Şimdi Ara

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
19
Favori
16.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dokuman4444 D kullanıcısına yanıt
    Kaç ekran düşünüyorsunuz? Full-HD, UltraHD, İnterneti olsun mu, olmasın mı? Şu anda 40" ve üzeritüm arçelik TV'lerde Paro indirimleri var, yani geçen aylara göre (Ocak-Şubat) daha uygun fiyatlı ürünlerin hepsi.
  • 1. kampanyanın fiyatı nedir?
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Davlumbazda özellikten çok çekim gücüne ve diğer ankastrelerle uyumuna ve tipine bakılır (Yatık davlumbaz,klasik davlumbaz,T tipi vs.), bütçeyide bu sebeple sordum, bütçe ne kadar artarsa görüntüsü o kadar modern bir hal alır, çekim gücü artar,ses seviyesi düşer.Tavsiyeye gelince; Bütçe yeterliyse Arçeliğin süper silence modeline bakmanı tavsiye ederim.Model adı; P 30 SEAI fiyat 1452 TL Tavsiye edilen satış fiyatı, tabi bayiiye göre indirimler alabilirsin. Uygun fiyatlı yüksek çekim güçlü INOX P 23 YIhttps://www.arcelik.com.tr/ankastre-duvar-tipi-davlumbaz-60-cm-p-23-yi-davlumbaz.html tavsiye ederim.Görüntüsü iyi olsun yatık olsun dersen p 13 yebhttps://www.arcelik.com.tr/ankastre-duvar-tipi-davlumbaz-60-cm-p-13-yeb-davlumbaz.html veya ankastrelerinle uyumuna bağlı olarak siyahı;https://www.arcelik.com.tr/ankastre-duvar-tipi-davlumbaz-60-cm-p-12-yes-davlumbaz.html olabilir.




  • balomer kullanıcısına yanıt
    Belirtilen özelliklerde (500 LT üzeri buzdolabı+8 kg ve üzeri Çamaşır makinesi+3 program ve üzeri Bulaşık makinesi) seçtiğiniz indirimli ürünler üzerinden -650 TL ekstra indirim yada ücretsiz 2772 KTİ Kurutma ya da 8314/DG Solo turbo fırın. En hesaplı set:5500 NM Buzdolabı: 1989 tl + 8103 Y Çamaşır: 1419 tl + 6233 Bulaşık mak. : 849 TL toplam: 4257 TL - 650 TL = 3607 TL'dir. Yada 4257 Tl öder kurutma ya da Solo fırını ücretsiz alırsınız. Solo fırın satış fiyatı:749 TL Kurutma makinesi satış fiyatı:919 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 6 Mart 2017; 11:22:2 >
  • Merhaba

    Ben 7103 Y satın almak istedim ...

    Ürünün fiyatı arcelik resmi sayfasında 1289 TL den 1149 TL ye düşmüş olarak görünüyor.
    Geçen gün fiyat sordum bizim buradaki bayiye 1059 TL dedi.


    Bu 7 kg için barkod bayisi demişsin ya nasıl anlayacağız barkod bayisi olduğunu o nedemek ?

    İnternette bir site bayi olduğunu söylüyor 899 TL o barkod bayisi mi ki ucuz satıyor ?


    Bizim bayiye yalvardım nakit olsa 1000 TL veririm dio internetteki 899TL ye taksit yapıyor.

    Ürünün normal liste fiyatı 1289 TL

    Taksitle alabileceğim fiyat : 899 TL ye kadar bulabiliyorum.


    390 TL fiyat farkı var.

    899 TL ye satan adam bayi olduğunu servisin kuracağını söylüyor bir sorun olursa tüketici hakları gereği iade edebileceğimi belirtiyor.

    neredeyse 400 TL fark var çağrı merkezini aradım satan yerin bayi olduğunu teyit ettim.

    Sen bayide çalışıyorsun 899 TL kargo dahil sizi kurtarıyor mu bu adamlar ürünü başka yerden siz başka yerden mi alıyorsunuz Arçelikte sistem nasıl ?

    Bizim yıllardır aldığımız adam yeminler ediyor %10 kar marjımız var onu düşüyorum sana diyor. 1059 TL nakit alınca %10 düşsek 954 TL yapar.
    Esnaf kazansın yanımızdaki kazansın diyoruz yıllardır adam bizi kazıklamış mı ? ''Bana bukadar yemin ediyorsun hacı amca Arçelik seni kazıklıyormu ozaman senin söylediğine göre 954TL ye alıyorsun adamlar 899 TL ye satıyor bırak arçeliği onlardan al'' diyorum kızıyor napsın ? Hacı amca barkod kullanıyormuş o indiriminde dahil olduğunu söyledi barkod müşteriyle ilgili değil dedi ama annamadım..
    Buraya bizi aydınlatmak için gelmiş yazıyorsun bu işin içindesin beni aydınlatır mısın ? Gerekirse PM at .




