Şimdi Ara

ARANIZDA SAKAL KIRAN OLAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VARMI ARKADAŞLAR SAKALI STRESS DEN DOKULEN ÇIKMAYAN TEVADİ OLAN OLAMAYAN

• YOKMU ARANIZDA SU HASTALIGA YAKALANAN KİMSEDEN SES ÇIKMIYOR
  • saç kıranı duydum da sakal kıranı ilk kez duyuyorum!!!
  • benim liseden bir arkadas vardı
    sakalının bazı bölgelerinde hiç çıkmazdı
    efulimin dediği gibi aslı saç kıran fakat sakalda da görüldüğü için sakalkıran deniliyor
    sarımsak filan sür demişlerdi ama işe yaramamıştı galiba
  • valla benim bi arkadaşta saçkıran vardı...tedavi oldu..iğne falan vurmuşlar..iğnelerde 100 $ civarındaydı...
  • VAR...
    EN YAKIN ARKADASIMDA...
    SUREKLI ELIYLE SAKALLARINI YOLUYORDU...TiK GIBI BISI OLMUSTU YANI...SONRA CENESININ SOL KISMI OLDUGU GIBI DOKULDU...DOKTORA GITTI EN SONUNDA...DOKTOR ILAC VERDI...1 SENE KULLANACAK

EGER DETAYLI BILGI ISTERSEN PM AT...BENDE ONA SORARIM

quote:

Orjinalden alıntı: SUPERMAN

VARMI ARKADAŞLAR SAKALI STRESS DEN DOKULEN ÇIKMAYAN TEVADİ OLAN OLAMAYAN
  • ya arkadaşlar sarımsak falan hikaye bırşey yaptıgı yok prospucan pomat iyi gelir diyorlar ama bılmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maske yapmayı bilen var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum ben de olmuştum, çenemde yaklaşık 2 mm. çapında bi yuvarlak alanda sakal çıkmamaya başladı, sarımsak falan sürdüm geçti şimdi.
  • bende de saç kıran vardı ensede.cok kotu bı yerdeydı.kabak gıbı acık orası helıkopter ınıs sahası gıbı.doktora gıttım stres falan dedı.sonra da bı ılac verdı onu kullandım gectı
  • YA BENDEDE 1 YILDAN BERİ SU SAKAL KIRAN VAR GEÇMEDİ Bİ İLAÇ ALDIM ECZANEDEN KULLANIYORUM AMA HALA PEK BI DUZELME YOK SARIMSAK FALAN SURDUM AMA HİÇBİR FAYDASINI GOREMEDIM KANATTIM SURATIMI SONRA TUZ BASTOM SONRADA SARIMSAK SURDUM AMA GENE OLMADI LANET OLSUN
  • yaw naptın sen...kanatıp tuzmu bastın...kim verdi sana bu akılı...yaw arkadaş inanmayın şu kocakarı safsatalarına..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUPERMAN

YA BENDEDE 1 YILDAN BERİ SU SAKAL KIRAN VAR GEÇMEDİ Bİ İLAÇ ALDIM ECZANEDEN KULLANIYORUM AMA HALA PEK BI DUZELME YOK SARIMSAK FALAN SURDUM AMA HİÇBİR FAYDASINI GOREMEDIM KANATTIM SURATIMI SONRA TUZ BASTOM SONRADA SARIMSAK SURDUM AMA GENE OLMADI LANET OLSUN

hocam eski bi berbere git onlar bi ilaç yapıyolar baya yakıyo ama kesin işe yarıyo, tavsiye ederim

• arkadaşlar en çabuk öle düzelir dediler yaptık kesip kanettık orayı bastık tuzu çok kötü oldum gözlerimden yaşlar geldi zor tuttular beni acıdan varya geberdim ama olmadı işte bu eski berberlerde anlamıyor birşeyden ya napıcam bilmiyorum
  • YOKMU ÖNERİSİ OLANNNNNNNNN

• Ne kanatması abi bide tuz mu bastın

Yok öyle kanatma falan,hatta hiç alakası yok.Sarımsağı güzelce soy,biraz bastırarak o bölgeye sür.Suyu bitince ucunu kes bir daha sürmeye başla.Hafif hafif yanmaya başlayacaktır,bu iyiye işarettir.Hatta bayapı bi kızarır o bölge.SEn sarımsaktan vazgeçme.Düzenli olarak hergün yaparsan 15 gün içinde sonuç alırsın.Aman ha kanatma falan yapma

Şimdi bu yöntem sallama diyenlere şunları söyleyim.Çocukken içime kapanık olduğum için saçlarım çok dökülürdü.Her sene böyle bir saçkıran olurdu.Hepsindede sarımsak kullandım iki haftada geçti.Babamında sakallarında aynı durum vardı,onunkide geçti

• OFF SU SARIMSAGI BIR DAHA SUREYIM O ZAMAN INŞALLAH GEÇER SINIR OLDUM BU İŞE YA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.