Şimdi Ara

Aranızda gusül abdesti hiç almayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
19.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gusül abdesti almasam rahat edemem. Aranızda gusül abdesti hiç almayan, hep cünüp gezen var mı? Çok iyi bir insan olsanız bile hayatınızı cünüp geçirirseniz ahirette sonsuza kadar lanetlenirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya birde şöyle bakın. Ahirette sonsuza kadar lanetleneceğini düşündüğünüz adamların. İcatları sayesinde, sıcak suyla duş alıyor, ampul ışığında yemek yiyor, fırında yemeğinizi yapıyor, işe araba ile gidiyor, telefonla ambulansı arıyor, medikal cihazlarla tedavi oluyor, onların teknikleri ile sağlığına kavuşuyor, onların ilacını kullanıyor ve onların icadı interneti hayatınızın bir parçası haline getirip. Donanım Haber Forum sitesine girerek insanların cünüp olup olmadığını sorup. Hayatınıza devam ediyor milyonlarca cünüpün tasarladığı cihazları kullanıp onları aşağılıyorsunuz efendim. Bence insanları inançlarına göre değilde bilgi birikimleri ve ahlaki yapılarına göre seçmek çok daha isabetli olacaktır. İyi akşamlar.
  • Yuh artık

Millet nasıl saçmalarım diye kafa yormaya başlamış

• Ben her gün duş alan bir insanım öylesine gusül alırım. Talihsizlik , lanetleme filan çok komik şeyler 😂😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kafirler icin kardes.
  • Konu tutmuş bari bana bi faydası dokunsun
    Aranızda gusül abdesti hiç almayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfk24 -- 4 Mart 2017; 22:2:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 aydır almadım

• Konuya birde şöyle bakın. Ahirette sonsuza kadar lanetleneceğini düşündüğünüz adamların. İcatları sayesinde, sıcak suyla duş alıyor, ampul ışığında yemek yiyor, fırında yemeğinizi yapıyor, işe araba ile gidiyor, telefonla ambulansı arıyor, medikal cihazlarla tedavi oluyor, onların teknikleri ile sağlığına kavuşuyor, onların ilacını kullanıyor ve onların icadı interneti hayatınızın bir parçası haline getirip. Donanım Haber Forum sitesine girerek insanların cünüp olup olmadığını sorup. Hayatınıza devam ediyor milyonlarca cünüpün tasarladığı cihazları kullanıp onları aşağılıyorsunuz efendim. Bence insanları inançlarına göre değilde bilgi birikimleri ve ahlaki yapılarına göre seçmek çok daha isabetli olacaktır. İyi akşamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ağız duşu kullanan var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsan bazı sınırları aşmalı artık, öcü gelen sorgulamadığı kuralları yıkmalı.

• 3 yıldır almıyorum

• hayatım boyunca hiç güsul abdesti almadım, 11 yaşından beride ateistim
    yaş 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 3 Mart 2017; 22:25:11 >
  • Hayatımda hiç abdest almadım zaten almayı da bilmiyorum

Hatta toplasan 4-5 kere camiye girmişliğim vardır, onlar da gezi amaçlı

Lanetlendim mi hocam ben şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

Konuya birde şöyle bakın. Ahirette sonsuza kadar lanetleneceğini düşündüğünüz adamların. İcatları sayesinde, sıcak suyla duş alıyor, ampul ışığında yemek yiyor, fırında yemeğinizi yapıyor, işe araba ile gidiyor, telefonla ambulansı arıyor, medikal cihazlarla tedavi oluyor, onların teknikleri ile sağlığına kavuşuyor, onların ilacını kullanıyor ve onların icadı interneti hayatınızın bir parçası haline getirip. Donanım Haber Forum sitesine girerek insanların cünüp olup olmadığını sorup. Hayatınıza devam ediyor milyonlarca cünüpün tasarladığı cihazları kullanıp onları aşağılıyorsunuz efendim. Bence insanları inançlarına göre değilde bilgi birikimleri ve ahlaki yapılarına göre seçmek çok daha isabetli olacaktır. İyi akşamlar.

Ahitrette sonsuza kadar lanetleneceklerini soyledigini dusundugum adamdan dolayi var olmusum kardes, onlar ne yaninda?

• Kardeşim 23 yaşındayım. İlk masturbasyonumu 13 yaşında yaptım. Hayatımda bir kere gusül almadım

• Lütfen bu provakatöre kulak asmayınız.
  • Dinle ilgili herseyi bıraktım ama bir gusulu birakamadim

• almıyorum çünkü kuranda yazmıyor. tam hepsini okumadım belki ilerki bölümlerde yazıyordur

''İnananlar! Namaza kalktığınız zaman: Yüzünüzü yıkayın, ellerinizi dirseklere kadar yıkayın, başınızı sıvazlayın, ve ayaklarınızı da topuklara kadar (sıvazlayın/yıkayın). Cinsel ilişkide bulunmuşsanız yıkanınız. Hasta veya yolcu iseniz, yahut tuvaletten gelmiş, yahut kadınlarla cinsel ilişkide bulunmuş ve su bulamamışsanız, temiz bir toprağa yönelip yüzünüzü ve kollarınızı onunla sıvazlayın. ALLAH size güçlük çıkarmak istemez. Ancak sizi temizlemek ve üzerinizdeki nimetini tamamlamak istiyor. Olur ki şükredersiniz.''
  • 6 senedir almıyorum.
  • insanları dininin saçma ritüellerine göre yargılamasan.

hee çünüp gezen adam degildir tamam krdş

• 2 Sefer alıyorum...Şimdi diyeceksiniz neden iki sefer...ilk alınca ,nedense sanki bir Vesvese oluyor (olmadı olmadı gibi acaba acaba vs..sanki kulağıma sesler geliyor) Hemen baştan sıkı sıkı alıyorum (bol su ile) Sonradan rahatlıyorum...Tamam oldu.Der çıkarım...Gusül Abdest'i Almadan dışarı çıkmak mı !!kendimi Lanetlenmiş gibi Hissederim.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size Bir de şöyle soru sorayım.,Hep kafamı Kurcalıyor....

"CÜNÜP(Cenabet) Kişinin Yemeği yenilir mi ? Sofrasına Oturulur mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.