olayı geçen gün Akdeniz anemili evladı olan bir annenin yardım sesine Instagram dan cevap vermesi oldu.

şovmen bunler hocam şovmennnnnnn sağ elin uzattığını sol el görmeyecek bukadar. vatandaşı tehtid etmesini biliyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.