|
Tamamdır hocam inşallah teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Tamamdır hocam inşallah teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çalıştırır hocam bence. 4060 yeterli bir ekran kartı ki sizinki 4060ti çok daha iyi, uçurur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 8 Ocak 2026; 1:50:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
6 bastion cell icin bastion kesmem lazim, ama tek girince hep olduruldum. birlikte girebilecegimiz kimse var mi |
|
Sorunsuz oynarsın.Oyun son zamanlarda çıkan en optimize oyunlardan biri. |
|
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MSI B450 GAMING PRO CARBON - AMD RYZEN 2700x 3.7 Ghz - MSI ARMOR 1070 Tİ - Gskill 3000mhz 4x8=32Gb - 120Gb Ssd - 2Tb Hdd - Asus Cebrberus 2 Gaming Kulaklık - Logitech Z506 5+1 ses sistemi - Game Power Gaming Klavye -Logitech Gaming Mause - 24" 144Hz Asus Gaming Monitor
|
|
Merhaba kardeşim bende yeni başladım sayılır birlikte takım olup karakterimizi kasabiliriz. |
|
|
|
Arattım ama steamde çıkmıyor ismin? |
|
|
yusuf38 |
|
|
Farklı forumlarda da görüyorum ısrarla pve mod falan diyorlar gerçekten çok ilginç Şu oyundan PVP yi daha doğrusu PVP ile loot kaybetme riskini çıkardığın an tüm oyun koca bir ÇÖPE dönüyor, çok ciddiyim ÇÖP. Arclara ölen var mı cidden? yada arcları tehdit olarak gören? oyundaki arclar bile PVP sistemine hizmet ediyor, tek başına hiç bir değerleri yok. Birisiyle çatışırken bir anda arkanda bitiyor tüm savaş stratejisi hatta kimin ölüp kalacağını bile belirleyebiliyor yada sıkarsan yerini belli ediyorsun bunlar dışında zaten hiç bir zorlukları yok. En tehlikeli görülen arcları bile 2 tane wolfpack yada 1 tane deadline ile öldürüyorsun. Şu bahsettiğim olayın bile keyfi PVP ortamında çıkıyor, ya biri arkalarsa ya tam lootlarken biri gelirse vs. Ciddi ciddi PVE isteyenlerin şu oyunu ve konseptini anladığını düşünmüyorum. Gece modunda 84 kilo ağırlıkla adım adım haritanın diğer ucuna kadar gidip loot u kaybetmeden çıkmaya çalışmanın verdiği stres ve çıktıktan sonra ki keyfin %1 ini bile veremez PVE modu. ![]() |
|
Hocam örs ve mod 3 ü alabilirim. Bende de bunlar fazla. ![]() Edit: bu arada tek oyunda 5 taslak 2 tane de silah düşürdüm. Bu karlı maplerin loot oranı cidden çok iyi hatta gece modundan da iyi diyebilirim. Uzay limanı ani soğuk etkinliği denk gelirse kontrol kulesi A6 anahtarı ile mutlaka gidin o kattan muazzam loot düşüyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 11 Ocak 2026; 22:55:15 > |
|
|
Ekledim hocam. Denk geldiğimiz bir ara alabilirim. |
|
|