Bildirim
Arapların bindiği uçağı hali , izleyin

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pislik yaratıklar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamsız ve Pasaklı bir Millet ( gerçi biz de onlardan farklı sayılmayız )
Ne denilebilir ki birde başımızdakiler şunlara özeniyor. -
O son dakikadaki manzara neydi öyle. 🤢 Yahu uçak senin neyine ey Arap. Bin devene çölün içinden sıça sıça yürü. Susarsan deve sidiği içersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uçağa zorla bindirilmiş mülteciler falan mı bunlar , adamlar deliği bile tutturamamışlar -
ırkçı biri kesinlikle değilim ama kardeşim bu eğitimsiz cahilleri hiç sevmiyorum ya. bunlar bildiğin paleolitik dönem insanları. eğitimlileri kendini belli ediyor zaten tanıdığım var severim onları. fakat %80i böyle bunların. pislikler ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eren Keleş
Aynı uçağı maymunlar ile doldursanız benzer bir sonuç çıkacaktır .
Ben pek emin değilim
(Aşağılamak maksatlı demiyorum)
AKP nin bize dayattığı. Araplar işte bunlar..
İyi İzleyin. İyi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gün tramvayda Arap bir çocuğun kafasına değdim. Bir an irkildim ve içimi istemsizce tiksinti duygusu kapladı. Sırf Arap olduğunu bildiğimden böyle hissettim. Sonraki günler kendimden utandım. Ama şimdi bu tepkimi daha iyi anlıyorum, sadece vücudum bu pisliklere karşı kendini korumak istemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 4 Ekim 2018; 20:36:38 > -
Üstün ırk mensubu konuştuquote:
Orijinalden alıntı: ComingWind
O son dakikadaki manzara neydi öyle. 🤢 Yahu uçak senin neyine ey Arap. Bin devene çölün içinden sıça sıça yürü. Susarsan deve sidiği içersin -
Böyle bir iddam yok ama bu Arapların en meşhur yanı pasaklılıklarıdır. Her milletten de pasaklı olabilir ama bunlar gibi %80 oranında değil. Arapların sık uğradığı bir semtte garsonluk yapmadan önce abartıyorlar sanıyordum ama haklılarmış..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadşlar izlemeyin kusarsınız ...bunlar daha tuvalet eğitimi almamışlar ..video iğrenç.. -
Maalesef öylequote:
Orijinalden alıntı: ComingWind
Böyle bir iddam yok ama bu Arapların en meşhur yanı pasaklılıklarıdır. Her milletten de pasaklı olabilir ama bunlar gibi %80 oranında değil. Arapların sık uğradığı bir semtte garsonluk yapmadan önce abartıyorlar sanıyordum ama haklılarmış.. -
Kaç saatlik uçuş acaba !
Araplar kadar nfre ettiğim topluluk yok. Bızım halk da bunları sevıyor işte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aha geldi biri
Sen nerede askerlık yaptın bakayım !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 4 Ekim 2018; 23:38:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Pislik yaratıklar
|
Benzer içerikler
- suriye araba sitesi
- iş kurmak istiyorum
- erdoğan dublör mü kullanıyor
- devlet bankadaki paraya el koyabilir mi
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- skoda elroq
- kapanan hat nasıl açılır
- threads kapandı mı
- 2024 en çok satan arabalar
- google yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X