Şimdi Ara

Aranızda hiç semptom göstermeyip hasta olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya da çok hafif semptomlar gösterip hastalığı atlatan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tespit edilmiş edilmemiş bütün vakaların %95 inin hastalığı geçirdiği gibi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheers darlin

tespit edilmiş edilmemiş bütün vakaların %95 inin hastalığı geçirdiği gibi yani
    Aslında evet ama birisi ilk başlarda hafif semptomlar gösterip hastaneye gitmediğini (evde kendi kendine geçer mantığı ile) sonra durumunun fenalaştığını söylüyordu o yüzden merak ettim bu olayı

• Halsizlik dışında hiçbir şey yokken pozitif çıktı.

Yaygın bilinen semptomlar, ateş ishal öksürük hiç biri yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Halsizlik dışında hiçbir şey yokken pozitif çıktı.

Öncelikle tekrar geçmiş olsun

İlaç vs kullandınız mı? Kaç gün sürdü? İlaç kullandıysanız eğer ilaçların gerçekten faydası olmuş muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Halsizlik dışında hiçbir şey yokken pozitif çıktı.

Peki neden test yapıldı size? Hani bazen benim de başım ağırıyor midem bulanıyor ishal oluyorum. Sonra geçiyor. Ne ateş ne bir şey var. Ben de gitsem hastaneye bana da test yapacaklar mı?
  • ishal yüksek ateş halsizlik kas ağrısı en büyük belirtileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. grip diye Agumentin-Bid 1000mg antibiyotik ile Nurofen Cold&Flu ilacı kullandım bir hafta boyunca

faydası oldu mu bilmiyorum ama o süre boyunca ateş yokken dün ateşim çıktı, ilaçlar bittiği için olabilir diye düşündüm ama net bişey yok. faydası olup olmadığı meçhul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Peki neden test yapıldı size? Hani bazen benim de başım ağırıyor midem bulanıyor ishal oluyorum. Sonra geçiyor. Ne ateş ne bir şey var. Ben de gitsem hastaneye bana da test yapacaklar mı?

Alıntıları Göster
    halsizlik vardı ve ilaçları kullanmama rağmen hiç bir değişiklik olmadı. halsizlik devam ettiği için aile hekimi virüs şüphesiyle şehir hastanesine sevk etti. gittim ama herkese test yapmıyoruz dediler. aşırı halsizlik baş ağrısı vs vs sayınca yaptılar.
    pozitif çıkınca kardeşimi götürdüm temas ettiklerim diye ona test yapmadılar belirti yok diye. diğer kardeşim onu duyunca o da salladı artık mecburen halsizlik var vs vs diye ona yaptılar testi.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Onda çıktı mı? Bulaş şartları nedir ne değildir anlamak için soruyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akrabam bir gün ateşlendi. Hastaneye gitti pozitif çıktı, ertesi gün düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

Akrabam bir gün ateşlendi. Hastaneye gitti pozitif çıktı, ertesi gün düzeldi.
    Peki ne zaman negatif çıktı

• Ben varım. Hiç bir semptom yok tesadüfen test yaptırdım ve pozitif çıktım. Şu an karantinadayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Peki ne zaman negatif çıktı

Alıntıları Göster
    Tam emin değilim, zaten tek test yaptılar sonrasında 14 gün falan olmuştur.

• tat kaybı yaşayan var mı? yada koku kaybı?
  • Dolu
  • 2 gündür falan hastayım, sadece nefes alırken göğsümde değişik bi kaşınma oluyor, öksüresim geliyor başka bir belirti yok, doktora gittim bugün göğsümü dinledi falan bişey yok dedi, boğazın kızarmış dedi ama hiç ağrı hissetmiyorum ilginç şekilde. belki koronadır belki değildir herkese test yapılmıyor sonuçta bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 13 Ağustos 2020; 21:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eoktay

Ben varım. Hiç bir semptom yok tesadüfen test yaptırdım ve pozitif çıktım. Şu an karantinadayım.
    halsizliktemi yoktu nefes almada zorluk filan

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    arkadaş koku kaybı yaşadı ve negatif çıktı. şimdi bize senden bulaştı diyorduk ben temizim diyor

ama hastalığı muhtemel kaptığı tarihten 13 gün sonra test yaptırdı. o arada iyileşmiş olabilir dedik. bir gün hsatayım diyordu ikinci gün iyiyim bişeyim kalmadı diyordu, sonraki gün yine halsizlik var hastayım...
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    sonucu yeni çıktı, negatif.

biraz maskeli biraz bunalınca maskesiz yan yana çalıştık kapı tamir ettik, pense çekiç çivi aldık verdik derken bulaşmamış görünüyor. boğazı biraz ağrıyordu ama o da son günlerde işte bize buzlu su veriyorlar diyordu ondan muhtemelen diyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.