Şimdi Ara

Archive 81 (2022) | Netflix | James Wan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflixyoutube
    As a video archivist investigates the secrets behind a mysterious fire, he becomes convinced he can save a young woman from the terrifying fate she met 25 years ago. A new supernatural thriller comes to Netflix on January 14th. Rewind to reveal the truth. Watch Archive 81, only on Netflix: https://www.netflix.com/title/80232738 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with 214 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any Internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. Archive 81 | Official Trailer | Netflix https://youtube.com/Netflix An archivist takes a job restoring damaged videotapes and gets pulled into the vortex of a mystery involving the missing director and a demonic cult.
    https://www.youtube.com/watch?v=ibxKEqxARkE&ab_channel=Netflix
    ımdb
    Archive 81 (TV Series 2022– ) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt13365348/


    Archive 81, 1994'te hasar görmüş video kaset koleksiyonunu restore etme işine giren arşivci Dan Turner'ı (Mamoudou Athie) takip ediyor. Visser apartmanındaki tehlikeli bir tarikat hakkındaki soruşturmasına başlıyor. Sezon, bu iki zaman çizelgesinde ilerledikçe, Dan kendini yavaş yavaş Melody'ye ne olduğunu ortaya çıkarmaya takıntılı halde bulur. İki karakter gizemli bir bağlantı kurduğunda, Dan onu 25 yıl önce karşılaştığı korkunç sondan kurtarabileceğine ikna olur. 

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Dün başladım ve bitirdim. 8 bölüm ortalama 50dk'dan oluşan bir dizi.


    benim gibi gizem, tarikat, ayin, okült temalarını seven varsa kaçırmasın. bazı kısımlar biraz havada, sağlam bir zemine oturmamış ama bu türde çok yapım gelmediği için ben göz ardı ettim.

  • Başlasam mı karar veremediğim dizidir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can Sungur ve Yakın Evrenyoutube
    Netflix'te aniden kucağımıza düşen ARCHIVE 81 normalde tek bir dizinin bir bölümde işlediği her şeyi aynı anda yapmasıyla tam bir kaliteli çerez olmuş. --- Ana iletişim kanalımız budur! http://t.me/csnaber Elceğizimle güncellediğim telegram mesaj kanalım. Yayına girerken, şuraya buraya giderken buradan doğrudan size mesaj atıyorum ki bir şeyler kaçırmayın diye. Kanalı KATIL diyerek aylık bütçe ile desteklemek isterseniz: https://www.youtube.com/channel/UC6q0eGHt5euC8aYLDjhaHpA/join Kanalda çoğu içerik playlistler halinde, bilhassa arşivlar. Can Sungur ve Yakın Evren kanalının bütün playlistlerini burada bulabilirsiniz: https://www.youtube.com/c/CanSungurveYak%C4%B1nEvren/playlists?view=1&sort=lad&flow=grid Oyun canlı yayınları Facebook'ta oluyor: http://fb.gg/csnaber Yakın Evren subreddit'i var, arada bakıyoruz: https://reddit.com/r/veYakinEvren/
    https://www.youtube.com/watch?v=6YtWzJImUcg
  • Dün gece keşfettim son 2 bölüm kaldı çok iyi diziymiş gerçekten.

  • Valla bayıldım. Özellikle introdaki ilk müzik efsane. Dizi de çok iyi çıktı. 2. Sezonu beklemeye geçtim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İzledim, bitirdim, tavsiye ederim. Aşırı gergin ve korku unsurları yok, gizem ayarında.

  • eh işte. 6/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşide otuz sayfa entry girilmiş ben bunu nasıl gözden kaçırmışım hayret. Bu türün iyisi ender bulunur. Atıverdim iniyor.

  • Güzel dizi karanlıkta iyi gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım izliyormuş.3 bölüm hazırladım izleyince yorumlayacağım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 bölüm yerine 5-6 bölüm olsa daha iyimiş artık 8 bölüm yapalım diye çok doldurmuslar. 6.5 / 10 veririrm.

  • Dün akşam başladım 4 bölüm izlemişim. Şimdilik çok iyi gidiyor.

  • Üç bölüm bakındım da açmadı. Karakterlerin hiçbiri bağ kurdurmuyor. Zenci kızdan irrite oldum. 18 yaşındakı kıza 13-14 yaş rolü oynatıyorsun. Başroldeki kızın motivasyonu da sıktı artık bu tür yapımlarda. Başına iş açana kadar kurcala bakalım. Gerçi diğer türlü hikaye ilerlemez. 


    Hill House o kadar iyi bir diziydi ki ister istemez onunla kıyaslıyorum ve korku gerilim türünde son dönem izlediğim dizilerin tamamı onunla kıyaslayınca ağır patates.

  • 2 günde bitirdim. Genel olarak beğendim diyebilirim. Zaten dizinin öyle bir yapımcı kadrosu var ki kötü bir iş çıkması pek mümkün değil. Özellikle hiç durmayan gerilim müzikleri insanı baya geriyor. James Wan ben buradayım demiş resmen.

    İlk 3 bölüm biraz durağandı. 4.bölümden sonra açılmaya başladı. Özellikle 4.bölümün son sahnesi baya etkileyiciydi. Gece 3'te izlediğim için daha da gerdi. Ara sıra tempo düşse de diğer bölümler de güzeldi. Son 2 bölümdeki gerilim düzeyini de beğendim. Fakat diyalogları biraz azaltıp toplam 6 bölümde bıraksalarmış daha iyi olurmuş sanki.

    Dark ve Stranger Things'i seven bu diziyi de sever bence. Onlar kadar iyi olmasa da kendisini izlettiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bitti de kurtuldum. Dizinin ederi kırk dakikadan altı bölümmüş, uzattıkça uzatmışlar. Channel Zero vardı bunun gibi creepypastalardan esinlenen. Adamlar mis gibi anlatıyordu hikayeyi sündürmeden. İzlemeyin bence. Bu tür yapımları sevenler için bile ağır çöp. Açın Hereditary izleyin.

  • İlk 5 bölümü izledim.Aslında ilk bölümde bile sarmadıda.Şu retro havası ve video kaset sevgim yüzünden devam ettim.Ortada kayda değer bir gizem ve gerilim yok.Temposu çok ağır.

    Bana göre vasat bir yapım,tavsiye etmem.Ama ortalama izleyici kitlesinden sevenler çıkabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 9 Şubat 2022; 5:25:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 bölümde sıkmadan biterdi. 8 bölüm ağır işleyiş.

    Başrol oyuncusu kadın tam evlenilecek insan. Masum ve meraklı. Yüzü çok şeker.

    Puanım 10/7.4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edildi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    isabet olmus

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.