  • maseratti M kullanıcısına yanıt
    1-Barkod bayii'si demek Arçeliğin ortak barkod sistemine dahil olan bayii demek son kullanıcı ile ilgisi yok dediği gibi bu kampanyayı yapabiliyorsa barkod bayiisidir.
    2-İnternet fiyatları elbette düşük olacaktır. ürün 2-3 yıl önce alınmış olabilir o zaman alındığı için maliyeti ucuz olabilir. elinde kalan hafif hasarlı,çizik ürün olabilir, Arçelik tarafından bir parçası değişip yeniden bayii'ye geri gönderilmiş olabilir yani teknoloji meraklıların deyimiyle (refurbished) ürün olabilir, olabilir de olabilir yani, eğer güveniyorsanız alın tabii ki, ama riskleri her zaman vardır beyaz eşya almanın, internette bu oran 2-3 katına çıkıyor, ve uğraşması da cabası, ucuz olsun uğraşırım değiştirmesi vs. ile diyorsanız alın tabii ki.
    3- Şu anda Arçeliğin bayiilere sattığı fiyat 1015 TL 80 tl bayii'ye paro indirimi desteği veriyor. 935 tl bayiye maliyeti. 1000 TL nakit ile %10 kazanç bayii'nin minumum kar oranıdır. Çoğu bayii için geçerli bir fiyattır bu.Bayiiler bulundukları il ve çevresine ücretsiz olarak gönderirler ürünleri, ekstra bir il olursa çamaşır makinesi için 50 Tl civarı kargo öderler. Eskiden aldığı stoğu eritmek için özel fiyat yapan bayii'lerde çıkabilir, tabi bu durum maksimum fiyatı (elden taksit yapan bayii için peşin fiyatına 1+2 taksit ya da kredi kartı ile taksitli 1049 TL ) etkilemez. Tavsiyem civardaki Beko ya da Arçelik bayiilerini dolaşman, uygun fiyat veren de çıkabilir ama tabi o oranda madde 2 deki riskler artar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 6 Mart 2017; 12:7:19 >




  • 4 lü siyah cam paketteki tam ankastre 9460 FCS nasıldır ? A+ olduğu yazıyor ancak arçelik bulaşık makineleri iyi mi bilemiyorum.Bunun dışında wok ocaklı ve 9784 ZCI lı fırın olan star siyah paket güzel görünüyor ancak biraz pahalı. Acaba bu fırın diğerlerine göre çok mu üstündür? Tüm ürünleri tek markadan almak daha avantajlı olduğundan birini bir yerden digerini başka yerden almak kolay olmuyor. Siemens de de benzer ürünler ancak tabi daha pahalı veya daha kısılmış şekilde satıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    9460 FCS 6 Programlı içten ayarlamalı çok şık bir tezgahaltı bulaşık makinesi, şu anda oturduğum sandalyenin arkasında duruyor müthiş güzel görünüyor, tabi kullanmadım ama diğer arçelik bulaşık makinelerinden farklı olduğunu sanmıyorum. A+ bulaşık makineleri için standart değerdir. A++ ve A+++ ile bariz fark yok. A++ ve A+++ olanlarda son durulama suyunu özel bir filtreden geçirerek tekrar kullanıyor bu şekilde su tasarrufu yapıyor ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum, uzmanlar uzun programda yıkayın, yüksek sıcaklıklarda yıkayın bulaşıklarınızı hijyen açısından diyor.
    Ankastre seti ayrı ayrı firmalardan almak mantıksız tabii ki renk uyumu vs. açısından bütçenize göre seçimi yapmak size kalıyor.
    9784 ZCI Arçeliğin en pahalı fırınlarından biri, ben acemi gelin fırını diyorum İçinde hazır 52 adet yemek tarifi var dijital ekrandan yemek tarifi veriyor adım adım. Ortada bir ayraç var, taktığınızda iki ayrı fırın oluyor, ayrı sıcaklıklarda iki yemeği yada böreği vs. arada 80 derece farkla pişirebiliyorsunuz.Bir fırın içinde iki fırın gibi.Ben 9679 SBTI modelini tavsiye ederim illa yemek menülü olsun derseniz, biraz daha uygundur fiyatı. Öyle bir set yok ama kendin oluştur indirimi ile tek tek alırsanız da Arçelik tek fiyatları üzerinden toplama %10 indirim yapıyor.
    Siemens'de kaliteli ürünler yapıyor ama Arçelik'ten daha pahalı genelde dediğiniz gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 6 Mart 2017; 13:15:29 >




