Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Dos Santos, takım arkadaşı Cristian Baroni'nin Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde çok iyi bir oyun sergilediğini ifade ederek, "Arda, Cristian'ın yanından bile geçemedi" dedi.
Brezilya'nın Globoesporte Gazetesi'ne derbiyi yorumlayan Dos Santos, maçtan önceki ısınma çalışmaları esnasında yaşanan kavgayı şöyle değerlendirdi:
"Her şey Galatasaray taraftarların oyunculara 'yumruk havaya' çağrısıyla başladı. Bu, Türkiye'de her maç olan, olağan bir olay. Ama statta hava çok gergindi. Bu arada Arda, Cristian'ın ayağına basınca Cristian sinirlendi. Sonra ikisi de birbirlerini itmeye başladı. Eğer zamanında müdahale edilmeseydi olaylar çok büyüyebilir ve Fenerbahçe'nin 3-1'lik zaferine gölge düşebilirdi. Neyse ki olayı yatıştırdılar ve sonra her şey yoluna girdi."
Maçta Cristian'ın 90 dakika boyunca çok istekli ve iyi oynadığını da vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Cristian, Corinthians - Palmeiras derbisinden bile iyi oynadı. Ama Arda ortalıkta görünmemekle birlikte, Cristian'ın yanından bile geçemedi" dedi. 28.10.2009 Kaynak : DHA
Haklı adam. Christian yoksa yaparmıydı öyle şey? Maçtaki görüntüler fake zaten. Orjinal görüntülerde Arda ayağına basmak şöyle dursun Hulk'a dönüşüp ezdi garibim Christian'ı. Allah sakladı çocuğu, ayağı kırılıyordu az kalsın. Geçmiş olsun sevgili Christian.
Cristianın Maldonadodan hiçbir farkı yok.O gün fenerin en kötü isimlerinden biriydi.Çok düz bir oyuncu.Arda da kötü oynadı ama oyundan çıkmamalıydı.Elano çıksaydı çok daha iyi olurdu...
quote:
Orijinalden alıntı: Lightandwithlove
Cristianın Maldonadodan hiçbir farkı yok.O gün fenerin en kötü isimlerinden biriydi.Çok düz bir oyuncu.Arda da kötü oynadı ama oyundan çıkmamalıydı.Elano çıksaydı çok daha iyi olurdu...
Maldonado Türkiye'nin değerini bilmediği bir pırlantaydı. Onun futbol mantalitesini, oyun fizibilitesini ve krampon bağlamabilitesini anlayacak kapasitede bir oyuncu ve kurum anlayışı yoktu Türkiye şartlarında. Adını duydum, hüzünlendim yine ülkemin kaybettiği değerler adına. Bir şarkı konuyor dudaklarıma ansızın: Mendilin varsa ver ağlayacağım, senden bir hatıra saklayacağım.
quote:
Cristianın Maldonadodan hiçbir farkı yok.O gün fenerin en kötü isimlerinden biriydi.
Tamam.
quote:
.gif].gif].gif]
SS alın.
quote:
Orijinalden alıntı: De-Niro
quote:
Maldonado Türkiye'nin değerini bilmediği bir pırlantaydı. Onun futbol mantalitesini, oyun fizibilitesini ve krampon bağlamabilitesini anlayacak kapasitede bir oyuncu ve kurum anlayışı yoktu Türkiye şartlarında. Adını duydum, hüzünlendim yine ülkemin kaybettiği değerler adına. Bir şarkı konuyor dudaklarıma ansızın: Mendilin varsa ver ağlayacağım, senden bir hatıra saklayacağım.
Maldonado'nun kıymetini biz bilemedik, duramadık arkasında, yem ettik gamsızlara vicdansızlara. Ama ders aldık, gözyaşımızın her damlasını tecrübe olarak içimize akıttık. O yüzden öteki tarafın oğlanına, Turkish Maldonado'ya tüm benliğimizle sahip çıktık. Harbi Sarbi dedik, bağrımıza bastık, birini yem ettik ötekini yedirmeyiz dedik, sevdik sevdirdik. Dışarıda vursa gol diye ayağa kalktık, tribünlerin üzerinden dışarıda yollasa topu "direği sıyırdı dedik".
Sizin yapamadığınızı biz yaptık De Niro. Tarihin tozlu raflarında değil, Mecidiyeköy'de heykellerde yaşasın diye uğraştık. Haydi durma ey Galatasaray'lı, bu değerin yok olmasına müsade etme.
Sabri bizim çıkartamadığım bor madenlerimizin dışavurumudur. Yıllar yılı kaybettiğimiz özümüzün, yıkılan yuvalarımızın isyanıdır. Sabri'siz bir Türkiye, tüpsüz bir dalgıç gibidir. Sabri'nin olmadığı yerde futbolcuya Fernando Torres derler.
quote:
hayatımda gordugum en sacma yorum.derby deki en hırslı en iyi oyuncuydu.macıda onun sayesinde kazandık bence.
quote:
inamoto ,saydio ,mehmet topaldan iydir en azından baroni
Ayağına bastıya geçti yanından :)
Cristian, Arda benim ayağıma bastı demedi. Ayağıma basabilirdi bu yüzden ittim dedi ki bence haklı.
quote:
Orijinalden alıntı: fuzbing
Cristian, Arda benim ayağıma bastı demedi. Ayağıma basabilirdi bu yüzden ittim dedi ki bence haklı.
Bu kadar kıvırma olamaz. Ayağıma bastı bende refleks olarak ittim dedi. Stadyumda tekrar gösterdiler ayağına filan basmamış.. Olayları kıvırıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayı bırakın artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Bu kadar kıvırma olamaz. Ayağıma bastı bende refleks olarak ittim dedi. Stadyumda tekrar gösterdiler ayağına filan basmamış.. Olayları kıvırıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayı bırakın artık.
ok
quote:
Orijinalden alıntı: Robe dé Chambre
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
ok
Ne oldu bir şey yazamadın mı?
Christian ın itme hareketi centilmence değildi, ardanın da tepkisi normal değildi.
quote:
yok artık.
quote:
Bu arkadaşı dışarı alın
quote: