Şimdi Ara

ARANIZDA AVUKAT VAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesele boşanma davası ve mal paylaşım davasıyla ilgili. Kısa birkaç sorum olacak. Normalde avukatım var ama büyük ihtimalle karşı tarafla anlaşıyor bu yüzden de verdiği cevaplara güvenemiyorum ve yanlış bir karar vermekten korkuyorum. Yardımcı olacak biri çıkarsa çok sevinirim. Özelden de yazabilirsiniz..

• 3 4 sene önce medeni hukuk dersini görmüştüm. Hala öğrenciyim. Çok uygulamaya dönük şeyler sormazsanız bilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam bi sormak isterim yine de fakat özel mesaj kabul etmiyor diyor. Siz bana mesaj atın sonra ben size yazayım isterseniz. Teşekkürler şimdiden..
  • Stajyer avukat geldi. Vekalet ilişkisi güven üzerine kuruludur. Avukatına vekalet veriyorsun senin adına işlem yapması adına ama güvenmiyorsun, bu durumda yapacağın en doğru şey, güvenebileceğin bir avukata vekalet vermek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen avukat sizin verdiğiniz 3 kuruş yerine karşının vereceği 3 kuruşa tamah edip ağır cezada yargılamayı göze alır. Niye? Çünkü hobisi karşı tarafla anlaşmaktır. Ülkecek akıl sağlığı normal 1 kişi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Bilmem Beyin Bilir

Aynen avukat sizin verdiğiniz 3 kuruş yerine karşının vereceği 3 kuruşa tamah edip ağır cezada yargılamayı göze alır. Niye? Çünkü hobisi karşı tarafla anlaşmaktır. Ülkecek akıl sağlığı normal 1 kişi yok.
    Muhtemelen avukat eşinin akrabası o yüzden öyle demiştir.
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    İşin iç yüzünü bilmeden konuşmakta senin hobin olmalı. 3 kuruş şurada dursun 2 kuruşa yapanlar var bu işi, insanlar para için anasını babasını öldürüyor sen neyin ağır ceza mahkemesinden bahsediyorsun. İspatın olmadıktan sonra yırtsan bir şey yapamazsın bunu en iyi bilenler de ortada delil bırakmadan işini gören avukatlar. Dediğin gibi akıl sağlığı yerinde bir kişi bile yok o yüzden bi doktora görün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kskleeeda kullanıcısına yanıt
    Mesajımı doğruladığınız için teşekkür ederim. Gerek yoktu. Biz anlamıştık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.