Şimdi Ara

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
19
Favori
16.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • internetten beyaz eşya alışverişinin sorunlarını anlatırsanız çok memnunuz yakında beyaz eşya alacak arkadaşlar olarak.
  • Merhaba ankastre set alacagım paro kampanyası detayını needen bulanilirim.kurulum dahada gec olamazmı biede altus markası sizin alt grubunuzaı ait..
  • Arçelik davlumbaz tavsiye edin sebebiyle lütfen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik kendi sitesi üzerinden beyaz eşya satışına başlamadan önce onlarca Arçelik satan internet sitesi vardı, hepsi bayii olduğu için (alıp sattığı için) kendi illerine sattıklarına ihtimam gösterirken, internetten sattıklarına deposunda kalmış eski seri ürünleri, tüketiciden geri dönmüş, hafif hasarlı, çizik ürünleri Arçelik değişim prosedür'ü ile uğraşmamak için gönderdiler, sonuçta Arçelik yüzlerce tüketici şikayeti ile karşılaştı, ekstra masraf yaptı, tüketiciye gidip hasarlı-arızalı ürünü almak depoya geri getirmek vs. için büyük zarara girdi, daha sonra bu siteleri tek tek kapattırdı, kendi internet satışına başladıktan sonra bayiiler birer birer tekrar açtı bu siteleri. Her üründe hasarlı-kırık çıkabilir ama internetten alınan ürünlerde bu oran 2-3 katı olduğuna emin olabilirsiniz. Üstelik söz konusu olan büyük bir beyaz eşya ise ülkenin bilmem neresindeki bayii ile telefonda kavga etmek yerine en yakın bayii ile muhatap olmak arasında büyük fark var inanın. Tabi Küçük ev aletleri vs. için söylemiyorum bunu. 100 TL kar edeceğim diye sinir sahibi olmaya gerek yok.Üstelik ülkenin her köşesinde Arçelik-Beko onlar yoksa Bosch-Siemens bayii varken.




  • husock H kullanıcısına yanıt
    Ankastre set fırsatı ile ilgili Arçelik tarafından gönderilen sirküler'i 9. madde'ye yazdım zaten, ayrıca istediğiniz detay nedir? Kurulum için tarih Arçelik tarafından belirlenmiş durumda bu sebeple bayii'lerin bunu değiştirme hakkı bulunmuyor.(Arçelik bayiilere indirimli satmıyor ürünü, montaj karşılığı Arçelik bayiilere para ödüyor, yani kar edebilmesinin tek şartı sizin kurulum yaptırmanız) Altus markasını bilerek yazdım, Arçelik fabrikalarında üretilen sadece Süpermarket ve ya Teknoloji marketlere Vestel vs. markalı ucuz ürünlerle rekabet edebilmek için çıkardığı, malzeme kalitesi olarak Arçelik'ten biraz daha düşük,(profilo ayarında) bir alt markası.Profilodan farkı; Arçelik bir marka satın almadı bir marka yarattı, Profilo gibi bayii'leri yok. Avantajı; Servis hizmeti Arçelik servisleri tarafından veriliyor.
  • Konu çok güzel ve yerinde olmuş emeğiniz için teşekkürler, umarım güzel fırsatlar çıkar..
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Arçeliğin bir indirimi yok şu anda belirttiğiniz üründe. Şu üründe;https://www.arcelik.com.tr/isiticilar-sofbenler-8100-hs-sofben.html 50 TL paro indirimi var işinize yararsa. Bahsettiğiniz ürün bizim bayiimizde yok ama elinde olan bayiilere bakmanızda yarar var, belki kendi indirimlerinden yaparlar.
  • Konuyu açan arkadaşa yardımcı olmaya çalışmasından dolayı teşekkürler.



    4 sene BSH kullandıktan sonra Arçelik markasına geçtik.

    Ankastre fırın 5den fazla değişti, ocak 3.sünde düzgün çıktı. Fırının BSH dan kesinlikle daha kullanışsız ve pişirme süresinin uzunluğu evde her kullanış sonrası memnuniyetsizlik söylemlerine sebep oluyor. Ocağın dökümleri ısıya dayanıksız üzerindeki boya kabararak dökülüyor. Wog ocağı kullanırken limitlerini zorlamaya çalışıyoruz.



