Şimdi Ara

Sürat kargodan kredili kargo almayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 gün oldu iade yapmıyorlar, Kesinlikle uzan durun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul dan Gaziantep e gelen bir koli. sürat kargo ile geldi ve tam olarak 148 tl ödendi. kolinin içinde ise bir kaç parça eski giysi vardı. firmaya dedik ki internetten sipariş verdiğimiz bundan daha büyük olan kargoya 7 tl verdik sizce bu insafsızca değil mi? cevapları ise daha ilginç evet doğru biz de getiriyoruz o paralara ama anlaşmalı olan firmalara. normal vatandaşın anlaşması olmadığı için ise böyle oluyor dediler. bir kargo firması ile anlaşma yoksa10 - 20 kat fiyat alınarak mi yapılır. bu insafsızca davranışı kınıyorum bu tarz fırsatçılık yaparak müşteri soymayı ticari ahlaksızlık buluyorum. bu kargoyu gönderen kişi uçakla istanbuldan gelse birde burda beyran içse bu para tutmaz

https://www.facebook.com/gaziantepim/posts/10159338952235193

Sürat kargodan kredili kargo almayın Sürat kargodan kredili kargo almayın Sürat kargodan kredili kargo almayın

• Sürat Kargo pişmanlıktır...

Orijinalden alıntı: hbakar

İstanbul dan Gaziantep e gelen bir koli. sürat kargo ile geldi ve tam olarak 148 tl ödendi. kolinin içinde ise bir kaç parça eski giysi vardı. firmaya dedik ki internetten sipariş verdiğimiz bundan daha büyük olan kargoya 7 tl verdik sizce bu insafsızca değil mi? cevapları ise daha ilginç evet doğru biz de getiriyoruz o paralara ama anlaşmalı olan firmalara. normal vatandaşın anlaşması olmadığı için ise böyle oluyor dediler. bir kargo firması ile anlaşma yoksa10 - 20 kat fiyat alınarak mi yapılır. bu insafsızca davranışı kınıyorum bu tarz fırsatçılık yaparak müşteri soymayı ticari ahlaksızlık buluyorum. bu kargoyu gönderen kişi uçakla istanbuldan gelse birde burda beyran içse bu para tutmaz

https://www.facebook.com/gaziantepim/posts/10159338952235193

Sürat kargodan kredili kargo almayın Sürat kargodan kredili kargo almayın Sürat kargodan kredili kargo almayın

Hocam Gönderici Fiyatı sormadan mı göndermiş En uygun PTT Ama şimdi oda pahalanmış Geçen yıl 2/3 Desi Koliyi 7tl den gönderiyordum 1 hafta önce Dosya kağıdını 12.5tl den gönderdim.

• hbakar H kullanıcısına yanıt
    hocam bu isyanın kimseye faydası olmadığı gibi sadece tek bir kuruluşun uyguladığı uygulama değil. sen sadece bu kolide 20 kat fiyat diyorsun daha düne kadar hb nin yurtiçi kargo ile anlaşmasında 400 desilik buzdolabını 40tl ye taşıtıyorlardı.
    biz göndersek o buzdolabını 700tl tutuyor. hepsi aynı. adamın indirim sözleşmesi %98 yani senden aldığı paranın %98 ini almıyor bu adamdan. çünkü kargo firması o adam sayesinde tirilyonluk hasılat yapıyor.
    sen ben ise yılda 10 kere kargoya işimiz düşmez gözü ile bakılıyor yılda bir kargoyada 200 300tl ödesin adamlar diyorlar. mantık bu. annene ninene yiğine gönderdiğin kargodan ufacık bir hediye paketinden
    30 40tl alıyor adam. hergün kargodayım. herkes de tıpış tıpış ödüyor. yapacak bir şey yok. piyasa bu.

Orijinalden alıntı: smclk89

hocam bu isyanın kimseye faydası olmadığı gibi sadece tek bir kuruluşun uyguladığı uygulama değil. sen sadece bu kolide 20 kat fiyat diyorsun daha düne kadar hb nin yurtiçi kargo ile anlaşmasında 400 desilik buzdolabını 40tl ye taşıtıyorlardı.
    biz göndersek o buzdolabını 700tl tutuyor. hepsi aynı. adamın indirim sözleşmesi %98 yani senden aldığı paranın %98 ini almıyor bu adamdan. çünkü kargo firması o adam sayesinde tirilyonluk hasılat yapıyor.
    sen ben ise yılda 10 kere kargoya işimiz düşmez gözü ile bakılıyor yılda bir kargoyada 200 300tl ödesin adamlar diyorlar. mantık bu. annene ninene yiğine gönderdiğin kargodan ufacık bir hediye paketinden
    30 40tl alıyor adam. hergün kargodayım. herkes de tıpış tıpış ödüyor. yapacak bir şey yok. piyasa bu.

Ne olursa olsun çok yüksek bir ücret.
    Mağdur arkadaşında belirttiği gibi o fiyata İstanbuldan Gaziantepe uçakla gider. Gezer dolaşır kolini alır..
    Uçakla da .. dönemezsin. O kadar da değil :) ama pahalı. Otostopla dönersin artık.

• erennavas kullanıcısına yanıt
    gönderici hayır işi yapıyor diye sormamış. şimdi bizde bu hayır işi için almayıp geride gönderemedik mecbur aldık.

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

Ne olursa olsun çok yüksek bir ücret.
    Mağdur arkadaşında belirttiği gibi o fiyata İstanbuldan Gaziantepe uçakla gider. Gezer dolaşır kolini alır..
    Uçakla da .. dönemezsin. O kadar da değil :) ama pahalı. Otostopla dönersin artık.

üstadım yani devlet buna el koymalı. anlaşmalı kargonun en fazla 2 katı alabilirsin felan gibi. yani kargo firması zaten potansiyel görmediği bir yerden gelen müşteri üstüne iş kurmaz demişsiniz özet olarak, bu durumda arada bir gelen müşteriden çok almasına gerek yok. bizim hep kötülediğimiz turizm işinde turist kazıklayanlar bile bu kadar fark uygulamıyor.

• http://www.kredilikargo.com/ an itibari ile domain expired ::D:D:D:D

IT deki arkadaşlar toplu istifa etti heralde,hesabımıza da giremiyoruz.

Ben çok memnunum,çok uygun fiyatlı çalısıyor.TR içinde biryerden biyere göndertirken veriyorum hesap numaramı mis,ne nakliyeci bulmakla uğraşıyorum ne de kamyoncu kaprisi çekiyorum.

5kg üzeri 0,75/kg fiyatı var mis.

Ama yapıları çok hantal,çok geri kamışlar.Biraz daha aktif olmaları lazım.

edit:yaklaşık 5 gün sonra tekrar geri geldi,sıkıntı yok.

Küçük çaplı kargo gönderenlere kredili sistemi tavsiye ederim,birçok kargo firması ile görüştüm aylık bilmemkaç bin gönderi yaparsanız şu fiyat dediler,sözleşme dediler vs.

Kredili kargo köntörlü telefon gibi,kredi kartı ile alıp hesaba tanımlıyorsun,gönderdikçe hesabından düşüyor,üstelik karşı ödemeli de göndersen,senin indirimli tarife fiyatını ödüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 21 Kasım 2017; 8:33:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.