Şimdi Ara

ARC Raiders | PC | ANA KONU (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
801
Cevap
47
Favori
23.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Blueprint Queen den düştü dimi bende bundan arıyorum bende yeni sayılırım bu aralar en çok istediğim şey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Reactor ile item'ın açıklamasında bulunan silahları craft edebiliyoruz. Yani sadece bu item ile değil ancak bu item craft için en önemlisi, o silahlar için. Çok yer sıkıntısı çekmiyorsanız saklayabilirsiniz ancak level'inize göre bayağı bir süre kullanabileceğinizi sanmıyorum. İsterseniz satıp elde edilen parayla yetiyorsa envanter genişletebilirsiniz. Bu ARC'ların çıkışı için spesifik saatler olduğu için ileride yine kesilebilir ve o item'ları düşürebilirsiniz

Düşen blueprint ise oyundaki en iyi blueprint'lerden. Bu Blueprint'teki eşyanın 2-3 tanesi ile büyük ARC'ları(Queen ve Matriarch hariç) neredeyse eforsuz oldukça kısa sürede kesebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 16 Ocak 2026; 11:12:6 >
    Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Legendary silahlar çok kötü, o yüzden bu queen ve matriach reactorlerin topluluktaki değeri de bayağı düşük. Para olarak kullanmak daha mantıklı, geçen adamın teki aphelios blueprint attı bana durduk yere al senin olsun dedi gitti ancak değeri olmayan bi bp legendary silah olmasına rağmen.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • @CuteElephant Blueprint'i Queen'den düşürmedim. Kardeşime bıraktım bir süreliğine. Haritada bulmuş sanırım.

@007emin Teşekkürler. 1 tanesini para için satayım bari.

Kullanmiyorsan wolf blueprintine talibim 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Bilal -- 16 Ocak 2026; 22:4:25 >

Buradan tüm etkinlik saatlerini öğrenebilirsiniz:

metaforge
    ARC Raiders Event Timers | MetaForge
    https://metaforge.app/arc-raiders/event-timers

Queen, "Harvester" olarak geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 17 Ocak 2026; 11:32:42 >
    Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Queen eventlar çok kârlı. 10 dakika kala girdim yere yatmış adamdan lootladım.ARC Raiders | PC | ANA KONU  Tek asansör kalmış gidene kadar nabız 300 ARC Raiders | PC | ANA KONU 

Dandik Stitcher ve ferro ile giriyorum genelde. Yanımada millet yatarsa diye debif alıyodum. Kendi silahlarımı attım adamınkileri takarak uzadım hemen ARC Raiders | PC | ANA KONU 

ARC Raiders | PC | ANA KONU

• 007emin 0 kullanıcısına yanıt

Kral çok teşekkür ederim

Fare fare diyor bu senin tarzında oynuyanlara deniyor sanırım zevk alıyorsan ne ala

Orijinalden alıntı: El Bilal

Fare fare diyor bu senin tarzında oynuyanlara deniyor sanırım zevk alıyorsan ne ala

Ne faresi sadece şans. 17 levelim. Gear yok bişey yok. Gear'ı yüksek kesebilen kişiler yatarsa debif ile kaldırmaya çalışıyorum. Bu ss de eleman ölüydü ben çoktan girdiğimde. Lootladık diye rat mi olduk şimdi ARC Raiders | PC | ANA KONU  Bende enayi diyeyim bari böyle ölenlere ARC Raiders | PC | ANA KONU 

• Oyun şu haliyle aşırı sığ ya, lootların daha random olması gerekiyor ve lootların farklı değerlerde olması gerekiyor bence. Öncelikle haritada high-medium loot yerleri stabil, sadece bu yerler değerli loot atmıyor olabilir ancak sürekli aynı yerlerde olması yeteri kadar monotonlaştırıyor oyunu zaten. Üzerine loot attığın odalarda hep çekmece, dolap vs olması da cabası. Bazen 6-7 dolap varsa aynı yerde bazen 3 dolap bazen 2 dolap olmalı, insanlar aynı yere aynı noktaya rush atıp duruyor.

