Şimdi Ara

Aras Kargodan Abartılı Kargo Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aldığım kasa iskeleti+kart okuyucu tek kargoyla geldi (aynı yerden almıştım) adam 49.50 TL kargo ücreti istedi ben iki üçsordum neyle böyle oldu ben 15-20 tl bekliyodum dedim adam desiyle alakalı dedi bende fazla ürün almadım netten şimdiye dek. kargo fiyatlarını bilmem adam desi flan diyince aldım verdim 49.50 TLyi aptal kafam aceba bu kargo ücreti normalmi ? Bi kasa iskeleti için ? Kutunun üstünde 25 desi yazıyo biraz büyük bi kutu 48x48x28 boyutlarında ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlaşma falan yoksa Aras kargo çok yüksek fiyat çıkarıyor, normaldir yani ben telefon gönderdim yaklaşık 20 tl tuttu. En ucuzu sürat ve ptt bildiğim kadarıyla.
  • bende dün 106 tl kargo ücreti ödedim normalde hayatta vermemde..hayır işi olunca düşünmüyosun işte (ihtiyacı olan bir aileye kıyafet yolladım bayağı ağırdı ama kilo olarak)
  • Geçen sene sahibinden den 150 km mesafeden laptopa dc jack aldım kablosuyla beraber. Gelen kutunun büyüklüğü 2 kibrit kutusu kadardı. 10 liraya aldığım ürüne 10 lirada kargo parası verdim. Kötülemek gibi olmasın ama aras öpüyor.
     Aras Kargodan Abartılı Kargo Ücreti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 21 Temmuz 2015; 18:01:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.