  • Oncelikle konu icin yardimin icin cok saolasin bende izmirde oturuyorum bikac bayiyi aradim 49 yada 55 inc tv almak istiyorum va panel 4k ozelliklerde grundig vlx8586 modeli yada arcelik yada bekonun indirimde va panel modeli varmi bayide calisanlarin panel hakkinda pek bilgisi bulunmadigindan fazla yardimci olamadilar sen olursan cok memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferruh91 F kullanıcısına yanıt
    4k yeni HDR panellerin hepsi LG paneller eskileri bende bilmiyorum ama Samsung, Lg karışıktı ama VA olup olmadığını bende bilmiyorum panel ile ilgili ayrıntı vermiyor Arçelik. Biz Grundig fazla satmıyoruz ama Arçelik ile aynı üretim olduğundan çok fark yoktur diye biliyorum, ufak tefek dış kasa renk farkları oluyor sadece. Grundig vlx8586 eski bir model yerine artık HDR panelli ürünler çıktı o sebeple Arçelikte de stok yok (getirtemiyoruz). Elinde bulunan bayi bulursan kaçırma fiyatı çok iyi. yenileri biraz tuzlu ;https://www.arcelik.com.tr/televizyonlar-ultima-serisi-a55l-9672-5b-tv.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 6 Mart 2017; 16:36:42 >




  • 9143YCM modelini taksitli şekilde 1450 TL'ye aldım. Tam olarak Mart 2015. 7 yıl garantiyle birlikte üstelik.
    Kur o dönemde bu kadar yüksekte değildi, hatta %25 fark vardı ama şimdiki fiyat biraz mantıksız geldi şahsen bana.
    Arçelik bayinden alındı bu arada. İnternetten falan değil.
  • Ben de eşimin ısrarları nedeniyle beyaz eşya araştırmasına girdim buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinesi üçlüsü alacağım acil olan çamaşır diğerlerini de birlikte değiştirelim dedik, çeyiz kampanyası iyi gibi ama sizin tavsiyeniz ne olur 5bin lira civarı bütçe...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmirde oturuyorum süpürge makinesi ihtiyacımız var. Makineleriniz nasıl, fiyatları nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ltendymion

    Davlumbazda özellikten çok çekim gücüne ve diğer ankastrelerle uyumuna ve tipine bakılır (Yatık davlumbaz,klasik davlumbaz,T tipi vs.), bütçeyide bu sebeple sordum, bütçe ne kadar artarsa görüntüsü o kadar modern bir hal alır, çekim gücü artar,ses seviyesi düşer.Tavsiyeye gelince; Bütçe yeterliyse Arçeliğin süper silence modeline bakmanı tavsiye ederim.Model adı; P 30 SEAI fiyat 1452 TL Tavsiye edilen satış fiyatı, tabi bayiiye göre indirimler alabilirsin. Uygun fiyatlı yüksek çekim güçlü INOX P 23 YIhttps://www.arcelik.com.tr/ankastre-duvar-tipi-davlumbaz-60-cm-p-23-yi-davlumbaz.html tavsiye ederim.Görüntüsü iyi olsun yatık olsun dersen p 13 yebhttps://www.arcelik.com.tr/ankastre-duvar-tipi-davlumbaz-60-cm-p-13-yeb-davlumbaz.html veya ankastrelerinle uyumuna bağlı olarak siyahı;https://www.arcelik.com.tr/ankastre-duvar-tipi-davlumbaz-60-cm-p-12-yes-davlumbaz.html olabilir.

    Bu modeli aldık hocam biz, çekim gücünden hiç memnun değiliz.

    Filtreyle kullanıyoruz belki oyüzdendir bilemiyorum ama etkisi yok desek yeridir. Modern şık bir görüntü verirken havayı çekeceği yerler gerçekten çok az.

    Keşke cihaz çalıştığı sırada camların arasındaki mesafeyi açılıp kapandaydı.