Lootların değerleri çok tekdüz, oyunun mantığı şu şekil ilerliyor; raide gir, 5-6 dakika loot yap her mavi itemı al çık. Her girişte şu şekil kafadan 50k ile çıkıyorsun zaten, bulduğun lootun değeri aynı. Ha mavi renk abidik bulmuşsun ha mavi tier gubidik bulmuşsun ne olduğu farketmiyor ikisinin de değeri aynı para ediyor ya da aralarında 250-300 gibi komik rakam farkı oluyor sadece. Epic buluyorsun 3k para ediyor, mavi trinket 5k ediyor. Bir tanesi sırf craftta kullanılıyor diye değeri daha düşük oluyor, lootun bi güzelliği yok tarkov'da çok daha iyi bu loot olayı. Zaten bırakan kişiler loot yüzünden bırakıyor pek anlamlı gelmediği için. Bence bu oyunun gir 50k kas çık mantığından uzaklaşması lazım bi an önce. İtem fiyatları daha farklı olmalı, bazı itemlar mavi bile olsa daha nadir olmalı vs.

Wipe sisteminde 5m para olayının bitmesi gerek ki bitecekmiş zaten devler de hoş bulmamış değiştireceğiz diyorlar. Paranın bi değeri olmalı wipe için tutuyor herkes sadece, harcasan bile ''fakir'' olmuyorsun oyunda çok basit kasması ve her şey çok ucuz. En basit yeşil backpack çok ucuz, yeşil shield çok ucuz. Mavi backpack bile çok ucuz, onu geç mor survival backpack bile aşırı ucuz craftı. Shield craftları çok ucuz, ortada bi para sink yok. Bunu dengelerlerse paranın bi değeri olur daha keyifli olur en azından.

Gri silahlar ya daha pahalanmalı ya da nerflenmeli. Millet full gri silah lvl4 ile oynuyor zaten güçlüler üzerine craftlaması çok rahat, adamı öldürüyorsun gri silah, yeşil backpack çıkıyor kimse para harcamak istemiyor ucuz bile olsa, bu tabi 5m olayına bağlı umarım bi şeyler değişir bu sistem değişince.

Arclar olarak da bence beginner / mid seviye arc eklenmesi gerekiyor. Hornet, wasp gibi ara sıra rahatsız edecek arclara ihtiyaç var çeşitlilik adına. Bastion, leaper tarzı da mid seviye arclar daha iyi olur. Steamde sadece oyuncu tabanının %3ü queen öldürmüş mesela siz düşünün. Böyle büyük arclar eklemenin kimseye faydası yok.

Yanlış mıyım dediklerimde ARC Raiders | PC | ANA KONU 

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• Arkadaş kış modunu niye kaldırdılar gerçekten çok ilginç. Bence oyundaki en iyi modlardan biriydi, daha kışa yeni girdik adamlar mis gibi modu kaldırmış...

Takım halinde çok zevklidir kesin ben tek tabanca oynadığımdan sıkıldım biraz. ilk başlarda dont şut diye geziniyordum kimseye bulaşmıyordum kimse de bana bulaşmıyordu ama oyunun bi amacı tadı tuzu kalmadı. Silecektim oyunu silmeden önce herkese salça olayım öyle siliyim dedim gördüğüm adama sıkmaya başladım, şu an baya keyif alıyorum. Hele ücretsiz mühimmatla girip full giren birini indirince tertemiz loot yapıp çıkıyorum. Tek tabanca oynayanlara tavsiyem barışçıl oynamayın zevki çıkmıyor gördüğünüz anda sıkın gitsin baya keyif veriyor. Ekibi olanlar zaten nasıl oynarsa oynasın keyif zirvededir sohbet muhabbet yeter onlara.

• 1300 TL para verdim ya hayatta silmem. Hem sıkılacak bir oyun gibi değil şuan. Belki ilerde bir amaç kalmazsa olabilir ama, o zamana kadar da illa yeni güncellemelerle yeni özellikler yeni haritalar vs. eklenecektir mutlaka.

abi blueprintler bitince artik sadece pvp kalacak geriye, o zaman oyunu biraz daha oynar hesabi satarim gibime geliyor ama simdi level 43 oldu, 75 sonrasi dusunurum ARC Raiders | PC | ANA KONU ARC Raiders | PC | ANA KONU 

Hala bulamadıysanız Venator fazladan var.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.