Şimdi Ara

ARC Raiders | PC | ANA KONU (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
801
Cevap
47
Favori
23.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vereyim hocam ayıpsın. Akşama embark ID atayım eklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben pro bir oyuncu değilim mesela tehdit olarak görüyorum arcları şöyle ki, eğer ücretsiz mühimmat ile girdiysem o zaman bi tırsıyorum ama kendi loadoutım ile girersem o zaman korkmuyorum fakat bu seferde oyuncular tehdit oluşturuyor ya biri öldürüp eşyalarıma çökerse diye. Gerçi heyecanı orada başlıyor oyunun dediğine kısmen katılıyorum Pvp olayını kaldırmaları saçma olur, ben birine saldırdıysam bir sonraki seferde beni pvp oyuncularıyla eşleştirmeli. Yok ben arcları öldürüyüm legendary lootları bulup toplayım görev yapıyım diyenlerde ayrı takılmalı.

Bende eklesem sizi olur mu?

Eyvallah hocam, belki bu akşam olmaz zira hastayım ama yarın biraz daha iyi olursam o zaman oynayalım.

Genelde öyle oluyor zaten. 100 tane solo maça çıktım belki 4 5 tane adam beni öldürmüştür. Zira ben de level yükseltmeye iyi silah blueprinti bulmaya çıktığım için diğer oyuncularla isim olmuyor. 20 levele geldim. 75 olursam ve silah blueprintlerini güzel ekipmanlarim olursa ben de full pvp girerim tabi. Düşük level oyuncunun pvp de şansı yok. Ferro ve kettle ile, light shield Ile oynuyoruz. Yüksel level adam geliyor heavy shield ve anvil Ile giriyor yani 😁

%100 katılıyorum sana. Bende şuan 27 levelim. Blueprint olayını çok önemsemiyordum bundan sonra bende ona odaklanacağım. Bu arada geçmiş olsun. Birlikte oynamak dileğiyle :)

Eyvallah hocam, inşallah :)

• Embark, Arc Raiders'in resmi olarak 12milyon satisi gectigini duyurdu ek olarak bu sebeple bizlere hediye hazirlamis. Bugun Turkiye saati ile 13:00 dan sonra girip mailden alabilirsiniz. Hediye: Altin Cekic (melee kozmetigi)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • @cemre92 @Dark matter Teşekkürler gönül rahatlığıyla satın alabilirim o zaman :)

• İndirimde epicden 1300 TL ye almıştım. Normalde FPS pvp oyunlarını fazla sevmem ama bu oyun gerçekten sardı. Optimizasyonu çok iyi bir kere 4060'lı dizüstü bilgisayarda oynuyorum kare oluşturma kapalı DLSS kalite modunda 1080p ortalama 110-120fps alıyorum.

ARC Raiders | PC | ANA KONU
    Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • bu nasil bir guncelleme arkadas. 19 gblik guncelleme mi olur ARC Raiders | PC | ANA KONU 

• 14 Ocak saat 01:59'a kadar oyuna en az 1 kez giriş yapanlara görseldeki Pickaxe veriliyor

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • cemre92 kullanıcısına yanıt

Microsoft storedan almak pişmanlıktır.Steama 1.4,Epice 2.3 gb geldi.

• Aile sayesinde oyunu deneme fırsatım oldu. Govel dolu. Kimseye ateş ettiğim yok. Görevleri tamamlayıp itemler almaya çalışıyorum. Şak diye indiriyorlar. Feci kötü matchmaking. 2 kere denk geldim iyi kişilere. Queen event varken biri yere düşmüştü kaldırdım. İtem verdi. Sonrada queen'i kestiler loot ettim. Onun harici çoğu oyunda sıktılar arkadan. Üstümde bişey olsa diyeceğim tamam. Selam veriyorsun arkasını dönüp tek atıyor dandik kalkanıma ARC Raiders | PC | ANA KONU 

Güncellememi geldi? ben işteyim şuan akşam biraz gecikeceğim Cemre kardeşim :)

aynen hocam simdi denedim, algoritmayi duzeltmek icin silahsiz girip friendly yapiyorum, duzeliyor galiba ARC Raiders | PC | ANA KONU 

Wraith Esports İndirim Kodu! ▶️🔗https://wraithesports.com/mirliva adresinden yapacağınız tüm alışverişlerinize özel "mirliva" kodu ile %3 indirim fırsatını kaçırmayın! Kick ▶️ 🔗https://kick.com/mirliva Twitter ▶️ 🔗https://www.twitter.com/mirliva7 Discord ▶️ 🔗https://discord.gg/mirliva Instagram ▶️ 🔗https://www.instagram.com/mirliva7 ➖➖➖➖➖➖➖ Selam, ben Mirliva! 20 yılı aşkın süredir FPS oyunlarının tutkunuyum ve özellikle Battlefield serisi kalbimde özel bir yere sahip. Bunun yanı sıra oyuncu ekipmanlarına da büyük bir ilgim var. Şimdiye kadar 150’den fazla mouse ve sayısız oyuncu ekipmanını test etme şansım oldu. Kanalımda hem keyifli oyun videoları hem de bir oyuncu gözüyle ekipman incelemeleri bulabilirsiniz. Hoş geldiniz, umarım burada geçirdiğiniz vakitten keyif alırsınız! Oyun sistemim ve kullandığım ekipmanlar aşağıdaki linkte mevcut: ▶️🔗https://bit.ly/mirlivaPC #arcraidersgame #arcraidersgameplay #arcraiders
    https://www.youtube.com/watch?v=L7EC5VFUoGo

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Denemek isteyen varsa güzel bilgiler var.

• Queen'den iki tane düştü. Yeni başladığım için bilmiyorum. Ne yapmalıyım ? Birde blueprint buldum. 15 levelim oyunda. En iyi nasıl değerlendirilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 15 Ocak 2026; 18:57:22 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.