    Edit; modeli yazmamışım p12 model olanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Ley del Diamante -- 6 Mart 2017; 20:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    Iste ben de tam da anlattiginiz sikayetleri duyuyorum görüntü cafcafli ama islevi zayif...Servis avantaji sebebiyle herseyi arçelik almistim ama bu bacasiz davlumbaz olayini çözemedim baska markalarda daha özellikli modeller var arcelik bu konuda zayif kaldi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drmelihx

    Iste ben de tam da anlattiginiz sikayetleri duyuyorum görüntü cafcafli ama islevi zayif...Servis avantaji sebebiyle herseyi arçelik almistim ama bu bacasiz davlumbaz olayini çözemedim baska markalarda daha özellikli modeller var arcelik bu konuda zayif kaldi...

    valla hocam bizde eski arçelik ürünlerin bizde bıraktığı intiba sebebiyle aldık. Mesela buz dolabımız A sınıfı bir dolap, arçelik ve 10 yıldan fazla oldu alalı. İlk gündeki gibi halen sağlam.



    Bir de siyah şık birşey istiyorduk, bosch vardı birde baktığımız şube tanıdık olduğu için gidip arçelikten ocakla birlikte aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ltendymion

    4k yeni HDR panellerin hepsi LG paneller eskileri bende bilmiyorum ama Samsung, Lg karışıktı ama VA olup olmadığını bende bilmiyorum panel ile ilgili ayrıntı vermiyor Arçelik. Biz Grundig fazla satmıyoruz ama Arçelik ile aynı üretim olduğundan çok fark yoktur diye biliyorum, ufak tefek dış kasa renk farkları oluyor sadece. Grundig vlx8586 eski bir model yerine artık HDR panelli ürünler çıktı o sebeple Arçelikte de stok yok (getirtemiyoruz). Elinde bulunan bayi bulursan kaçırma fiyatı çok iyi. yenileri biraz tuzlu ;https://www.arcelik.com.tr/televizyonlar-ultima-serisi-a55l-9672-5b-tv.html

    Servisi yada musteri hizmetlerini arasam bilgi alamazmiyim hocam bide bu onerdigin tvnin fiyatini bayiye gittigimde biraz daha dusmezmi son indirimli fiyatimi netteki fiyatlar hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferruh91 -- 7 Mart 2017; 6:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bütün beyaz eşyalarımı bosch aldım. Özellikle ithal olanları aradım buldum. Gayet memnunum. Annemlerde bosch vardı, yıllar geçtiği için yenileyelim dediler. Fiyat olarak uygun olduğu için arçelik aldılar hepsini. Suan imkan olsa hepsini kaldırır atar annem. Hiçbirinden memnun değil.Set üstü ocak için ilk hafta 3 kere servis geldi mesela. Bulaşık makinası değişti vs vs..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Süper Çeyiz kampanyası şu anda biçilmiş kaftan sizin için, ama 650 tl indirimi her bayii yapmayabilir, sonuçta ürün hediye etmek stok eritme açısından da mantıklı. Beyaz tavsiyemi daha önce vermiştim. (5507 NE + 8103 YP + 6233) İnox derseniz (2498 CNIY A++ ya da yeri geniş ise 2580 CEI + 8103 YP ya da 8103 YPS + 6343 I ) Beyaz takım: 4477-650=3827 Tl'ye gelir. İnox takım: 5567-650=4917 TL yada 2580 CEI ile alırsanız : 5717-650=5067 TL olur.8103 YPS Gri çamaşır makinesi alırsanız fiyatlar 50 TL artar. Sizin bütçeye yakın bir miktar çıkar.Nakit alırsanız bayii genede nakit indirimi yapar.
  • ferruh91 F kullanıcısına yanıt
    İkisininde bildiğini zannetmiyorum. Belki Call center'ı arayıp mühendis vs. ye iletilmek üzere soru sorarsan cevap alabilirsin. Fabrikanın yaptığını tasarlayan mühendis hariç fabrikada çalışan işçinin dahi bildiğini sanmıyorum. Tv grubunda kar oranı çok çok düşük tahmin dahi edemezsin. denemekte yarar var tabi ama Paro indirimli günlerdeyiz internet sitesinde de son fiyat yazılmış, daha da düşme olması mucize gibi bir şey, ya ellerinde çakılı stok olacak, ya teşhir ürünü olacak ki %90 teşhirdir ama söylemezler.Bence hiç boşa ucuzunu arama, TV gibi sürekli yenilenen bir teknolojinin 3-5 kuruş ucuza alacağım diye teşhir ya da çakılı stok (2-3 yıldır depoda çürümüş) olmasını istemezsin. Mümkünse en çok satan ürünü sor satıcıya, o ürün en çok depoda olan üründür genelde. Dürüst satıcıya rast gelirsen depoda kalan stok adedini bile söyler sana.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.