    Servis konusunda kesinlikle çok iyiler, kendilerinden kaynaklı her soruna çözüm buluyorlar, ancak garanti bitince ürünlerle baş başa kalacağımızı unutmamak gerek. Benim karşılaştığım bütün problemler üretim kaynaklıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yldrm35 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Görüşleriniz için teşekkürler, ben de Arçelik çalışanı ya da evinde tümüyle Arçelik kullanan biri değilim bu sebeple savunacak halim yok, sadece satan ve bazı ürünlerini kullanan biri olarak görüşlerimi yazıyorum, yanlış anlaşılmasın, hiç bir firmayı yada grubu kötüleme ya da tavsiye amacım yok. ankastre grubu ben kullanmıyorum annem Bosch ocak kullanıyor, Arçelik satamadım ona
    Daha 1 ay oldu, beklerin üstü leke yapmış temizlese bile geçmiyor. Ben hayatta almam ama ona göre çok kaliteliymiş Bosch ocak. Ben Setüstü Beyaz arçelik Doğalgazlı kullanıyorum,Doğalgaza geçince kendi kendime sattım. Gayet memnunuz sadece eski tüplü ocağa göre biraz sesli çalışıyor, doğalgazlı olduğu için mi yoksa Arçelik'te mi böyle bilmiyorum, Annemin ocağını inceleyeceğim yanarken benimki kadar ses yapıyor mu. Garanti bitince BSH gruba göre daha uygun fiyatlı parça bulabileceğinizi temin ederim. Ama BSH olsa bozulmazdı tamire gerek kalmazdı derseniz bir şey diyemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 5 Mart 2017; 15:39:48 >




  • ltendymion L kullanıcısına yanıt
    Ocaklarda kullanılan gözler ikisinde aynı marka olma olasılığı çok yüksek, Arçelik ve Bosch ocaklarımda aynı. (Sabaf?) İkisinde de beklerde oluşan yanık lekelerini bizim için temizlemek mümkün olmadı. Arçelik in beklerin üstünü kapatmakta kullandığı dökümlerin boyası kabarcık şeklinde çatlıyor.



    Doğalgaz ve tüp az arasında ses farkı oluşacaktır, ikisinde kullanılan gaz çıkış başlıkları (meme) farklı.



    BSH ve Arçelik ankastre ocaklarında ilk göze çarpan cam kalınlığı, emaye boyalı yada fircalanmış metallerde sac kalınlığı, düğmelerin montaj işçilik kalitesi. Arçeliklerde tamamı dik konumda montajlanmış ocağa denk gelmek benim için 1\3 ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazesya sans isidir, kullanimla da bozulur, bunun icin en onemli husus bence servis olayi, arcelik bekonun da rakibi yok, benim krriterim bu, evde bur beyaz esya bozulsa servis hizmeti gecikse aksasa evin tum isleri felc olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Bütçe nedir?
  • yldrm35 Y kullanıcısına yanıt
    Bek markalarını bilmiyorum ama dediğiniz gibi Bek başlıkları olarak Arçelik daha iyi gibi geldi bana ama tabi ileride boyalar atarsa Arçelik için de kötü diyebilirim. Ama en azından servisten yenilerini uygun fiyatla temin edebilirim, BSH grupun yedek parça fiyatlarından korkuyorum, Arçelik'te 5 lira olan düğmeyi ithal abi bu diye 20 liraya satmışlar bir müşterimize, bize şikayet ediyordu
  • Merhaba izmirdeyim ötv jampanyası ile birlikte klimalarda indirim varmı ? Fiyat yazabilir misiniz ? Bu ay almam lazım

    İyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv haric evde elektrikle calisan tum esyalar arcelik simdi de klima almayi dusunuyorum fakat arcelik klima hakkinda hic bir malumatim yok. Tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltendymion L kullanıcısına yanıt
    0-750/750-1500 fp ürün ariyorum..

    Yani fiyat artarsa illaki degecek özellikleri olmasini bekliyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum TV tavsiyen var mı? FP ürünü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Merhaba ÖTV indirimleri devam ediyor.Klimalar için, İnternet sitesindeki fiyatlar güncel ÖTV indirimli fiyatlardır. PM ile model ismi yollarsanız yapılabilecek ekstra bir indirim varsa tabii ki memnuniyetle yaparım. iletişim bilgilerimi PM ile yolluyorum size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 6 Mart 2017; 11:29:21 >
  • Arçelik klimalar LG'nin Kocaeli fabrikasında üretilmektedir. Japon (mitsubishi-daikin, toshiba vs.)klimalarından daha uygun fiyatlı fakat en az onlar kadar tasarruflu ürünler, Arçelik klima üreticisi bir firma değil, bütçe yeterliyse Japon klimalarına yönelmek (üst segment) daha iyi olur, fakat F/P oranı yüksek bir klima istiyorsanız Arçelik işinizi görür. Artık Arçeliğin tüm split klimaları Inverter yani enerji tasarrufu konusunda sıkıntınız olmaz. Servis yaygınlığı konusunda Arçelik-Beko grubu Klima olarak 1 numaradır. Özellikle sıcak yaz günlerinde klimasız kaldığınızda servisin önemini daha iyi anlarsınız. Tabi aynı oranda servisler yoğunlaşıyor o günlerde. Tamamen bütçe meselesi yani klima, bütçe yeterliyse Japon klimaları, F/P ürünü istiyorsanız Arçelik, Beko,LG klimaları. Fiyat odaklı iseniz, Samsung,Vestel-Regal-Midea vs. bakabilirsiniz, satışları daha az olduğu için en çabuk onların servisi gelecektir çok sıcak yaz günlerinde.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.